Να ψάξω να τον βρω
;Ενδιαφέρον...Θα ήμουν ένας κοινότατος 13χρονος μαθητευόμενος μάγος,που δεν ξέρει ούτε τι είναι η απαγορευμένη κατάρα,που μόλις έμαθε ουσιαστικά ένα κοινό εξπέλιαρμους και αυτό είναι όλο,τον οποίον τον καταδιώκει ένας πανίσχυρος μάγος(που παρεπιπτώντος,δεν έχει ιδέα που βίσκεται),που κατόρθωσε να δραπετεύσει απο την ασφαλέστερη φυλακή του κόσμου και που όλη η μαγική κοινότητα τον έτρεμε κυριολεχτικά,μιάς και τον νόμιζε για τσιρακι του Βόλντεμορτ και ότι είχε σκοτώσει πόσους ανθρώπους,μάγους και μαγκλ...
Το παραδέχομαι,θα ήταν βαρύ αυτό που έκανε εις βάρος μου(αν το είχε κάνει στα αλήθεια),όμως δεν θα το επιχειρούσα,για εμφανείς λόγους όπως αναφέρω και παραπάνω!Πως να τα έβαζα δηλαδή με έναν τέτοιο μάγο έχοντας ελάχιστες γνώσεις μαγικών ξορκιών;Πως να έψαχνα να τον βρω,την στιγμή που υπήρχε και το πρόβλημα με τους Παράφρωνες που είχαν εξαπλωθεί σε όλη την περιφέρεια του Χόγκουαρτς και που θα ήμουν,προφανώς,και αδύναμος στόχος τους,λόγο του ότι θα ήμουν και ευαίσθητος απέναντι τους;Ή μήπως ο Χάρι νόμιζε πως επειδή ο Λόρδος Βόλντεμορτ είχε χαθεί όταν εκείνος ήταν ενός έτους,θα μπορούσε να τα βάζει και οποιονδήποτε του καπνίσει;
Δεν λέω,αν είχα αξιόλογες γνώσεις μαγικών,εννοείται θα τα έβαζα μαζί του,εάν φυσικά τον έβλεπα μπροστά μου(δεν θα έκανα το ανόητο λάθος να τον ακολουθήσω,έτσι θα μπορούσα να γίνω άνετα στόχος του),απλά θα είχα τα μάτια μου ανοιχτά για να είμαι σίγουρος...Τώρα στην περίπτωση αυτή,θα έμενα στο Χόγκουαρτς που σίγουρα είναι λιγότερο ριψοκινδυνεμένο...
Στο κάτω κάτω,δεν σκότωσε ο Σείριος τους γονείς μου...Οκ,εκείνος θα τους είχε παραδόθει στο στόμα του Βόλντεμορτ αλλά άλλος τους πρόδοσε και άλλος τους σκότωσε
!Αν ήθελα να πάρω αληθινή εκδίκηση για τον θάνατο των γονιών,θα έπρεπε να πάρω απόφαση και να αντιμετωπίσω τον πραγματικό υπαίτιο του θανάτου τους που ήταν ο Βόλντεμορτ,άρα θα έπρεπε να αφοσιωθώ πλήρως στην μαγεία,όπως έκανε και εκείνος σε νεαρή ηλικία,λόγο και του ότι ολόκληρη μαγική κοινότητα έκλινε επάνω στον Χάρι,στο θέμα αυτό...