+68
Mysterious Wizard
Roxanne Black
trelokomeio1988
Χαριποτεριστής
marios21potter
sthnanonymiagiapanta
Leon Black
Leonie Vernier
Ignazya
Penellope Clearwater
Neville Longbottom
Bellatrix Wanna-be-Riddle
Romilda Vane
Berenice
Sirius Black Ranger
Madame Maxime
lapo
Immortality Dumbledore
Eleanna Lovegood
Druella Black
Maria Granger
Morfin Gaunt
FLEUR258
Lisette de Lapin
Morgan le Fay
Gellert Crowz
Hecate
Perenelle Flamel
Hermione Black
Nicolas Flamel
Vindictus Viridian
FoNikos21
Sectumsembra
Mirabelle Salvatore
Maria Lovegood
Lucy Weasley
HarryFCPotter
Ignotus Peverell
Jace Wayland
Alviva Black
anthian9
Phyllida Spore
Rachel Rivera
Merlin the Great
Imperio
Harry Potter Black
Arcturus Regulus Black
Herpo The Foul
Tom Marvolo Riddle
elliza
Fleur Delacour
Remous Loupin
Andros the Invincible
Cassandra Black
Nethiel
Αstοria Greengrass
Sorazal the Erised
Ariana Lestrange
Gellert
Nearly Headless Nick
Amycus
Roxanne Derwent
Harry James Potter
Amelia Blackfoot
The Sorting Hat
Isabelle Lightwood
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
72 απαντήσεις
Προτάσεις
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°951
Απ: Προτάσεις
Aχ,τι ωραία
- RAULSON:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°952
Παρατηρώ τις 3 χαριποτερικές μέρες που έχω ζήσει μέχρι τώρα! Κάθε φορά τα αφιερώματα είναι ωραία, αλλά νιώθω πολλές φορές πως τιμάμε τα λάθος πράγματα... Προτείνω λοιπόν την νέα Πανφορουμιακή μέρα τάγματος του μέρλιν. Σε κάθε τέτοια μέρα, θα τιμάτε με επιπρόσθετο ξεχωριστό αφιέρωμα ένα μέλος του τάγματος του μέρλιν, το οποίο ως γνωστόν έχει συνεισφέρει πολλά σε αυτό το φόρουμ. Η μέρα αυτή θα συμβαίνει ακριβώς την ημερομηνία που το άτομο αυτό μπήκε στο τάγμα. Το χίντερ θα αλλάζει ανάλογα, και όλα τα σχετικά. Επίσης, αν δεν σας αρέσει αυτό, θα μπορούσαμε να τιμάμε τα πρόσωπα αυτά κάθε χαριποτερική μέρα! Τι λέτε;;
Επίσης, προτείνω το memberbook του φόρουμ. Όπως τα κειμενάκια κάθε φορά στον ΜτΜ, έτσι λέω να φτιαχτεί ένα τόπικ, όπου θα μπει ένα κειμενάκι, για κάθε μέλος του Χάριγουορλντ. Έτσι οι μνήμες όλων μας θα μείνουν εδώ, ακόμα κι όταν κλείσει ο κύκλος μας στο φόρουμ. Πάντα θα είναι εδώ αυτό το κειμενάκι, για να θυμίζει στους άλλους ποιοι είμαστε!
Επίσης, προτείνω το memberbook του φόρουμ. Όπως τα κειμενάκια κάθε φορά στον ΜτΜ, έτσι λέω να φτιαχτεί ένα τόπικ, όπου θα μπει ένα κειμενάκι, για κάθε μέλος του Χάριγουορλντ. Έτσι οι μνήμες όλων μας θα μείνουν εδώ, ακόμα κι όταν κλείσει ο κύκλος μας στο φόρουμ. Πάντα θα είναι εδώ αυτό το κειμενάκι, για να θυμίζει στους άλλους ποιοι είμαστε!
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°953
Προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου με το πρώτο.
