Mind the gap in your soul, κοριτσάκι.
Τραγικό να ποστάρεις, να λεει "Υπαρχει νεα δημοσιευση" και να βλέπεις αυτο^
Είναι.Ginny Molly Weasley έγραψε:Τραγικό να εχεις γνωστούς που ανήκουν ή στηρίζουν την Χρυσή Αυγή.
Cassandra Black έγραψε:Είναι.Ginny Molly Weasley έγραψε:Τραγικό να εχεις γνωστούς που ανήκουν ή στηρίζουν την Χρυσή Αυγή.
Δε μου λες, επειδή κάτι είδα τις προάλλες. Έχεις καταγωγή από Καλάβρυτα?
Όχι.
Απλά μου φάνηκε περίεργο σε μια περιοχή που έχει περάσει τόσα από τους φασίστες να συγκεντρώνει τέτοιο ποσοστό η Χρυσή Αυγη.
Το λογικό θα ήταν να μην ψηφίζουν ΧΑ Και όμως, οι περισσότεροι εκεί είναι δεξιοίGinny Molly Weasley έγραψε:Όχι.
Απλά μου φάνηκε περίεργο σε μια περιοχή που έχει περάσει τόσα από τους φασίστες να συγκεντρώνει τέτοιο ποσοστό η Χρυσή Αυγη.
Cassandra Black έγραψε:Το λογικό θα ήταν να μην ψηφίζουν ΧΑ Και όμως, οι περισσότεροι εκεί είναι δεξιοίGinny Molly Weasley έγραψε:Όχι.
Άβυσσος η ψυχή του Έλληνα ψηφοφόρου.
Eloise Prewett έγραψε:Eχω κουραστεί, πραγματικά.
Phineas Nigellus Black έγραψε:Eloise Prewett έγραψε:Eχω κουραστεί, πραγματικά.
Fire in your loinsEloise Prewett έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:Eloise Prewett έγραψε:Eχω κουραστεί, πραγματικά.
Light of my life.
Λένα; I knew it!Eloise Prewett έγραψε:To HW μου έστειλε τα χρόνια πολλά του.
Αρχιζω να πιστεύω πως η μανα μου καλεσε νωρίτερα το 17ο φεγγάρι για να διεκδικηθώ!
Τζαμπα τόσοι κυνηγοί σκιών εδώ μεσα.Phineas Nigellus Black έγραψε:Δαιμονισμένο είναι το προφίλ σου, δε φταίει το χγ