Ότι περίεργο μας έχει συμβεί που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.
+10
AmySomers
@RtVaVa
Katherine Black
FLEUR258
marios21potter
Sofiannam
Kasavas
Jace Wayland
Phineas Nigellus Black
Cassiopeia Black
14 απαντήσεις
Οι δικές μας εμπειρίες
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°1
Οι δικές μας εμπειρίες
Εδώ μπορούμε να πούμε τις δικές μας εμπειρίες.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Οι δικές μας εμπειρίες
Έγινε στίκι
meet me in montauk
Carl
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°3
ΟΜΤΖ τελειο τοπικ
Εγω διαβασα ενα βιβλιο στο κρεβατι μου(την Κοτσυφοκισσα )Και ξαφνικα ακουω ενα θορυβο.Σηκωνω το κεφαλι μου γρηγορα και βλεπω μια πολυ λεπτη σκια στον τοιχο που εξαφανιστηκε αμεσως.
Περιττο να πω πως σηκωθηκα και αρχισα να τρεχω και ξυπνησα τους παρεντς αλλα νομιζαν οτι το ονειρευτηκα
Εγω διαβασα ενα βιβλιο στο κρεβατι μου(την Κοτσυφοκισσα )Και ξαφνικα ακουω ενα θορυβο.Σηκωνω το κεφαλι μου γρηγορα και βλεπω μια πολυ λεπτη σκια στον τοιχο που εξαφανιστηκε αμεσως.
Περιττο να πω πως σηκωθηκα και αρχισα να τρεχω και ξυπνησα τους παρεντς αλλα νομιζαν οτι το ονειρευτηκα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°4
Εμένα αυτό που μου έχει συμβεί έχει γίνει δύο φορές.
ένα βράδυ ενώ κοιμόμουν ένιωσα κάποιον να μου ακουμπάει το πόδι. Αλλά ήμουν μπρούμυτα και δεν μπορούσα να δω τίποτα ήμουν και μισοκοιμησμένη, το μόνο που είδα ήταν μια φιγούρα και σκέφτηκα ότι θα είναι ο πατέρας μου...αλλά το πρωί τους ρώτησα όλους αν είχε έρθει κανείς στο δωμάτιό μου μου είπαν όχι. Πάντως σίγουρα κάποιος/κάτι ήταν.
ένα βράδυ ενώ κοιμόμουν ένιωσα κάποιον να μου ακουμπάει το πόδι. Αλλά ήμουν μπρούμυτα και δεν μπορούσα να δω τίποτα ήμουν και μισοκοιμησμένη, το μόνο που είδα ήταν μια φιγούρα και σκέφτηκα ότι θα είναι ο πατέρας μου...αλλά το πρωί τους ρώτησα όλους αν είχε έρθει κανείς στο δωμάτιό μου μου είπαν όχι. Πάντως σίγουρα κάποιος/κάτι ήταν.
Kasavas- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°5
Λοιπόόόόν μια φορα,ήμουν σε έναν σταθμό του μετρό και δεν είχα ξαναπάει εκεί και ήθελα να παω προς Αιγάλεω,αλλά δεν ήξερα πως να πάω.
Καθόμουν και εψαχνα,και ξαφνικά με πλησίασε μία κοπέλα γύρω στα 30.Δε θυμάμαι το πρόσωπο της,θυμάμαι μόνο οτι είχε καστανά καρέ μαλλιά,δε μπορώ να θυμηθώ ΤΙΠΟΤΑ άλλο πάνω της.
Με ρώτησε αν ψάχνω κάτι,κι όταν της είπα τι ψάχνω,μου είπε να την ακολουθήσω.Με πήγε εκεί που έπρεπε και κατέβηκε μαζί μου τις σκάλες.Περπάταγα λίγο πιο μπροστά μετά απο κάποιο σημείο και γύρισα να της πω ευχαριστώ αλλά δεν την είδα πουθενά.Δεν είχε πολύ κόσμο για να πω οτι χάθηκε στην πολυκοσμία,και δεν φαινόταν πουθενά.
Καθόμουν και εψαχνα,και ξαφνικά με πλησίασε μία κοπέλα γύρω στα 30.Δε θυμάμαι το πρόσωπο της,θυμάμαι μόνο οτι είχε καστανά καρέ μαλλιά,δε μπορώ να θυμηθώ ΤΙΠΟΤΑ άλλο πάνω της.
Με ρώτησε αν ψάχνω κάτι,κι όταν της είπα τι ψάχνω,μου είπε να την ακολουθήσω.Με πήγε εκεί που έπρεπε και κατέβηκε μαζί μου τις σκάλες.Περπάταγα λίγο πιο μπροστά μετά απο κάποιο σημείο και γύρισα να της πω ευχαριστώ αλλά δεν την είδα πουθενά.Δεν είχε πολύ κόσμο για να πω οτι χάθηκε στην πολυκοσμία,και δεν φαινόταν πουθενά.
~Dobby is a free elf~
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°6
Δεν μου έχει τύχει εμένα καμιά τέτοια εμπειρία!!
Sofiannam- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2012
Magical Identity
Today's thought: Δεν είναι κακό να είσαι μέτριος... αρκεί να είσαι καφές
- Δημοσίευση Ν°7
Εγώ κατά καιρούς βλέπω παράξενα πράγματα... Τι τελευταία φορά ας πούμε είδα ένα περιστέρι το οποίο είχε ψοφήσει στον κήπο μας (το κακόμοιρο), ενώ ήταν ψόφιο να κουνάει το κεφάλι του. Το είπα στη mum μου και μου λέει η ιδέα σου θα 'ταν. Γενικά βλέπω περίεργα πράγματα που μου έρχεται να τα πω στους άλλους, αλλά μετά σκέφτομαι "άστο καλύτερα" ! Επίσης άλλο περίεργο ειναι ότι κάθε φορά που κοιτάω το ρολόι τα ψηφία είναι ίδια... Ξέρετε τι εννοώ!
Harry Potter will live forever in our hearts... ...as Peeta and as Eragon of course
- For fun:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°8
^Τι εννοείς τα ψηφία είναι ίδια;
16.16 ας πούμε;
Τι το περιεργο έχει αυτό;
16.16 ας πούμε;
Τι το περιεργο έχει αυτό;
marios21potter- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 213
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°9
η στιγμη που ξαπλωνης στο κρεβατι και νομιζεις οτι καποιος ειναι απο πισω σου!!!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°10
Μια φορά έβλεπα jetix και το είχα στα Ελληνικά και έτρωγα, όταν πήγα το πιάτο στην κουζίνα και γύρισα ήταν στα Αγγλικά
Και μια φορά είχα το στερεοφωνικό δυνατά και πήγα για μπάνιο και το είχα δυνατά για να ακούγεται
Ε έκανα το μπάνιο και όταν βγήκα ήταν τέρμα χαμηλά η φωνή (ήμουν μόνος στο σπίτι) και όσο έκανα μπάνιο δεν είχα καταλάβει ότι σταμάτησε να ακούγεται μουσική, dunnoz
Και μια φορά είχα το στερεοφωνικό δυνατά και πήγα για μπάνιο και το είχα δυνατά για να ακούγεται
Ε έκανα το μπάνιο και όταν βγήκα ήταν τέρμα χαμηλά η φωνή (ήμουν μόνος στο σπίτι) και όσο έκανα μπάνιο δεν είχα καταλάβει ότι σταμάτησε να ακούγεται μουσική, dunnoz
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°11
To μόνο περίεργο που μου έχει συμβεί είναι που μια φορά είχα ένα 5ευρω στην τσέπη.Το είχα ψάξει μετά και δεν το έβρισκα.
Μετά από 2-3 εβδομάδες(το τζιν είναι πλυθεί,το είχα ξανά φορέσει κτλ) καθώς περπάταγα ένιωσα κάτι στην τσέπη,και είδα ότι ήτανε εκεί το 5ευρω.Άθικτο.
