aiswp0s έγραψε:tasos13 έγραψε:ρε παιδιά τι τσακώνεστε?αφού σαν τον batiste στην ευρώπη δεν υπαρχει!!!
+1
+2
aiswp0s έγραψε:tasos13 έγραψε:ρε παιδιά τι τσακώνεστε?αφού σαν τον batiste στην ευρώπη δεν υπαρχει!!!
+1
Witch-King έγραψε:Υπαρχει Τασο,ο Floran Pietrus.παιχταρα!!
tasos13 έγραψε:ενταξει καλος ειναι και smodis δε λεω ο batiste ομως μου αρεσει πιο πολυ.
tasos13 έγραψε:παει και αυτος.τον εχει φαει η πρεζα!
ΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΟ ΣΤΕΦΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣWitch-King έγραψε:Eπισης και ο Πριντεζης μου αρεσει
παρακολουθεις αθληματα??μπραβο!!!επιτελους μια κοπελα που δεν τη νοιαζει μονο τι χρωμα θα βαψει τα νυχια της.Narcissa έγραψε:Διαμαντιδης,Παπαλουκας και Brian Joubert
igoumenitsag1 έγραψε::lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο BAKAYOKO THΣ ΛΑΡΙΣΑΣ :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
igoumenitsag1 έγραψε::lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο BAKAYOKO THΣ ΛΑΡΙΣΑΣ :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
παρακολουθεις αθληματα??μπραβο!!!επιτελους μια κοπελα που δεν τη νοιαζει μονο τι χρωμα θα βαψει τα νυχια της.
εμενα μου τη σπανε αυτες με βαμενα μαυρα.το παιζουν αφριες και <dark> ενω δεν ειναι.aiswp0s έγραψε:να και μια λογική κοπέλα...
p.s. τα νύχια βαμμένα μαύρα δε με χαλάνε... :lol!: :lol!: :lol!:
σου δινω συγχαρητηρια.Narcissa έγραψε:παρακολουθεις αθληματα??μπραβο!!!επιτελους μια κοπελα που δεν τη νοιαζει μονο τι χρωμα θα βαψει τα νυχια της.
Ναι αμε οποτε μπορω παρακολουθω!!Οσο για τα νυχια ναι δυστυχως οι περισσοτερες κοπελες γι αυτο ενδιαφερονται και οχι για πολύ σημαντικοτερα ζητηματα.....
tasos13 έγραψε:εμενα μου τη σπανε αυτες με βαμενα μαυρα.το παιζουν αφριες και <dark> ενω δεν ειναι.aiswp0s έγραψε:να και μια λογική κοπέλα...
p.s. τα νύχια βαμμένα μαύρα δε με χαλάνε... :lol!: :lol!: :lol!: