Διαβάζετε περιοδικά; Αγοράζετε, δανείζεστε ή κλέβετε από τον οδοντίατρο; Τι είδους; Ποια είναι τα αγαπημένα σας; Ποια μισείτε και θεωρείτε ποζέρικα; Μικροί διαβάζατε; Από κόμιξ πως τα πάτε; Έχετε συλλογές περιοδικών; Οι τιμές πως σας φαίνονται;
+11
Harry James Potter
Amycus
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
Arcturus Regulus Black
Cassiopeia Black
Jace Wayland
Cassandra Black
Maria Granger
Alviva Black
Hecate
15 απαντήσεις
Περιοδικά
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
Περιοδικά
Διαβάζετε περιοδικά; Αγοράζετε, δανείζεστε ή κλέβετε από τον οδοντίατρο; Τι είδους; Ποια είναι τα αγαπημένα σας; Ποια μισείτε και θεωρείτε ποζέρικα; Μικροί διαβάζατε; Από κόμιξ πως τα πάτε; Έχετε συλλογές περιοδικών; Οι τιμές πως σας φαίνονται;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Περιοδικά
Εγω εχω συλλογη με κομιξ
Περιοδικα διαβαζω που και που . Εχω αρκετα τευχη του It's Me που τωρα συγχωνευτηκε με την Κατερινα και ανεβηκε η τιμη οποτε δεν το παιρνω πια
Περιοδικα διαβαζω που και που . Εχω αρκετα τευχη του It's Me που τωρα συγχωνευτηκε με την Κατερινα και ανεβηκε η τιμη οποτε δεν το παιρνω πια
- RAULSON:
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°3
Παίρνω όποτε και αν δω κάτι ενδιαφέρον.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°4
Αγόραζα παλιά, πλέον όχι γιατί υπάρχει το (ντουν-ντουν-ντουν) Ίντερνετ και με σώζει
Διαβάζω το Metal Hammer κάθε Γενάρη και Αύγουστο και το Rock Hard όποτε μου 'ρθει, δεν διαβάζω γυναικουλίστικα στυλ Κόσμο () αν και τα ξεφυλλίζω αν πέσουν στα χέρια μου και το ίδιο ισχύει για τα κουτσομπολίστικα
Μικρή διάβαζα πολύ Σαΐνια και Κατερίνα (ναι, ναι, μόνο όταν είχε κάτι για τους ηθοποιούς του Άρχοντα ή του ΧΠ) κι αγόραζα ενίοτε κανά Αφισόραμα και τέτοια
εδιτ: Επίσης ξέχασα να πω πως ένα απ' τα αγαπημένα μου περιοδικά έβερ ήταν το Fantasy Heroes αλλά σταμάτησε να βγαίνει
Διαβάζω το Metal Hammer κάθε Γενάρη και Αύγουστο και το Rock Hard όποτε μου 'ρθει, δεν διαβάζω γυναικουλίστικα στυλ Κόσμο () αν και τα ξεφυλλίζω αν πέσουν στα χέρια μου και το ίδιο ισχύει για τα κουτσομπολίστικα
Μικρή διάβαζα πολύ Σαΐνια και Κατερίνα (ναι, ναι, μόνο όταν είχε κάτι για τους ηθοποιούς του Άρχοντα ή του ΧΠ) κι αγόραζα ενίοτε κανά Αφισόραμα και τέτοια
εδιτ: Επίσης ξέχασα να πω πως ένα απ' τα αγαπημένα μου περιοδικά έβερ ήταν το Fantasy Heroes αλλά σταμάτησε να βγαίνει
- We seed the stars:
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°5
Σαινια οταν ημουν πιο μικρος και καμια φορα παιρνω κανα focus
Αμα η μανα μου εχει παρει κανενα κουτσομπολιστικο το ξεφυλλιζω
Αμα η μανα μου εχει παρει κανενα κουτσομπολιστικο το ξεφυλλιζω
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°6
Κάποτε έπαιρνα που και που Σ.Κατερίνα, αλλά όχι πια. Δεν σκοτώνομαι κι όλας για περιοδικά. Αν και όταν ήμουν μικρή τα περίπτερα ήταν ο παράδεισος μου γιατί μου άρεσαν τα κόμικς. Έπαιρνα witch.
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°7
Λοιπόν
-Έπαιρνα κάθε βδομάδα το "Μίκυ Μάους" και κάθε μήνα το περιοδικό "Κόμιξ" και είχα τεράστια συλλογή που πρέπει να είναι σε ένα κιβώτιο στο σπίτι -φυσικά έχω και πολλά αντίστοιχα βιβλία ...τώρα τα παίρνω πιο σπάνια αυτά.
-Συχνά παίρνω το περιοδικό "pc master" αν με ενδιαφέρει το θέμα!Όχι κάθε μήνα αλλά συχνά.
-Επίσης μπορεί να πάρω το National Geographic!(ας πούμε αυτό το τεύχος που έχει στην εικόνα του πρώτου ποστ το είχα πάρει )
-Τέλος παίρνω κάθε μήνα το "Crux Mathematicorum with mathematical Mayem" που είναι καναδικό περιοδικό αλλά στέλνεται σε όλο τον κόσμο στα αγγλικά βέβαια.
Αυτά
-Έπαιρνα κάθε βδομάδα το "Μίκυ Μάους" και κάθε μήνα το περιοδικό "Κόμιξ" και είχα τεράστια συλλογή που πρέπει να είναι σε ένα κιβώτιο στο σπίτι -φυσικά έχω και πολλά αντίστοιχα βιβλία ...τώρα τα παίρνω πιο σπάνια αυτά.
-Συχνά παίρνω το περιοδικό "pc master" αν με ενδιαφέρει το θέμα!Όχι κάθε μήνα αλλά συχνά.
-Επίσης μπορεί να πάρω το National Geographic!(ας πούμε αυτό το τεύχος που έχει στην εικόνα του πρώτου ποστ το είχα πάρει )
-Τέλος παίρνω κάθε μήνα το "Crux Mathematicorum with mathematical Mayem" που είναι καναδικό περιοδικό αλλά στέλνεται σε όλο τον κόσμο στα αγγλικά βέβαια.
Αυτά
*
*
*
*
*
*
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°8
Ας πάρω τις ερωτήσεις μου μία-μία
Πλέον διαβάζω περιοδικά μόνο όταν βρίσκομαι σε ιατρείο, κομμωτήριο ή στο σπίτι της θείας μου. Ή τέλος πάντως όποτε βρίσκω περιοδικό μπροστά μου, και μετά άντε να μου το πάρεις από τα χέρια
Παλαιότερα αγόραζα αρκετά και διάβαζα ακόμα περισσότερα αλλά τώρα δεν μου αρέσουν οι τιμές στα μισά και τα θέματα στα άλλα μισά. Ναι, έχω βουτήξει περιοδικό από τον οδοντίατρο. Πρώτον δεν θα του έλλειπε και δεύτερον ήταν ένα ένθετο της Vogue που είχε βγει πριν κανά 6μηνο Επίσης έχω σκίσει και σελίδες, σαν τις θείτσες που κλέβουν στα μουλωχτά τις σελίδες με τις συνταγές
Δεν είμαι επιλεκτική, μπορώ να διαβάσω τα πάντα, από περιοδικό για αυτοκίνητα μέχρι το πρόγραμμα της τηλεόρασης.
Όταν ήμουν στο δημοτικό μου άρεσαν τα Σαΐνια, οι Εξερευνητές(?), διάφορα κόμιξ του Disney, η Μικρή Λουλού και οι X-Men. Έπαιρνα κανα Αφισόραμα όταν είχε κάτι που μου άρεσε και μου έφερναν και πολλές Κατερίνες αλλά πάντα αισθανόμουν άβολα όταν τις διάβαζα, ήταν σαν να αναφέρεται σε άλλη γενιά. Μου άρεσε μόνο όταν είχε άλμπουμ με αυτοκόλλητα με την ζωή των ηθοποιών από τα βραζιλιάνικα Επίσης τα δώρα ήταν τόσο ψεύτικα και απαίσια, ειδικά τα ψευτομανό και τα ψευτοκοσμήματα και λοιπά μπλιμπλίκια. Παρόμοια γνώμη είχα και για την Super αλλά όταν την έπαιρνα είχαν βγει οι ταινίες LOTR και ΗΡ και είχε αφίσες, συνεντεύξεις, άρθρα και γενικότερα πράγματα που δεν θα έβρισκα μόνη μου με τα περιορισμένα αγγλικά μου και το περιορισμένο μου ίντερνετ.
Στο γυμνάσιο συνέχισα να παίρνω σποραδικά Super, έπαιρνα όλες τις παραλλαγές των X-Men και που και που Focus και Vogue. Στο λύκειο έπαιρνα Fantasy Horizons, Vogue, Maison & Decoration και σπανιότερα Free. Τώρα δεν παίρνω τίποτα αλλά διαβάζω τον Φωτογράφο που το φέρνουν στη βιβλιοθήκη της σχολής. Καμιά φορά διαβάζω και Cosmopolitan, όταν πέφτει στα χέρια μου, τα tips και οι "αληθινές ιστορίες" έχουν τρελό γέλιο
Συλλογές έχω, αλλά δεν είναι μεγάλες και δεν πρόκειται να μεγαλώσουν. Έχω πετάξει πάρα πολλά και έχω κρατήσει τις αμερικάνικες Vogue, τις οποίες δεν ακουμπάει κανείς αν θέλει να συνεχίσει να έχει χέρια, κάποιες Ελληνικές και Αγγλικές, τα Maison & Decoration και τους X-Men. Όλα είναι πριν το 2010, από τότε έχω να αγοράσω περιοδικό.
Ο σημαντικότερος λόγος που δεν αγοράζω είναι οι τιμές, ειδικά τα ξενόγλωσσα περιοδικά είναι πανάκριβα, 8-12 ευρώ Επίσης οι ποιότητα στα θέματα έχει πέσει πολύ και ότι θέλω το βρίσκω και στο ίντερνετ. Επίσης δεν έχω και που να τα βάλω
Πλέον διαβάζω περιοδικά μόνο όταν βρίσκομαι σε ιατρείο, κομμωτήριο ή στο σπίτι της θείας μου. Ή τέλος πάντως όποτε βρίσκω περιοδικό μπροστά μου, και μετά άντε να μου το πάρεις από τα χέρια
Παλαιότερα αγόραζα αρκετά και διάβαζα ακόμα περισσότερα αλλά τώρα δεν μου αρέσουν οι τιμές στα μισά και τα θέματα στα άλλα μισά. Ναι, έχω βουτήξει περιοδικό από τον οδοντίατρο. Πρώτον δεν θα του έλλειπε και δεύτερον ήταν ένα ένθετο της Vogue που είχε βγει πριν κανά 6μηνο Επίσης έχω σκίσει και σελίδες, σαν τις θείτσες που κλέβουν στα μουλωχτά τις σελίδες με τις συνταγές
Δεν είμαι επιλεκτική, μπορώ να διαβάσω τα πάντα, από περιοδικό για αυτοκίνητα μέχρι το πρόγραμμα της τηλεόρασης.
Όταν ήμουν στο δημοτικό μου άρεσαν τα Σαΐνια, οι Εξερευνητές(?), διάφορα κόμιξ του Disney, η Μικρή Λουλού και οι X-Men. Έπαιρνα κανα Αφισόραμα όταν είχε κάτι που μου άρεσε και μου έφερναν και πολλές Κατερίνες αλλά πάντα αισθανόμουν άβολα όταν τις διάβαζα, ήταν σαν να αναφέρεται σε άλλη γενιά. Μου άρεσε μόνο όταν είχε άλμπουμ με αυτοκόλλητα με την ζωή των ηθοποιών από τα βραζιλιάνικα Επίσης τα δώρα ήταν τόσο ψεύτικα και απαίσια, ειδικά τα ψευτομανό και τα ψευτοκοσμήματα και λοιπά μπλιμπλίκια. Παρόμοια γνώμη είχα και για την Super αλλά όταν την έπαιρνα είχαν βγει οι ταινίες LOTR και ΗΡ και είχε αφίσες, συνεντεύξεις, άρθρα και γενικότερα πράγματα που δεν θα έβρισκα μόνη μου με τα περιορισμένα αγγλικά μου και το περιορισμένο μου ίντερνετ.
Στο γυμνάσιο συνέχισα να παίρνω σποραδικά Super, έπαιρνα όλες τις παραλλαγές των X-Men και που και που Focus και Vogue. Στο λύκειο έπαιρνα Fantasy Horizons, Vogue, Maison & Decoration και σπανιότερα Free. Τώρα δεν παίρνω τίποτα αλλά διαβάζω τον Φωτογράφο που το φέρνουν στη βιβλιοθήκη της σχολής. Καμιά φορά διαβάζω και Cosmopolitan, όταν πέφτει στα χέρια μου, τα tips και οι "αληθινές ιστορίες" έχουν τρελό γέλιο
Συλλογές έχω, αλλά δεν είναι μεγάλες και δεν πρόκειται να μεγαλώσουν. Έχω πετάξει πάρα πολλά και έχω κρατήσει τις αμερικάνικες Vogue, τις οποίες δεν ακουμπάει κανείς αν θέλει να συνεχίσει να έχει χέρια, κάποιες Ελληνικές και Αγγλικές, τα Maison & Decoration και τους X-Men. Όλα είναι πριν το 2010, από τότε έχω να αγοράσω περιοδικό.
Ο σημαντικότερος λόγος που δεν αγοράζω είναι οι τιμές, ειδικά τα ξενόγλωσσα περιοδικά είναι πανάκριβα, 8-12 ευρώ Επίσης οι ποιότητα στα θέματα έχει πέσει πολύ και ότι θέλω το βρίσκω και στο ίντερνετ. Επίσης δεν έχω και που να τα βάλω
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°9
Όλες έχουμε περάσει τις παρακμιακές εποχές προεφηβείας που αγοράζαμε μανιωδώς κατερίνα και σούπερ. Ειδικά τη σούπερ εγώ την ξεκοκάλλιζα όταν ήμουν δέκα, κι ας έβλεπα μέσα ιστορίες από κορίτσια -Για το Θεό - στην τωρινή μου ηλικία.
Πλέον όταν είμαι την Ελλάδα παίρνω πολλά κόμιξ. Παίρνω τα πάντα, ότι πέσει στα χέρια μου από κόμιξ. Μαζεύω Μίκυ Μυστήριο, Λούκυ Λουκ που είναι η μεγαλύτερη αδυναμία όλων και Αστερίξ, και τα υπόλοιπα τα κρατάω και όταν μαζευτούν πολλά τα πετάω. Επίσης μαζεύω και τα μεγάλα Σήριαλ που βγαίνουν κάθε καλοκαίρι.
Το Μίκυ Μάους είναι η μεγαλύτερη λατρεία όταν είσαι άφραγκος, γιατί είναι εβδομαδιαίο άρα σχεδόν πάντα βρίσκεις καινούρια τεύχη και κάνει μόνο ενάμισι ευρώ. Τα καλύτερα σε ιστορίες όμως είναι το Κόμιξ και τα κλασσικά. Η Μίννυ είναι μια μπούρδα και μισή και το αλμανακο μαζί με το Ντόναλντ αδιάφορα.
Επίσης παίρνω όλα τα φόκους (και πάλι όποτε πηγαίνω ελλάδα), και παλιά έπαιρνα και Science illustrated, αλλά τις τελευταίες φορές ξέχασα να τα ψάξω και έχει πολύ καιρό να πέσει ένα στα χέρια μου. National Geographic μόνο όταν δω στο εξώφυλλο πιασάρικο θέμα.
Και είπα ότι όλα αυτά τα παίρνω αποκλειστικά στην Ελλάδα, γιατί η Κύπρος δεν έχει τίποτα αλλά τίποτα από περιοδικά
Τα μόνα που βγαινουν τακτικά εδώ είναι κάτι αστρολόγοι και κάτι κόσμο, μαζί με κάτι περιοδικά τύπου τηλεθεατής της Κύπρου. Καμιά φορά βρίσκω καταχωνιασμένα στα κάτω ράφια παμπάλαια τεύχη κόμιξ με δυο δάχτυλα σκόνη πάνω τους, αλλά είναι τόσο μίζερα που δε θέλω να τα αγοράσω. Εκτός κι αν είναι Λούκυ Λουκ.
Απλά με την κολλητή μου εδώ κάνουμε υποχρεωτικά μια κοπάνα το μήνα για να πάμε στο περίπτερο δίπλα στο σχολείο για Cosmo, και σπαταλάμε την υπόλοιπη ώρα στο να βαθμολογούμε/αποθηκεύουμε στο σκληρό μας sex tips και να σχολιάζουμε ρούχα. Είναι μαμάτη παράδοση, νομίζω θα μου λείψει.
Πλέον όταν είμαι την Ελλάδα παίρνω πολλά κόμιξ. Παίρνω τα πάντα, ότι πέσει στα χέρια μου από κόμιξ. Μαζεύω Μίκυ Μυστήριο, Λούκυ Λουκ που είναι η μεγαλύτερη αδυναμία όλων και Αστερίξ, και τα υπόλοιπα τα κρατάω και όταν μαζευτούν πολλά τα πετάω. Επίσης μαζεύω και τα μεγάλα Σήριαλ που βγαίνουν κάθε καλοκαίρι.