Μετά από 2-3 εβδομάδες(το τζιν είναι πλυθεί,το είχα ξανά φορέσει κτλ) καθώς περπάταγα ένιωσα κάτι στην τσέπη,και είδα ότι ήτανε εκεί το 5ευρω.Άθικτο.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°12
εγω μια φορα ειχα ακουσει μια τρομαχτικη ιστορια για δ... κλπ και ξυπναω μες τη νυχτα και ακουω ενα παιδικο τραγουδι. Τα παιξα και ετρεξα και κοιμηθηκα πανω... Φυσικα δεν το πα σε καποιον απλα ειπα πως ακουσα κατι περιεργο
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°13
Τις προάλλες καθόμουν στο φουαγέ της σχολής και με άγγιξε κάτι αόρατο. Φάντασμα.
Και γενικά με τον αδελφό μου πιστεύουμε ότι το σπίτι μας στην Αθήνα είναι στοιχειωμένο.
Και γενικά με τον αδελφό μου πιστεύουμε ότι το σπίτι μας στην Αθήνα είναι στοιχειωμένο.
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°14
ααα ένα καλοκαίρι όταν ήμουν μικρή έκανα διακοπές στο χωριό της γιαγιάς μου. Ξυπνάω λοιπόν μια νύχτα μες στα άγρια χαράματα και βλέπω οτι το σεντόνι είναι εξαφανισμένο. Σηκώνομαι ανοίγω το φως, πουθενά το σεντόνι
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
AmySomers- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2014
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
Μια μέρα, ήμουν μόνη μου στο σπίτι, έβλεπα τηλεόραση και σε κάποια φάση πήγα να πιω νερό. Όταν γύρισα, η τηλεόραση ήταν κλειστή, ενώ εγώ την είχα αφήσει ανοιχτή. Κάποια άλλη φορά, ήμουν στην ταράτσα το σχολείου και στεκόμουν όρθια προσπαθώντας να διακρίνω τη θάλασσα -αν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, μπορεί κανείς να τη διακρίνει από το σχολείο- και ένιωσα ένα χέρι στον ώμο μου. Γύρισα, όμως ήμουν μόνη μου εκεί! Και δε νομίζω να ήταν ο αέρας, γιατί δε φυσούσε εκείνη την ημέρα.
Lena*- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2854
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2011
Magical Identity
Today's thought: i solemnly swear that you're a huge fucking nerd.
- Δημοσίευση Ν°16
Sofiannam έγραψε:Εγώ κατά καιρούς βλέπω παράξενα πράγματα... Τι τελευταία φορά ας πούμε είδα ένα περιστέρι το οποίο είχε ψοφήσει στον κήπο μας (το κακόμοιρο), ενώ ήταν ψόφιο να κουνάει το κεφάλι του. Το είπα στη mum μου και μου λέει η ιδέα σου θα 'ταν. Γενικά βλέπω περίεργα πράγματα που μου έρχεται να τα πω στους άλλους, αλλά μετά σκέφτομαι "άστο καλύτερα" ! Επίσης άλλο περίεργο ειναι ότι κάθε φορά που κοιτάω το ρολόι τα ψηφία είναι ίδια... Ξέρετε τι εννοώ!
Aυτο με το περιστερι δεν ειναι περιεργο. Και ο ανθρωπος μπορει να εχει πεθανει ωρες και να κανει διαφορα το σωμα, αλλα συνηθως αναλαμβανουν οι γιατροι κ φροντιζουν για να μην υπαρχουν τετοια.
- ♡:
- http://lenv-xo.tumblr.com/
"Moonwalkius Maxima!"
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°17
παραξενο που μου εχει συμβει 2 φορες ειναι να δω στον υπνο μου κατι και οταν ξυπνησω να γινει πραγματικοτητα...
την πρωτη φορα ειδα οτι το τοτε αγορι μου ειχε φιλησει μια κοπελα και την επομενη μερα ο αδερφος του μου ειπε οτι φιλησε ακριβως αυτη τη κοπελα...
