Τα σαινια ειναι το γνωστο ελληνικο περιοδικο για παιδια με κομιξ,ανεκδοτα,νεα για την μουσικη και πολλα αλλα!
Εσεις το αγοραζατε αυτο το περιοδικο οταν εισασταν πιο μικροι? Εγω παντως το ειχα αγορασει τυχαια και απο τοτε ειχα κολλησει. Δεν ξερω καν αν βγαινει ακομα.
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 27 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Το διάβαζα όταν ήμουν στην τρίτη-τετάρτη δημοτικού (1999-2000). Το φέρνανε στο σχολείο συμμαθητές μου ή το αγόραζα αν ήταν η σειρά μου. Δεν θυμάμαι καθόλου το περιεχόμενο του αλλά θυμάμαι πως μου άρεσε πολύ περισσότερο από την Κατερίνα που επίσης παίρναμε τότε για να μαθαίνουμε πληροφορίες για τα βραζιλιάνικα :blasé: Στο σπίτι πρέπει να υπάρχουν ακόμα μερικά από τα βιβλιαράκια με ανέκδοτα και γρίφους που έβαζε σε κάθε τεύχος
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Ιιιιι το θυμάμαι!!! Το διάβαζα κάθε μήνα ανελλιπώς μέχρι που πήγα Λύκειο Αγαπούσα τα θέματά του, τα αφιερώματα, τα ανέκδοτα, τα κόμικς, όλα! Από τα καλύτερα παιδικά περιοδικά που κυκλοφόρησαν ποτέ
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 6304 Ηλικία : 26 Location : Mystic Falls Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."