Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 27 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Λοιπόν.Δεν μου άρεσε καθόλου που ο Ντράκο ήταν τόσο αδύναμος.Που είναι ο παλιός κακός Σλίθεριν που ξέραμε;Επίσης, δεν μου άρεσε που ο Ρον ήταν με την Λάβαντερ και η Ερμιόνη το έπεζε υπεράνω.Λες και δεν ζήλευε.Τέλος,μου την έδινε πολύ ο Σλάγκχορν που ξεχνούσε όλη την ώρα το όνομα του Ρον. Αυτά.Άμα θυμηθώ και άλλα θα το γράψω.
Εμένα μου την έσπαγε η Ερμιόνη που στράβωνε τα μούτρα της κάθε φορά που έβλεπε τον Ρον με την Λάβεντερ.Έλεος δηλαδή έκανε λες και την απατούσε ο Ρον.Αυτή όταν ήταν με τον Κραμ ήταν όλα εντάξει δηλαδή;
My dear... You really can't send me to Hell. I came from there.
Αριθμός μηνυμάτων : 649 Ηλικία : 26 Location : Χόγκσμιντ Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 4395 Ηλικία : 24 Location : Abroad The Black Pearl Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
ο θανατος του Νταμπλντορ, οταν επινε το φιλτρο,οταν ο Ρον τα εφτιαξε με τη Λαβεντερ, ο Σλαγκχορν που εκθιαζε το Χαρι και λιγο την Ερμιονη αλλα αγνοουσε το Ρον
η σκηνη με το σεκτουσεμπρα. ενταξει ''πολυ κωλοπαιδο ο ντρακο'', αλλα δεν νομιζω οτι τ αξιζε, θα πεθαινε αν δεν παρεμβαινε ο σνειπ. και ξερω οτι και ο χαρι οσο κι αν τον αντιπαθουσε δεν θα θελε να τον σκοτώσει, εδω στο τριτο (βιβλιο) αφησε τον ποντικοουρα να φυγει.
Το ότι ο Χάρι χώρισε τη Τζίνι στο τέλος γιατί "φοβάμαι για τους αγαπημένους μου ... και αν το μάθει ο Βόλντεμορτ .... κτλ κτλ μπλα μπλα"! Λές και δε θα το μάθαινε ο Βόλντεμορτ εφόσον τους έχουν δει τόσα άτομα να κυκλοφορούν μαζί!