Να αφιερώσουμε ολόκληρη μέρα σε συγκεκριμένα μέλη;Ποιος ο λόγος;
Φυσικά και υπάρχουν μέλη που έχουν δώσει πολλά για αυτό το φόρουμ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και χωρίς αυτά το χγ δεν θα εφτανε ποτέ ως εδώ.όμως δεν βρίσκεις λίγο υπερβολική μια Χαριποτερική (που βασικά δεν θα λεγόταν έτσι,αφού δεν τιμά χαρακτήρες του Χαρι Πότερ) για να τους τιμήσουμε;
Φαίνεται πολύ καλά το ποιοι έχουν βοηθήσει,στηρίξει και αγαπήσει πραγματικά αυτό το φόρουμ.Επίσης,σε περίπτωση που γινόταν,θα ήταν ολιγον τι άσχημο να "τιμούνται" μέλη μόνο από το τάγμα του μέρλιν,καθως πολύ απλά δεν είναι μόνο αυτά που έχουν συνεισφέρει στο φόρουμ.Τέλος,το φόρουμ αναφέρεται στον Χάρι Πότερ και συνήθως οι Χαριποτερικές γίνονται για να στρέψουμε την προσοχή μας στο κύριο αυτό στοιχείο του φόρουμ,να ποστάρουμε στα Χαριποτερικά θέματα κτλ.Θα ήταν κρίμα να χαθεί κάτι τόσο όμορφο και μαγικό.
Το δεύτερο που πρότεινες φαίνεται λίγο δύσκολο καθώς τα μέλη του φόρουμ είναι πάρα πάρα πάρα πολλά
Να αφιερώσουμε ολόκληρη μέρα σε συγκεκριμένα μέλη;Ποιος ο λόγος;
Φυσικά και υπάρχουν μέλη που έχουν δώσει πολλά για αυτό το φόρουμ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και χωρίς αυτά το χγ δεν θα εφτανε ποτέ ως εδώ.όμως δεν βρίσκεις λίγο υπερβολική μια Χαριποτερική (που βασικά δεν θα λεγόταν έτσι,αφού δεν τιμά χαρακτήρες του Χαρι Πότερ) για να τους τιμήσουμε;
Φαίνεται πολύ καλά το ποιοι έχουν βοηθήσει,στηρίξει και αγαπήσει πραγματικά αυτό το φόρουμ.Επίσης,σε περίπτωση που γινόταν,θα ήταν ολιγον τι άσχημο να "τιμούνται" μέλη μόνο από το τάγμα του μέρλιν,καθως πολύ απλά δεν είναι μόνο αυτά που έχουν συνεισφέρει στο φόρουμ.Τέλος,το φόρουμ αναφέρεται στον Χάρι Πότερ και συνήθως οι Χαριποτερικές γίνονται για να στρέψουμε την προσοχή μας στο κύριο αυτό στοιχείο του φόρουμ,να ποστάρουμε στα Χαριποτερικά θέματα κτλ.Θα ήταν κρίμα να χαθεί κάτι τόσο όμορφο και μαγικό.
Το δεύτερο που πρότεινες φαίνεται λίγο δύσκολο καθώς τα μέλη του φόρουμ είναι πάρα πάρα πάρα πολλά
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°954
The Supreme έγραψε:Καλησπέρα,
Η Επιλογή του Πρόχειρου ενεργοποιήθηκε στο φόρουμ μας.
Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ή απευθείας μέσω του post reply σε κάθε τόπικ και μετά πατώντας το κουμπί πρόχειρο (ανάμεσα στο κουμπί προεπισκόπιση και αποστολή) ή στην γρήγορη απάντηση πατώντας πρώτα προεπισκόπιση και μετά πατώντας πάλι το ίδιο κουμπί.
Τα Πρόχειρα θα τα βρείτε πηγαίνοντας στο και απο εκεί στην καρτέλα "Πρόχειρα"!
Σύντομα θα προστεθεί και στον Οδηγό επιβίωσης του Φόρουμ παράγραφος επι του θέματος.
Ακριβώς ότι χρειαζόμασταν θενκς!
