ermionaki έγραψε:Breaking down...ελα να βλεπω τις ντοματες να πεφτουν!!!
Breaking Dawn
HeRmiOnE_09 έγραψε:αχ τι καλο!! απο ποιες εκδοσεις κυκλοφορει?? να το παρουμε κ μεις!
RemousLoupin έγραψε:Μόλις τελείωσα μια συλλογή ποιημάτων του Πόε (ναι έχω κολλήσει ). Το βιβλίο ήταν 'εκδοση του βιβλιοπωλείου και περιελάμβανε τα εξής ποιήματα:
Η Κοιλάδα της Ταραχής, Στο Τζαντε, Όνειρο Μέσα σε Όνειρο, Το Κυρίαρχο Σκουλίκι, Η Πολιτεία μέσα στη Θάλλασα, Ίσλαφελ, Ονείρου Τόπου, Άνναμπελ Λη, Για την Άννι, Ουλαλούμ, Το Στοιχιωμένο Παλάτι, Το Κοράκι.
Όλα τους καταπληκτικά με αποκορύφμωα φυσικά 'Το Κοράκι'. Επίσης αγαπημένα μου τα 'Άνναμπελ Λη', 'Ονείρου Τόπος', 'Για την Άννι' και 'Το Στοιχιωμένο Παλάτι'.
Κάτι ακόμα που λάτρεψα σ'αυτήν την έκδοση είναι το ότι δίπλα από κάθε μεταφρασμένο ποίημα, υπάρχει και το πρωτότυπο στα αγγλικά! Γιατί ως γνωστόν το πρψτότυπο είναι πάντα καλύτερο...
Esme Cullen έγραψε:Εγώ διαβάζω το "Ανεμοδαρμένα Ύψη", αλλά δυστυχώς στα ελληνικά, δεν το είχε στα αγγλικά η βιβλιοθήκη :@: ...στα αγγλικά είχε μόνο την περίληψη, η οποία ήταν άθλια σε σύγκριση μέχρι εκεί που έχω διαβάσει στα ελληνικά.