Το Μίκυ Μάους είναι η μεγαλύτερη λατρεία όταν είσαι άφραγκος, γιατί είναι εβδομαδιαίο άρα σχεδόν πάντα βρίσκεις καινούρια τεύχη και κάνει μόνο ενάμισι ευρώ. Τα καλύτερα σε ιστορίες όμως είναι το Κόμιξ και τα κλασσικά. Η Μίννυ είναι μια μπούρδα και μισή και το αλμανακο μαζί με το Ντόναλντ αδιάφορα.
Επίσης παίρνω όλα τα φόκους (και πάλι όποτε πηγαίνω ελλάδα), και παλιά έπαιρνα και Science illustrated, αλλά τις τελευταίες φορές ξέχασα να τα ψάξω και έχει πολύ καιρό να πέσει ένα στα χέρια μου. National Geographic μόνο όταν δω στο εξώφυλλο πιασάρικο θέμα.
Και είπα ότι όλα αυτά τα παίρνω αποκλειστικά στην Ελλάδα, γιατί η Κύπρος δεν έχει τίποτα αλλά τίποτα από περιοδικά
Τα μόνα που βγαινουν τακτικά εδώ είναι κάτι αστρολόγοι και κάτι κόσμο, μαζί με κάτι περιοδικά τύπου τηλεθεατής της Κύπρου. Καμιά φορά βρίσκω καταχωνιασμένα στα κάτω ράφια παμπάλαια τεύχη κόμιξ με δυο δάχτυλα σκόνη πάνω τους, αλλά είναι τόσο μίζερα που δε θέλω να τα αγοράσω. Εκτός κι αν είναι Λούκυ Λουκ.
Απλά με την κολλητή μου εδώ κάνουμε υποχρεωτικά μια κοπάνα το μήνα για να πάμε στο περίπτερο δίπλα στο σχολείο για Cosmo, και σπαταλάμε την υπόλοιπη ώρα στο να βαθμολογούμε/αποθηκεύουμε στο σκληρό μας sex tips και να σχολιάζουμε ρούχα. Είναι μαμάτη παράδοση, νομίζω θα μου λείψει.
Mischief managed.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°10
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ; Κατερίνα εγώ αγόραζα για τα επισόδια του Rebelde Way και της Floricienta
Μόνο κοσμοπόλιταν από δω και πέρα
Μόνο κοσμοπόλιταν από δω και πέρα
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°11
Δεν ήμουν και φανατικός αναγνώστης για να πω την αλήθεια.Στο πανεπιστήμιο λύσσαξαν κάτι νούμερα να με πείσουν να αρχίσω να διαβάζω το "Τρίτο Μάτι" αλλά δεν...
Βέβαια έχω και έναν αδελφό.Και ο αδελφός έτρωγε κολλήματα με διάφορες κατά καιρούς.Και αυτές οι διάφορες φωτογραφίζονταν στο Nitro,το Down Town και (δεν θέλω ΟΥ) το Playboy.Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί,έχουν περάσει από τα χεράκια μου.Το Nitro ήταν η αποθέωση του κιτς.Το Down Town είχε και μία Τσόλκα και κατά καιρούς τρελές ατάκες στο "Είπαν...".Το Playboy δεν θυμάμαι άμα ειχε άρθρα αλλά κάθε πρωτοχρονιά έδινε δύο τράπουλες και ένα δερμάτινο ημερολόγιο.Και ένα άρθρο κάθε μήνα που ήταν κάπως έτσι: "Τι πρέπει να έχει κάνει ένας άνδρας μέχρι τα 40 του."Αν θυμάμαι κάτι απο αυτό ήταν οι "Απορίες" των αναγνωστών που απαντούσαν οι Μπακοδήμου και η... δεν την θυμάμαι τώρα.Έπεφτες κάτω από τις ατάκες.
Ακολουθεί δείγμα.
"Αγαπητές Μ. και Χ,
Είμαι ο Α. και είμαι 80 χρονών.Θα ήθελα να σας ρωτήσω,γιατί μεταξύ δύο σεξουαλικών πράξεων ιδρώνω τόσο πολύ;
Απ.Αγαπητέ Α,
Ιδρώνετε τόσο πολύ γιατί μεσολαβεί το καλοκαίρι.Μην ανησυχείτε,δεν είναι κάτι το επικίνδυνο."
