+28
Alviva Black
Fleur Delacour
Cassiopeia Black
Nethiel
Amycus
Morgan le Fay
Mirabelle Salvatore
Herpo The Foul
Immortality Dumbledore
Arcturus Regulus Black
Leanan Sidhe
Leonie Vernier
Perenelle Flamel
Nearly Headless Nick
Harry James Potter
Roxanne Derwent
Clary Fray
Imperio
Jace Wayland
Penellope Clearwater
Minerva McGonagall
FoNikos21
Amelia Blackfoot
Phineas Nigellus Black
Ariana Lestrange
Hecate
Tom Marvolo Riddle
Gellert
32 απαντήσεις
Το περιοριστικο μετρο του ΜτΜ
Ψηφοφορία
Το περιοριστικο μετρο του ΜτΜ
- [ 22 ]
- [46%]
- [ 26 ]
- [54%]
Σύνολο Ψήφων: 48
Η Ψηφοφορί έκλεισε
Η Ψηφοφορί έκλεισε
Herpo The Foul- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5442
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ryuga Hideki
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Το περιοριστικο μετρο του ΜτΜ
Ψηφίζω να παραμείνει. Συμφωνώ με το Χρήστο, ότι δηλαδή όπως και να'χει βγαίνει αυτός που το αξίζει. Ωστόσο, για εμένα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ψηφίσει κάποιος φιλικό μέλος του κοιτώνα του σε σχέση με ένα από άλλο κοιτώνα. Μην ξεχνάμε ότι τα σχετικά καινούρια μέλη μπορεί να ψηφίζουν χωρίς να γνωρίζουν όλους τους υποψήφιους και, νομίζω, ότι είναι πιο πιθανό να γνωρίζουν το άτομο από τον κοιτώνα τους.
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°27
Immortality Dumbledore έγραψε:Εγω ψηφιζω να παραμεινει Συμφωνω απολυτα πως ειναι λιγο αδικο να μην μπορουμε να ψηφιζουμε τα ατομα του κοιτωνα μας εφοσον μπορει οντως να το αξιζουν, αλλα επισης πιστευω πως αν καταργηθει αυτος ο κανονας το θεμα θα γινει κοιτωνιακο που δεν ειναι και ο σκοπος του θεσμου τελος παντων.
συμφωνώ κι εγώ με αυτήν την άποψη και ψηφίζω να παραμέινει
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°28
Ψηφίζω να αναιρεθεί. Η Εκάτη με κάλυψε απόλυτα, και όπως και η Μαριλένα, είπα τους λόγους στα παράπονα.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°29
Έχω ξαναπεί άποψη αλλά δεν βαριέσαι,πλήκτρα είναι...
Ένα απλό μέτρο είναι για να μην ρίχνεις την ψήφο σου ελαφρά τη καρδία.Να μην έχεις την εύκολη λύση του κοιτώνα και να ρίχνεις μια ματιά και στους άλλους υποψηφίους που ίσως να αξίζουν και απλά δεν κάνεις τον κόπο να ασχοληθείς.Ένα μέτρο για να διαβάσεις τα κειμενάκια και αν δεν ξέρεις τους άλλους υποψηφίους καλά,ίσως να αρχίσεις να τους παρατηρείς για κανά διήμερο και να βρείς κάτι.Ούτε φασιστικό μου φαίνεται,ούτε καταπιεστικό,ούτε περιοριστικό.Πιό περιοριστικό φαντάζει σε εμένα να έχω να επιλέξω μεταξύ δύο υποψηφίων στον κοιτώνα,υποψήφιους που έχουν επιλέξει άλλοι,με δικά τους κριτήρια,συμπάθειες,απόψεις από το να μην έχω το δικαίωμα να ψηφίσω τον κοιτώνα μου.Γιατί ουσιαστικά θέτεις σε αμφισβήτηση το κριτήριο του κάθε μέλους και αναιρείς την ικανότητά του να διακρίνει ποιός αξίζει μέσα στον ίδιο του τον κοιτώνα.Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Ψηφίζω να παραμείνει.Λειτούργησε και λειτούργησε καλά.
