tom marvolo riddle έγραψε:Merlin The Great έγραψε:Το λυκοφως...
Προδότη
Τομμυ μην μιλας!
tom marvolo riddle έγραψε:Merlin The Great έγραψε:Το λυκοφως...
Προδότη
Lizakiii έγραψε:Αυτο που ξεχωρισε ηταν το : Life sucks and then you die,
Poisonous_touch έγραψε:Lizakiii έγραψε:Αυτο που ξεχωρισε ηταν το : Life sucks and then you die,
Lizakiii έγραψε:Ξερετε πως με αγαπατε, Gossip Girl. Οχι και οι καλυτερες εντυπωσεις μεχρι στιγμης. Λιγα πραγματα μου αρεσαν. Αυτο που ξεχωρισε ηταν το : Life sucks and then you die,
Lizakiii έγραψε:Το ξερω. Το ειχε πει η Μπρουκ οταν πεθανε ο Κιου, μετα τον ξυλοδαρμο της.
Το 'χω διαβασει 2 φορες σε βιβλια, και το 'χω δει 1 φορα σε σειρα.
Λοιπον το βιβλιο... εμ, οκ εχει ενα ωραιο θεμα και ιδεα αλλα ειναι too αμεση με τον αναγνωστη. Ολοι οι χαρακτηρες καπνιζουν και λενε το "γαμ*****"
Poisonous_touch έγραψε:Lizakiii έγραψε:Το ξερω. Το ειχε πει η Μπρουκ οταν πεθανε ο Κιου, μετα τον ξυλοδαρμο της.
Λοιπον το βιβλιο... εμ, οκ εχει ενα ωραιο θεμα και ιδεα αλλα ειναι too αμεση με τον αναγνωστη. Ολοι οι χαρακτηρες καπνιζουν και λενε το "γαμ*****"
ιου...τοσο χαλια ειναι? τεσπα.
και στο house! σε προηγουμενη σαιζον ηταν μια απο τις ατακες που ελεγε συχνα!jate έγραψε:Lizakiii έγραψε:Ξερετε πως με αγαπατε, Gossip Girl. Οχι και οι καλυτερες εντυπωσεις μεχρι στιγμης. Λιγα πραγματα μου αρεσαν. Αυτο που ξεχωρισε ηταν το : Life sucks and then you die,
Το είχε και στο One Tree hill 6x03 γύρω στο 20' κάτι :P
Να το αρχίσεις, μόνο πρόσεξε τη χρονολογική σειρά :PSiMoS έγραψε:σκεφτομαι να αρχισω το dragonlance!
SiMoS έγραψε:και στο house! σε προηγουμενη σαιζον ηταν μια απο τις ατακες που ελεγε συχνα!jate έγραψε:Lizakiii έγραψε:Ξερετε πως με αγαπατε, Gossip Girl. Οχι και οι καλυτερες εντυπωσεις μεχρι στιγμης. Λιγα πραγματα μου αρεσαν. Αυτο που ξεχωρισε ηταν το : Life sucks and then you die,
Το είχε και στο One Tree hill 6x03 γύρω στο 20' κάτι :P
Lizakiii έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:Lizakiii έγραψε:Το ξερω. Το ειχε πει η Μπρουκ οταν πεθανε ο Κιου, μετα τον ξυλοδαρμο της.
ιου...τοσο χαλια ειναι? τεσπα.
Ασε!
Ο Νειτ είναι ενας συνεχόμενος μαστουρωμένος έφηβος.
Ο Νταν είναι ένας εφηβος με τρεμαμενα χερια, πινει τονους καφε την μερα και προσπαθει να αυτοκτοησει με το να καπνιζει 10 πακετα τσιγαρα την ημερα.
Η Μπλερ εινια τελειως ονειροπολα και πιστευει πως η ζωη της θα ειναι σαν μια ταινια (φυσικα ειναι τελειως bitch αλλα αυτο που ειπα πιο πριν ξεχωριζει)
Η Σερίνα... καλα αυτη απλα χαιρεται καθε στιγμη της ζωης της.
Η Βανέσσα είναι μια γκόθικ με ξυρισμενο κεφαλι και αρνειται να κανει παρεα με αλλους εκτος του Νταν.
Ωραια ηταν η σχεση της Τζενι με τον Νειτ.
Α! Επισης στο τριτο βιβλιο το μονο ωραιο μεχρι στιγμης, ειναι η αναφορα του Σαλβαδορ Νταλι.
Lizakiii έγραψε:"Έμμα" της Ώστεν. Ειμαι στην σελιδα 90 και μεχρι στιγμης μου την σπαει ο χαρακτηρας της. Εϊναι εκνευριστικο πως ελεγχει την ζωη της Χαριετ Σμιθ αλλα κι εκεινη ειναι πολυ χαζη.
Ασε! Γενικα απο ολους τους χαρακτηρες, μονο η Τζενι αντεχεται.AliceCullen έγραψε:Lizakiii έγραψε:
Ασε!
Ο Νειτ είναι ενας συνεχόμενος μαστουρωμένος έφηβος.
Ο Νταν είναι ένας εφηβος με τρεμαμενα χερια, πινει τονους καφε την μερα και προσπαθει να αυτοκτοησει με το να καπνιζει 10 πακετα τσιγαρα την ημερα.
Η Μπλερ εινια τελειως ονειροπολα και πιστευει πως η ζωη της θα ειναι σαν μια ταινια (φυσικα ειναι τελειως bitch αλλα αυτο που ειπα πιο πριν ξεχωριζει)
Η Σερίνα... καλα αυτη απλα χαιρεται καθε στιγμη της ζωης της.
Η Βανέσσα είναι μια γκόθικ με ξυρισμενο κεφαλι και αρνειται να κανει παρεα με αλλους εκτος του Νταν.
Ωραια ηταν η σχεση της Τζενι με τον Νειτ.
Α! Επισης στο τριτο βιβλιο το μονο ωραιο μεχρι στιγμης, ειναι η αναφορα του Σαλβαδορ Νταλι.
Lizakiii έγραψε:"Έμμα" της Ώστεν. Ειμαι στην σελιδα 90 και μεχρι στιγμης μου την σπαει ο χαρακτηρας της. Εϊναι εκνευριστικο πως ελεγχει την ζωη της Χαριετ Σμιθ αλλα κι εκεινη ειναι πολυ χαζη.
AliceCullen έγραψε:secret vampire L. J. Smith.. Δεν διαβασα πολύ (στη σελίδα 97 είμαι) αλλά πιστεύω στους twilighters θα αρέσει..