Βέβαια έχω και έναν αδελφό.Και ο αδελφός έτρωγε κολλήματα με διάφορες κατά καιρούς.Και αυτές οι διάφορες φωτογραφίζονταν στο Nitro,το Down Town και (δεν θέλω ΟΥ) το Playboy.Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί,έχουν περάσει από τα χεράκια μου.Το Nitro ήταν η αποθέωση του κιτς.Το Down Town είχε και μία Τσόλκα και κατά καιρούς τρελές ατάκες στο "Είπαν...".Το Playboy δεν θυμάμαι άμα ειχε άρθρα αλλά κάθε πρωτοχρονιά έδινε δύο τράπουλες και ένα δερμάτινο ημερολόγιο.Και ένα άρθρο κάθε μήνα που ήταν κάπως έτσι: "Τι πρέπει να έχει κάνει ένας άνδρας μέχρι τα 40 του."Αν θυμάμαι κάτι απο αυτό ήταν οι "Απορίες" των αναγνωστών που απαντούσαν οι Μπακοδήμου και η... δεν την θυμάμαι τώρα.Έπεφτες κάτω από τις ατάκες.
Ακολουθεί δείγμα.
"Αγαπητές Μ. και Χ,
Είμαι ο Α. και είμαι 80 χρονών.Θα ήθελα να σας ρωτήσω,γιατί μεταξύ δύο σεξουαλικών πράξεων ιδρώνω τόσο πολύ;
Απ.Αγαπητέ Α,
Ιδρώνετε τόσο πολύ γιατί μεσολαβεί το καλοκαίρι.Μην ανησυχείτε,δεν είναι κάτι το επικίνδυνο."
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Harry James Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4504
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Be yourself cause you were born this way
- Δημοσίευση Ν°12
Στο σπίτι υπάρχει κάθε είδος περιοδικού τα οποία εκούσια αγόρασα εγώ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.
Παλιά θα με έβλεπες να διαβάζω φανατικά το Αφισόραμα. τώρα τίποτα. θα ήθελα να αγοράζω και περιοδικά τύπου Hello, Downtown ή Nitro αλλά πλέον η τσέπη μας δεν μπορεί να το ρυθμίσει το θέμα.
Αλλά η μαμά αγοράζει κάθε Πέμπτη τον Τηλεθεατή. 1,50 ευρώ κάνει μωρέ, τι ψυχή έχουν για μια φορά την εβδομάδα; Έχω μαζέψει όλα τα τεύχη από το 2010 μέχρι σήμερα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα συλλέγω.
Παλιά θα με έβλεπες να διαβάζω φανατικά το Αφισόραμα. τώρα τίποτα. θα ήθελα να αγοράζω και περιοδικά τύπου Hello, Downtown ή Nitro αλλά πλέον η τσέπη μας δεν μπορεί να το ρυθμίσει το θέμα.
Αλλά η μαμά αγοράζει κάθε Πέμπτη τον Τηλεθεατή. 1,50 ευρώ κάνει μωρέ, τι ψυχή έχουν για μια φορά την εβδομάδα; Έχω μαζέψει όλα τα τεύχη από το 2010 μέχρι σήμερα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα συλλέγω.
It has to end to begin...
- Affiliation:
- Gryffindor Fiction Team
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°13
Δεν παιρνω καποιο αυτο το διαστημα.
Μου εχει δωσει η θεια μου ενα σορο απο κομικς μικυ μαους και διαβαζω
Μου εχει δωσει η θεια μου ενα σορο απο κομικς μικυ μαους και διαβαζω
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°14
Παλιά έπαιρνα φανατικά Κατερίνα, its me, super κατερίνα κι όλα αυτά, κυρίως για τα νέα των διάσημων και τις αφίσες. Τώρα έχω το internet για τα νέα, και δεν μου αρέσουν πλέον οι αφίσες, οπότε δεν αγοράζω τίποτα.
Α, λατρεύω τα περιοδικά μόδας. Συνήθως παίρνει η ξαδέρφη μου και τα διαβάζω.
Α, λατρεύω τα περιοδικά μόδας. Συνήθως παίρνει η ξαδέρφη μου και τα διαβάζω.
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°15
Δεν διαβάζω
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Anne Felch- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 78
Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2014
Magical Identity
Today's thought: YOLO You Only Live Once, but if you do it right, once is enough.
- Δημοσίευση Ν°16
Ερευνητές (της Καθημερινής) και U!girl