ναι,έτσι θα σκεφτόμασταν εμείς οι Έλληνες αν γινόταν αυτό εδώ.Εγώ προσωπικά συνεχίζω να πιστεύω οτι είναι θέμα εκφοβισμού γιατί κι εσύ αν είχες ένα μαγαζί και πλήρωνες 100 ευρώ τον ανήλικο που έμπαινε μέσα δεν υπήρχε περίπτωση να υπήρχε κανένας ανήλικος στο μαγαζί σου.
Ωστόσο,εκεί οι νέοι λένε:γιατί να αναγκάσω τον μαγαζάτορα να πληρώσει 100 ευρώ εξαιτίας μου;
Εγώ την συγκρίνω με άλλο σκοπό.Χάρη στις συγκρίσεις μου καταλήγω σε συμπεράσματα όσον αφορά την κατάταξη σε διάφορους τομείς.
Δεν είμαι εγώ που συγκρίνω την Ελλάδα. Εσύ την συγκρίνεις με νόμους άλλων χωρών και δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξει η κατάστασή της.
Θέλω να πω ναι είμαστε μια χώρα χαμηλού βιοτικού επιπέδου... Μην μου πεις όμως οτι δεν σε βολεύει κάθε Σάββατο βράδυ που βγαίνεις για ποτό.
Είσαι λοιπόν ένας ακόμα Έλληνας που ναι μεν νοιάζεται για την χώρα του αλλά δεν παύει να είναι ο "παρτάκιας" Έλληνας που θα κάνει αυτό που συνηθίζεται ακόμα κι αν απαγορεύεται από τον νόμο.
Επίσης,δεν μπορείς να ξες αν κάνω κάτι η όχι εξαιτίας της δυσαρέσκειάς μου απέναντι στην νομοθεσία.