Ένα απλό μέτρο είναι για να μην ρίχνεις την ψήφο σου ελαφρά τη καρδία.Να μην έχεις την εύκολη λύση του κοιτώνα και να ρίχνεις μια ματιά και στους άλλους υποψηφίους που ίσως να αξίζουν και απλά δεν κάνεις τον κόπο να ασχοληθείς.Ένα μέτρο για να διαβάσεις τα κειμενάκια και αν δεν ξέρεις τους άλλους υποψηφίους καλά,ίσως να αρχίσεις να τους παρατηρείς για κανά διήμερο και να βρείς κάτι.Ούτε φασιστικό μου φαίνεται,ούτε καταπιεστικό,ούτε περιοριστικό.Πιό περιοριστικό φαντάζει σε εμένα να έχω να επιλέξω μεταξύ δύο υποψηφίων στον κοιτώνα,υποψήφιους που έχουν επιλέξει άλλοι,με δικά τους κριτήρια,συμπάθειες,απόψεις από το να μην έχω το δικαίωμα να ψηφίσω τον κοιτώνα μου.Γιατί ουσιαστικά θέτεις σε αμφισβήτηση το κριτήριο του κάθε μέλους και αναιρείς την ικανότητά του να διακρίνει ποιός αξίζει μέσα στον ίδιο του τον κοιτώνα.Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Nethiel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14082
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
Ψήφισα να αφαιρεθεί γτ πρώτον έλεος με το κοιτωνικό θέμα πολλοί ψηφίζουν μέσα από κοιτώνα αλλά δν γίνεται να αναγκαστούν όλοι να είναι αντικειμενικοί κ έχω κ πάμπολλα παραδείγματα ακόμα κ από την ψηφοφορία που δν έχει λήξει ακόμα κ υπάρχει το μέτρο αυτό πόσο αντικειμενικό είναι αυτήν την στιγμή..Γενικά διαφωνούσα από την αρχή κ νομίζω ότι έχει γίνει υπερβολικό όλο αυτό με τους κανόνες χάνεται λίγο η ψυχαγωγία του όλου θέματος...ακόμα κ άτομο που δν το αξίζει να βγει δν χάθηκε κ ο κόσμος, που για να βγει κάτι θα έχει, αν κ δν νομίζω ότι θα βγει..
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°31
Immortality Dumbledore έγραψε:Εγω ψηφιζω να παραμεινει Συμφωνω απολυτα πως ειναι λιγο αδικο να μην μπορουμε να ψηφιζουμε τα ατομα του κοιτωνα μας εφοσον μπορει οντως να το αξιζουν, αλλα επισης πιστευω πως αν καταργηθει αυτος ο κανονας το θεμα θα γινει κοιτωνιακο που δεν ειναι και ο σκοπος του θεσμου τελος παντων.
Αυτό. Ούτως οι άλλως αν ο εκπρόσωπος του κοιτώνα σου το αξίζει θα βγει έτσι κι αλλιώς.
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°32
Είμαι υπέρ του να διατηρηθεί ο περιορισμός γιατί όταν δεν υπήρχε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών ψήφιζε με γνώμονα τον κοιτώνα και όχι το μέλος. Έχουμε ζήσει ψηφοφορίες απείρου κάλλους με μέλη να ειδοποιούν τελευταία στιγμή άλλα μέλη να ψηφίσουν το τάδε μέλος ώστε να διακριθεί ο κοιτώνας τους και δεν νομίζω πως θέλουμε να τις ξαναζήσουμε.
Το μέτρο είναι ευνοϊκό κυρίως για τους κοιτώνες που έχουν λιγότερα μέλη όπως πχ το Σλύθεριν. Όταν το Γκρίφιντορ έχει πολύ περισσότερα μέλη τα οποία συνήθως ταμπουρώνονται πίσω από τη στήριξη του κοιτώνα τους και ψηφίζουν πάντα μόνο μέλη του Γκρίφιντορ θα έχουμε μόνιμα ΜτΜ μέλη από τον συγκεκριμένο κοιτώνα. Η ψηφοφορία γίνεται όμως για να τιμήσουμε το μέλος και όχι τον κοιτώνα. Και επίσης το θεωρώ και υποκριτικό να θυμόμαστε τη στήριξη του κοιτώνα στην ψηφοφορία όταν τις περισσότερες ώρες τις περνάμε στο τσουκάλι. Για τη στήριξη του κοιτώνα υπάρχουν οι διαγωνισμοί και το ποστάρισμα σε αυτούς, ας εξαντλήσουμε την τεράστια αγάπη μας για τους κοιτώνες μας εκεί. Αλλιώς λόγω μεγαλύτερου αριθμού μελών στο Γκριφ θα έχουμε σχεδόν μόνιμα ΜτΜ από αυτό τον κοιτώνα και που και που από κάποιον άλλον. Δε λέω πως τα παιδιά του Γκριφ που βγήκαν ΜτΜ δεν το άξιζαν, σε καμία περίπτωση. Λέω όμως πως η απαγόρευση αυτή βοηθάει ώστε να βγάλουμε τις παρωπίδες και να δούμε λίγο πιο πέρα χωρίς χαζές κόντρες. Και επιπλέον δεν είναι υποχρεωτική η ψήφος αν νομίζει κάποιος πως δεν αξίζει κανείς να διακριθεί ας μην ψηφίσει.