- Mon cote artistique♥ :
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°955
Το πρώτο μου φαίνεται κι εμένα λίγο υπερβολικό Γιάννη δε χρειάζεται να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες. Το δεύτερο μου αρέσει αλλά είναι πρακτικά αδύνατο, εκτός αν καταγραφούν τα ενεργότερα μέλη γιατί αν έχεις παρατηρήσει είμαστε 4198 μέλη αυτή τη στιγμή (κι εύχομαι να φτάσουμε τα διπλά), οπότε ποιος θα κάτσει να γράψει για τον καθένα ξεχωριστά από τη στιγμή που υπάρχουν μέλη που μπορεί να μπήκαν μόνο για μια μέρα;Jake21 έγραψε:Παρατηρώ τις 3 χαριποτερικές μέρες που έχω ζήσει μέχρι τώρα! Κάθε φορά τα αφιερώματα είναι ωραία, αλλά νιώθω πολλές φορές πως τιμάμε τα λάθος πράγματα... Προτείνω λοιπόν την νέα Πανφορουμιακή μέρα τάγματος του μέρλιν. Σε κάθε τέτοια μέρα, θα τιμάτε με επιπρόσθετο ξεχωριστό αφιέρωμα ένα μέλος του τάγματος του μέρλιν, το οποίο ως γνωστόν έχει συνεισφέρει πολλά σε αυτό το φόρουμ. Η μέρα αυτή θα συμβαίνει ακριβώς την ημερομηνία που το άτομο αυτό μπήκε στο τάγμα. Το χίντερ θα αλλάζει ανάλογα, και όλα τα σχετικά. Επίσης, αν δεν σας αρέσει αυτό, θα μπορούσαμε να τιμάμε τα πρόσωπα αυτά κάθε χαριποτερική μέρα! Τι λέτε;;
- Σπόιλερ:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°956
Προτείνω για τις μέρες του Χάλογουιν το φόρουμ να μετονομαστει σε HarrosWorld
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°957
εχεις την ψηφο μου
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°958
Ναι, πόσα νομίζεις ότι είναι τα ενεργά μέλη όμως;; Αν πας στις λίστες μελών, οι 60/70 περιέχουν ανενεργά μέλη. Θα ήταν μια ευκαιρία να καταγραφούν τα ενεργά μέλη του φόρουμ μας, που αν θες την γνώμη μου δεν ξεπερνάνε τα 1500-1600.Lucίfer έγραψε:Το πρώτο μου φαίνεται κι εμένα λίγο υπερβολικό Γιάννη δε χρειάζεται να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες. Το δεύτερο μου αρέσει αλλά είναι πρακτικά αδύνατο, εκτός αν καταγραφούν τα ενεργότερα μέλη γιατί αν έχεις παρατηρήσει είμαστε 4198 μέλη αυτή τη στιγμή (κι εύχομαι να φτάσουμε τα διπλά), οπότε ποιος θα κάτσει να γράψει για τον καθένα ξεχωριστά από τη στιγμή που υπάρχουν μέλη που μπορεί να μπήκαν μόνο για μια μέρα;Jake21 έγραψε:Παρατηρώ τις 3 χαριποτερικές μέρες που έχω ζήσει μέχρι τώρα! Κάθε φορά τα αφιερώματα είναι ωραία, αλλά νιώθω πολλές φορές πως τιμάμε τα λάθος πράγματα... Προτείνω λοιπόν την νέα Πανφορουμιακή μέρα τάγματος του μέρλιν. Σε κάθε τέτοια μέρα, θα τιμάτε με επιπρόσθετο ξεχωριστό αφιέρωμα ένα μέλος του τάγματος του μέρλιν, το οποίο ως γνωστόν έχει συνεισφέρει πολλά σε αυτό το φόρουμ. Η μέρα αυτή θα συμβαίνει ακριβώς την ημερομηνία που το άτομο αυτό μπήκε στο τάγμα. Το χίντερ θα αλλάζει ανάλογα, και όλα τα σχετικά. Επίσης, αν δεν σας αρέσει αυτό, θα μπορούσαμε να τιμάμε τα πρόσωπα αυτά κάθε χαριποτερική μέρα! Τι λέτε;;
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°959
Wednesday Addams έγραψε:Προτείνω για τις μέρες του Χάλογουιν το φόρουμ να μετονομαστει σε HarrosWorld
και εμένα μου αρέσειRomilda Vane έγραψε:εχεις την ψηφο μου
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°960
ΑΚΟΥΣ ΡΕΑ;
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°961
Κοίταζα πριν λίγη ώρα το πάρτι του Σλύθεριν και τις κλειδωμένες ενότητες στην κιβωτό των στοχασμών και απορώ: Γιατί αφού στα πάρτι των κοιτώνων συμμετέχουμε όλοι μετά πάνε στα αρχεία του κάθε κοιτώνα και δεν μπορούμε να τα δούμε;; Γιατί δεν βάζετε όλες τις ενότητες αυτές στις κλειδωμένες ενότητες της κιβωτού μόνο τις αφήνετε εκεί και δεν μπορεί να τις δει κανείς από τα μέλη του κοιτώνα;; Για σκεφτείτε το!
