CassandraBlack έγραψε:Συμφωνώ στα υπόλοιπα, θα σταθώ στο μπολντ λίγο.AliceCullen έγραψε:Δεν ψάχνω για αντίγραφα.. Ψάχνω για μουσική που με εκφράζει.. Ο καλλιτέχνης, όχι μόνο στη μουσική, αλλά και στο θέατρο και στις εικαστικές τέχνες, πρέπει να δουλεύει με βάση την προσωπικότητά του.. Ένας ήσυχος άνθρωπος δεν θα βγει να τραγουδίσει heavy metal, μια αξιοπρεπής τραγουδίστρια δεν θα βγει να πει Μπεζαντάκου.. Δεν έχει νόημα και είναι αντιαισθητικό..
Πολλοί μέταλ τραγουδιστές είναι ήσυχοι άνθρωποι στην πραγματικότητα. Κι οι περισσότεροι γνωστοί μου που ακούν, είναι επίσης πολύ ήσυχοι και εσωστρεφείς... Πιστεύω ειδικά το μέταλ σε κάνει να βγάζεις προς τα έξω πράγματα που αλλιώς δεν θα άφηνες να φανούν. Έχει αυτή τη δύναμη. Αυτά...
Χμ.. Δεν το εννοούσα έτσι ακριβώς.. Μα φαντάζεσαι έναν άνθρωπο που δεν αντέχει με τίποτα τη φασαρία και την έντονη μουσική να βγαίνει και να "χτυπιέται" on stage?
Όσο γι' αυτό που λες, το ίδιο συμβαίνει και με εμένα.. Είμαι αρκετά ήσυχη, δεν προκαλώ φασαρίες, δεν μπλέκομαι πουθενά και κανείς δεν πιστεύει ότι ακούω goth.. Όλοι, μα όλοι, μου λένε "Δε σου φαίνεται"..