Μμμμ, πριν αρχίσει το καλό.Léonie Vernier έγραψε:4?5? Κάπου εκεί.
Σου προτείνω να το τελειώσεις.
Μμμμ, πριν αρχίσει το καλό.Léonie Vernier έγραψε:4?5? Κάπου εκεί.
Tι πρωτότυπο! Αφού μόνο οι κακοί σου αρέσουν.Léonie Vernier έγραψε:Μ' αρέ αυτός!
Μου είπαν να πάρω για να ανεβάσω ΜΟ , αλλά απλά ΔΕ ΘΕΛΩ. Και επιμένουν όλοι.Maria Lovegood έγραψε:Αοθ
Léonie Vernier έγραψε:Μου είπαν να πάρω για να ανεβάσω ΜΟ , αλλά απλά ΔΕ ΘΕΛΩ. Και επιμένουν όλοι.Maria Lovegood έγραψε:Αοθ
Θέλω μαθηματικά και γι' αυτό μου λένε να πάρω και ΑΟΘ. Αλλά ρε βαριέμαι τόσο πολύ τα οικονομικά..Maria Lovegood έγραψε:Χμ.Κοιτα.Εγω ΜΙΣΟΥΣΑ τη Βιολογια. Απλα. Και λατρευα τα μαθηματικα.Αν επαιρνα ομως ΜΟΝΟ μαθηματικα, θα μπορουσα μεν να διαλεξω 4ο πεδιο(αγαπημενες σχολες<3) ομως θα ειχα συντελεστη βαρυτητας μαθηματικα και εκθεση( ) και 1000 μορια απωλεια(πανω κατω), σα να έπαιρνα βιολογία ένα πράγμα. Οποτε πήρα ΑΟΘ, εξαλλου και τα οικονομικα μου φαινονται ενδιαφερον τομεας.
ΟΜΩΣ, αν δεν σου αρεσουν τα Μαθηματικα και δε σε ενδιαφερει η ολη επιστημη απλα μην το κανεις. Θα σιχαθεις να διαβαζεις και θα σου ειναι βασανο. Μην ακους τους αλλους, αυτη η χρονια για σενα ειναι και για κανεναν αλλον
Mawaru Penguindrum!Cassandra Black έγραψε:Μωρ' Λίζα από πού είναι η εμφάνισή σου?
Ω ναι!Cassandra Black έγραψε:Τα σπάει!
Θα το δω.-
Léonie Vernier έγραψε:[Θέλω μαθηματικά και γι' αυτό μου λένε να πάρω και ΑΟΘ. Αλλά ρε βαριέμαι τόσο πολύ τα οικονομικά..
Léonie Vernier έγραψε:Ξέρω πως θα γράψω καλά μαθηματικά! :Ρ