την δευτερη φορα κοιμομουν και ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παει να αγκαλιασω το πρωην αγορι μου και μου ειπε μην με αγκαλιαζεις ποναει η κοιλια μου, ξυπνησα και εκεινη την ωρα μπηκε ο πρωην μου στο σπιτι (μεναμε μαζι) ξαπλωσε και πηγα να τον αγκαλιασω και μου ειπε μην με αγκαλιαζεις ποναει η κοιλια μου...
αριθμους για τζοκερ δεν εχω δει, αυτο περιμενω ομως
την πρωτη φορα ειδα οτι το τοτε αγορι μου ειχε φιλησει μια κοπελα και την επομενη μερα ο αδερφος του μου ειπε οτι φιλησε ακριβως αυτη τη κοπελα...
την δευτερη φορα κοιμομουν και ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παει να αγκαλιασω το πρωην αγορι μου και μου ειπε μην με αγκαλιαζεις ποναει η κοιλια μου, ξυπνησα και εκεινη την ωρα μπηκε ο πρωην μου στο σπιτι (μεναμε μαζι) ξαπλωσε και πηγα να τον αγκαλιασω και μου ειπε μην με αγκαλιαζεις ποναει η κοιλια μου...
αριθμους για τζοκερ δεν εχω δει, αυτο περιμενω ομως
- my stuff... :
Drussila Diggory- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2014
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
- Δημοσίευση Ν°18
Το γραφείο μου είναι κοντά στην παλκονόπορτα και έτσι ανάμεσα σε αυτλα τα δύο σχηματίζετε μια γωνία που θα μπορούσε να κρυφτεί κάποιος... τεσπα κάθε βράδυ όταν γυρίζω από την έξω μεριά του κρεβατιού μου βλέπω κάτι να κουνιέται σε εκείνη την γωνία άμα κλείσω τα μάτια μου και τα ξανανοίγω το βλέπω πιο καθαρά με όλο του το σώμα...κάτι μαύρο να έρχετε προς εμένα όμως να χάνεται προς τα πίσω σαν να θέλι να κρυφτεί. Επίσης από πολύ μικρή βλέπω στον τοίχο σκιές όχι ανθρώπινες αλλά σαν ένα ον που να μην έχει όλο του το χρώμα να είναι σχεδόν διάφανο καινα περνάει γρήγορα απο δίπλα μου, επίσης κάποιες φορές νιώθω κάποιων να μου πειράζει τα μαλλιά ή και να ακούω βήματα πάνω στο πάπλωμα μου.
- H.P.♥:
Dimitra Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2455
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2010
Magical Identity
Today's thought: 'Όταν βαριέμαι πάω στο φαρμακείο και ζητάω τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου και λέω πως θα περάσει ο άλλος να τις πληρώσει...
- Δημοσίευση Ν°19
Ξυπνάω προχθές το βράδυ κατα τις 3 και βλέπω έναν άντρα στον διάδρομο να κρατάει κάτι βούρτσες σαν να έβαφε το σπίτι. Λέω δεν μπορεί... ονειρευομαι .ανοιγοκλεινω τα ματια μου και είναι ακόμα εκεί.
Μετά από λίγο έφυγε. και το παράξενο είναι ότι το χω ξαναζήσει.
Ρώτησα μάλιστα και έναν φίλο μου ψυχίατρο και λέει ότι δεν υπάρχει εξήγηση και ότι μερικά πράγματα τα ερμηνευει καθένας όπως θέλει.
Μετά από λίγο έφυγε. και το παράξενο είναι ότι το χω ξαναζήσει.
Ρώτησα μάλιστα και έναν φίλο μου ψυχίατρο και λέει ότι δεν υπάρχει εξήγηση και ότι μερικά πράγματα τα ερμηνευει καθένας όπως θέλει.
- Σπόιλερ:
- Ντάξει. κατά την γνώμη μου είναι κάτι σαν κι αυτό που ξυπνάς και δεν μπορεις να κουνησεις το σωμα σου,δηλαδη ότι ο εγκέφαλος μπερδευεται επειδη εχεις ξυπνησει αποτομα ... αλλα και παλι να το ζεις ειναι λιγο spooky