Στην 4η θέση,με 3 ψήφους και ποσοστό 5,66 η Ariana Lestrange εκπροσωπώντας το Hufflepuff.
Στην 3η θέση,με 13 ψήφους και ποσοστό 24,52 η Hermione Black εκπροσωπώντας το Gryffindor.
Στην 2η θέση,με 18 ψήφους και ποσοστό 33,96 η Léonie Vernier εκπροσωπώντας το Slytherin.
και...
Στην 1η θέση,με 19 ψήφους και ποσοστό 35,84 η Μάγισσα του Μήνα Μαΐου Eleanna Lovegood εκπροσωπώντας το Ravenclaw!
Η Eleanna Lovegood,η γνωστή σε όλους μας Ελεάννα,πέρασε τις πύλες του μαγικού μας κόσμου τον Ιούνιο του 2011.Αμέσως κατατάχθηκε στον κοιτώνα των σοφών και άρχισε τις φορουμικές της εξορμήσεις.Έξυπνη,δραστήρια,κοινωνική,έγινε αμέσως ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια του Ράβενκλοου.Η καλοσύνη,η γλυκύτητα και η φιλικότητά της σε κερδίζουν στην στιγμή.Η ανέλιξή της στις θέσεις του Harry World ξεκίνησε όταν διορίστηκε ανταποκρίτρια των Χαριποτερικών νέων,γεμίζοντας μας με πληροφορίες τόσο για τις ταινίες όσο και για τους αγαπημένους μας ηθοποιούς.Τα ταλέντα της όμως καθώς και οι ικανότητές της δεν περιορίστηκαν εκεί αφού τον Απρίλιο του 2012 ανέλαβε χρέη συντονίστριας,θέση στην οποία ανταποκρίνεται πλήρως.Ένα πραγματικά σπάνιο μέλος,μία μάγισσα που κάνει τις μέρες μας ομορφότερες.
"Που λέτε η ελεάνα από 'δω είναι απ' τα πιο λατρεμένα μου μέλη!!
Έχει πλάκα και μου δίνει δουλειά να 'χω να κάνω να μη βαριέμαιι!!" Hermione Black
"Η Ελ είναι ό,τι πιο ευχάριστο μπορείς να βρεις στις
επαφές του κινητού σου. Πάντα με χιούμορ, ευχάριστη διάθεση και κέφι σου
φτιάχνει τη μέρα. Επίσης, είναι το δικό μου παρτσακλό και την αγαπώ." Mysterious Wizard
"Τι να πω για την ελ? Τα λόγια είναι περιτά!
Είναι αξιαγάπητη,γλυκιά,ευγενικη και με καλή καρδιά." Ariana Lestrange
"Λοιπόν η Ελεάνα! Τι να πρωτοπώ! Είσαι πολύ καλό κορίτσι, γλυκό και βέβαια πολύ εξυπηρετικό!" Colin Creevey
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Amycus στις Σαβ Ιουν 02, 2012 1:00 am, 3 φορές συνολικά