Το μέτρο είναι ευνοϊκό κυρίως για τους κοιτώνες που έχουν λιγότερα μέλη όπως πχ το Σλύθεριν. Όταν το Γκρίφιντορ έχει πολύ περισσότερα μέλη τα οποία συνήθως ταμπουρώνονται πίσω από τη στήριξη του κοιτώνα τους και ψηφίζουν πάντα μόνο μέλη του Γκρίφιντορ θα έχουμε μόνιμα ΜτΜ μέλη από τον συγκεκριμένο κοιτώνα. Η ψηφοφορία γίνεται όμως για να τιμήσουμε το μέλος και όχι τον κοιτώνα. Και επίσης το θεωρώ και υποκριτικό να θυμόμαστε τη στήριξη του κοιτώνα στην ψηφοφορία όταν τις περισσότερες ώρες τις περνάμε στο τσουκάλι. Για τη στήριξη του κοιτώνα υπάρχουν οι διαγωνισμοί και το ποστάρισμα σε αυτούς, ας εξαντλήσουμε την τεράστια αγάπη μας για τους κοιτώνες μας εκεί. Αλλιώς λόγω μεγαλύτερου αριθμού μελών στο Γκριφ θα έχουμε σχεδόν μόνιμα ΜτΜ από αυτό τον κοιτώνα και που και που από κάποιον άλλον. Δε λέω πως τα παιδιά του Γκριφ που βγήκαν ΜτΜ δεν το άξιζαν, σε καμία περίπτωση. Λέω όμως πως η απαγόρευση αυτή βοηθάει ώστε να βγάλουμε τις παρωπίδες και να δούμε λίγο πιο πέρα χωρίς χαζές κόντρες. Και επιπλέον δεν είναι υποχρεωτική η ψήφος αν νομίζει κάποιος πως δεν αξίζει κανείς να διακριθεί ας μην ψηφίσει.
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°33
Να καταργηθει
- RAULSON:
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°34
Πάτησα Cancel Vote και τελικά ψήφισα "να παραμείνει". Γιατί μπορεί να περιορίζονται σε φίλους κλπ, αλλά από τη στιγμή που ένα σχετικά νέο μέλος μπει στο φορουμ οι πρώτοι φίλοι που θα κάνει, θα είναι από τον κοιτώνα του. Επίσης, η τιμή και η χαρά να πάει το κύπελλο το κοιτώνα σου παίζει σημαντικό ρόλο στη ψήφο του καθένα. Μπορέι να μην υπάρχει κάποια επιβράβευση, αλλά είναι μια ικανοποίηση.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°35
Άλλαξα αρκετές φορές γνώμη, παρόλα αυτά ψήφισα να παραμείνει για όλους τους προαναφερθέντες λόγους. Ωστόσο με κάποια επιφύλαξη, καθώς έχει τύχει το άτομο που αξίζει να βγει, να είναι από το ράβεν.
Εάν ωστόσο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι να υπέρ του μέτρου, θα πρότεινα να επιστρέψει η επιβράβευση των βαθμών για τον νικητή κοιτώνα.
Εάν ωστόσο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι να υπέρ του μέτρου, θα πρότεινα να επιστρέψει η επιβράβευση των βαθμών για τον νικητή κοιτώνα.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°36
FoNikos21 έγραψε:Υπέρ της διατήρησης από εμένα.
+1 και από εμένα.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°37
Παίδες να σημειωθεί ότι η ψήφος δεν είναι παίξε γέλασε να την αλλάζουμε κάθε τόσο, σκεφτείτε λίγο και μετά πατήστε το κουμπί.
Καταργώ τη δυνατότητα αλλαγής ψήφου οπότε άλλη φορά αποφασίστε απο νωρίς τι πιστεύετε.
Καταργώ τη δυνατότητα αλλαγής ψήφου οπότε άλλη φορά αποφασίστε απο νωρίς τι πιστεύετε.
Statler
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°38
Amycus έγραψε:Έχω ξαναπεί άποψη αλλά δεν βαριέσαι,πλήκτρα είναι...
+1
Να παραμείνει.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°39
Τούτο κι εγώ. Να παραμείνει.Amycus έγραψε:Έχω ξαναπεί άποψη αλλά δεν βαριέσαι,πλήκτρα είναι...
- We seed the stars:
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°40
Η Διορία να ψηφίσετε έληξε.
Ο περιορισμός θα αναιρεθεί
Ο περιορισμός θα αναιρεθεί
meet me in montauk
Carl
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°41
Και κάδος...
meet me in montauk
Carl