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°962
Γιάννη,η απάντηση είναι απλή.Γιατί έχει διοργανωθεί σε συγκεκριμένο κοιτώνα και ανήκει σε αυτόν ως μέρος της δικής του φορουμικής ιστορίας και όχι των μελών που συμμετείχαν.Στην Κιβωτό των Στοχασμών μεταφέρονται τα topics ή οι ενότητες που αφορούν σε όλο το HarryWorld.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°963
Μα εφόσον συμμετέχουν όλα τα μέλη, αφορούν όλο το HarryWorld!Edward Scissorhands έγραψε:Γιάννη,η απάντηση είναι απλή.Γιατί έχει διοργανωθεί σε συγκεκριμένο κοιτώνα και ανήκει σε αυτόν ως μέρος της δικής του φορουμικής ιστορίας και όχι των μελών που συμμετείχαν.Στην Κιβωτό των Στοχασμών μεταφέρονται τα topics ή οι ενότητες που αφορούν σε όλο το HarryWorld.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°964
Εγώ σου απάντησα επειδή ανεφέρθηκες στις κλειδωμένες ενότητες του Σλύθεριν.Για τα περαιτέρω δεν είναι δική μου αρμοδιότητα πλέον.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°965
Δεν αναφέρθηκα στις κλειδωμένες ενότητες του Σλύθεριν. Αναφέρθηκα στο πάρτι του Σλύθεριν και στις κλειδωμένες ενότητες της κιβωτού των στοχασμών, υποστηρίζω την μεταφορά των πάρτυ σε αυτές, γιατί εφόσον συμμετείχαν όλα τα μέλη, αφορά όλα τα μέλη, σαφώς και δεν αναφέρθηκα για λοιπά κλειδωμένα αρχεία των κοιτώνων!Edward Scissorhands έγραψε:Εγώ σου απάντησα επειδή ανεφέρθηκες στις κλειδωμένες ενότητες του Σλύθεριν.Για τα περαιτέρω δεν είναι δική μου αρμοδιότητα πλέον.
Χαριποτεριστής- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 7351
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°966
παντως και εμενα μου φαινεται λογικο τα παρτυ των κοιτωνων που συμμετεχουμε ολοι να ειναι στην κοιβωτο ωστε να τα βλεπουμε ολοι ξανα αμα θελουμε
Mαγεία είναι ο,τι δεν τελειώνει ποτέ..
Το συναίσθημα του ανθρώπου όποιο και αν είναι αυτό
Ο χρόνος και το ταξίδι που κάνουμε μέσα σε αυτόν
Η αγάπη, η υγεία, η φιλία...
Όλα αυτά για μένα είναι μαγεία!
- Σπόιλερ:
[/size][/font]We are the ghosts of HarryWorld
Boo
-σχεδόν ακέφαλος νικ
Χαριποτεριστής- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 7351
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°967
χαχα καλα μην κανεισ και ετσι μια αποψη ειπα δεν σημαινει οτι θα το κανουν :P
Mαγεία είναι ο,τι δεν τελειώνει ποτέ..
Το συναίσθημα του ανθρώπου όποιο και αν είναι αυτό
Ο χρόνος και το ταξίδι που κάνουμε μέσα σε αυτόν
Η αγάπη, η υγεία, η φιλία...
Όλα αυτά για μένα είναι μαγεία!
- Σπόιλερ:
[/size][/font]We are the ghosts of HarryWorld
Boo
-σχεδόν ακέφαλος νικ
Nethiel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14082
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°968
Εγώ δεν συμφωνώ , γτ απλά τα συγκεκριμένα πάρτι ή το δικό μας που γίνεται τώρα , είναι ότι όλα τα μέλη του φορουμ είναι φιλοξενούμενα από τον εκάστοτε κοιτώνα ή σχολή , δεν είναι ότι το πάρτι σαν ενότητα ανήκει σε όλο το φόρουμ και ότι θα πάει στον κάδο. Όπως είπε και ο Θάνος πιο πάνω, ανήκει στον κοιτώνα ή σχολή που το διοργάνωσε.
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°969
Ναι, μα πες ότι εγώ μετά από 2 μήνες θέλω να ξαναδώ το πάρτι σου, έτσι γιατί το πεθύμησα, γιατί να μην μπορώ να το δω;; Αφού συμμετείχα!! Αν είναι έτσι, ας συμμετέχει απλώς μόνο ο κοιτώνας ή η σχολή! Είναι ιδιοκτησία της κάθε σχολής και του κάθε κοιτώνα, αλλά αφού επιτρέπεις σε όλα τα μέλη να συμμετέχουν, είναι συνετό να επιτρέπεις σε όλους να έχουν πρόσβαση σε αυτό μετά την λήξη του!
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°970
Έχετε δίκιο και οι δύο κατά κάποιον τρόπο. Κι αν όταν κάνουμε κάτι τέτοιο να είναι σε τοπικ εκτός της σχολής/κοιτωνα? Π.χ στο ραγισμένο Τσουκάλι.
