Δηλαδή άμα δούμε κανέναν Γιώργο στο "Πλάκα Κάνεις",να λέω ότι τον ξέρω;Nearly Headless Nick έγραψε:Το τραγουδιστή! Αυτόν που με πήρε τηλέφωνο. Το τύπο στο άβαταρ.
Θάνος εδώ.Χάρηκα Άννα!
Για πε,για πε Γιώργο τι είναι ο Παντελής.
Δηλαδή άμα δούμε κανέναν Γιώργο στο "Πλάκα Κάνεις",να λέω ότι τον ξέρω;Nearly Headless Nick έγραψε:Το τραγουδιστή! Αυτόν που με πήρε τηλέφωνο. Το τύπο στο άβαταρ.
0Amycus έγραψε:Γιώργο,κάνει χιόνια το pc και δεν σε πιάνω.Πληκτρολόγησε το 0 μιά στιγμή.
Ευχαριστώ!Ginny Molly Weasley έγραψε:Θανε,ωραία υπογραφή!
667Amycus έγραψε:
Εξαρτάται Τζόρτζ.Στα πόσα ψηφίζετε εκεί στο Μαθουσαλοχώρι;
Θες να μπεις από το μέηλ μου να δεις το μήνυμα που μου έστειλαν από το Ηive, ότι κέρδισα το τηλεφώνημα;Ginny Molly Weasley έγραψε:Όσο αληθινα είναι τα κόκκινα μαλλιά μοικανα άλλο τόσο είναι και το τηλεφώνημα!
Ginny Molly Weasley έγραψε: Κούκλος ο μοναχικός καουμπόι!
Έλάτε να γινόμαστε πολλοί.Pollux Regulus Black έγραψε:Παιζει να χω 50 dvd του Λουκι Λουκ μικρος ημουν θανατικος
Γάλα και ύπνο λοιπόν.Και πυτζαμάκια με τον Ben 10.Nearly Headless Nick έγραψε:667
Ναι.Ginny Molly Weasley έγραψε:
Γιώργο,είσαι σίγουρος γι αυτό που προτείνεις;
Με το σόβρακο θα κοιμηθώ, τί θες τώρα;Amycus έγραψε:Γάλα και ύπνο λοιπόν.Και πυτζαμάκια με τον Ben 10.Nearly Headless Nick έγραψε:667
Και μικρός και κακόγουστος.Nearly Headless Nick έγραψε:Με το σόβρακο θα κοιμηθώ, τί θες τώρα;