- Mon cote artistique♥ :
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°971
Γιάννη, το ότι συμμετείχες δε λέει τίποτα. Το κάθε πάρτι αφορά ένα μόνο κοιτώνα και φιλοξενούμε, για το γεγονός μόνο, και του υπόλοιπους. Το ότι ήσουν κι εσύ μέσα δε λέει κάτι. Δεν υποχρέωσε κανείς κανέναν να τιμήσει το Γκρίφιντορ ή τον χ κοιτώνα.
Επίσης, τη στιγμή που έθιξες το θέμα περί συμμετοχής. Αν κάποιος πάρει πρόσβαση σε κοιτώνα από τη Γκρίνγκοτς και ποστάρει, μετά θα πρέπει να έχει απαίτηση να είναι ορατά σ' εκείνον τα τόπικ;
Επίσης, τη στιγμή που έθιξες το θέμα περί συμμετοχής. Αν κάποιος πάρει πρόσβαση σε κοιτώνα από τη Γκρίνγκοτς και ποστάρει, μετά θα πρέπει να έχει απαίτηση να είναι ορατά σ' εκείνον τα τόπικ;
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°972
Θα μεταφερθεί η πρόταση στο Υπουργείο.
Waldorf
- House of Westeros:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°973
WTF? Πραγματικά τώρα, wtf? Τα πάρτι υπάρχουν για όλους τους κοιτώνες απλώς όταν γίνονται μέσα σε συγκεκριμένο κοιτώνα έχουν κάποιο θέμα που ταιριάζει με αυτόν. Αυτό μόνο. Δεν περίμενα ποτέ να μπω στο HW και να δω συντονιστή να λέει "το ότι συμμετέχεις δεν λέει τίποτα" και "το ότι ήσουν και εσύ μέσα δεν λέει κάτι".Victor Frankenstein έγραψε:Γιάννη, το ότι συμμετείχες δε λέει τίποτα. Το κάθε πάρτι αφορά ένα μόνο κοιτώνα και φιλοξενούμε, για το γεγονός μόνο, και του υπόλοιπους. Το ότι ήσουν κι εσύ μέσα δε λέει κάτι. Δεν υποχρέωσε κανείς κανέναν να τιμήσει το Γκρίφιντορ ή τον χ κοιτώνα.
Όσον αφορά το θέμα, δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα στο να μπορεί κάποιος να βλέπει τα ποστ που έχει κάνει σε κάποιο πάρτι ή εκδήλωση άλλου κοιτώνα. Άλλο το να μην έχεις πρόσβαση στα τόπικ του υπουργείου όταν φύγεις από το τιμ και άλλο το να μπορείς να δεις μερικά "άκακα" ποστ σου σε κάποιο πάρτι.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Nethiel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14082
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°974
σε εμάς η ενότητα δεν φτιάχτηκε μόνο για το πάρτι του Χάλογουιν και οι μη νταρμ που πόσταραν δεν ανήκουν στο Νταρμ, δεν μπορούν να έχουν και πρόσβαση μέσα στον κάδο της σχολής.Για εμάς τουλάχιστον τα τοπικ θα παραμείνουν στο Νταρμ και πρόσβαση θα έχουν μόνο οι μαθητές του Νταρμ.
Και το πάρτι έγινε από το Νταρμ και δεν μπορούμε να στείλουμε τώρα τα τοπικ στον γενικό κάδο , από την στιγμή που είναι ένα κομμάτι, οργανωμένο από το Νταρμ.
Για τους κοιτώνες δεν είμαι υπεύθυνος για να σου πω.
Και να στο θέσω και πιο πραγματικά , όταν πας καλεσμένος σε ένα πάρτι μιας εταιρίας ας πούμε , μετά από το πάρτι θα σε αφήνουν να αλωνίζεις μες τον χώρο της εταιρίας που έγινε το πάρτι επειδή ήσουν κομμάτι του πάρτι
Και το πάρτι έγινε από το Νταρμ και δεν μπορούμε να στείλουμε τώρα τα τοπικ στον γενικό κάδο , από την στιγμή που είναι ένα κομμάτι, οργανωμένο από το Νταρμ.
Για τους κοιτώνες δεν είμαι υπεύθυνος για να σου πω.
Και να στο θέσω και πιο πραγματικά , όταν πας καλεσμένος σε ένα πάρτι μιας εταιρίας ας πούμε , μετά από το πάρτι θα σε αφήνουν να αλωνίζεις μες τον χώρο της εταιρίας που έγινε το πάρτι επειδή ήσουν κομμάτι του πάρτι
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°975
Έχεις δίκιο. Καλά δεν πείραζει.
- Mon cote artistique♥ :