Πείτε στον από πάνω να μη χτυπιέται πολύ αηδία μέσα στα σάλια του
+68
Mysterious Wizard
Roxanne Black
trelokomeio1988
Χαριποτεριστής
marios21potter
sthnanonymiagiapanta
Leon Black
Leonie Vernier
Ignazya
Penellope Clearwater
Neville Longbottom
Bellatrix Wanna-be-Riddle
Romilda Vane
Berenice
Sirius Black Ranger
Madame Maxime
lapo
Immortality Dumbledore
Eleanna Lovegood
Druella Black
Maria Granger
Morfin Gaunt
FLEUR258
Lisette de Lapin
Morgan le Fay
Gellert Crowz
Hecate
Perenelle Flamel
Hermione Black
Nicolas Flamel
Vindictus Viridian
FoNikos21
Sectumsembra
Mirabelle Salvatore
Maria Lovegood
Lucy Weasley
HarryFCPotter
Ignotus Peverell
Jace Wayland
Alviva Black
anthian9
Phyllida Spore
Rachel Rivera
Merlin the Great
Imperio
Harry Potter Black
Arcturus Regulus Black
Herpo The Foul
Tom Marvolo Riddle
elliza
Fleur Delacour
Remous Loupin
Andros the Invincible
Cassandra Black
Nethiel
Αstοria Greengrass
Sorazal the Erised
Ariana Lestrange
Gellert
Nearly Headless Nick
Amycus
Roxanne Derwent
Harry James Potter
Amelia Blackfoot
The Sorting Hat
Isabelle Lightwood
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
72 απαντήσεις
Προτάσεις
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°701
Απ: Προτάσεις
Μα για να αφήσετε τον Γκέλλερτ ήρεμο στις διακοπές του λέμε να επαναφέρετε τις χρονομηχανές.
Statler
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°702
Καλέ ας κάνει και ένα χρόνο διακοπές η Γκέλλη προς Θεού! Απλά οι αλλαγές έγιναν αρχές Ιουλίου δεν έγιναν μία μέρα πριν φύγουν τα μέλη του team για τις διακοπές τους και η δυσαρέσκεια για τις χρυσές εκφράστηκε αμέσως από τους περισσότερους. Οπότε συγγνώμη αλλά όχι, δεν μου κάνει το "κάντε υπομονή" και σε καμία περίπτωση το "Δε θέλουμε να κρατήσουμε τίποτα από την παλιά εμφάνιση"
Στην τελική ας ξαναβάζατε τις χρονομηχανές και αν ετοιμάσετε κάτι άλλο στο μέλλον μπορείτε να το προτείνετε. Επίσης θα μπορούσαν αυτοί 3-4 που τους αρέσουν οι χρυσές να τις βάλουν άβαταρ!!
Στην τελική ας ξαναβάζατε τις χρονομηχανές και αν ετοιμάσετε κάτι άλλο στο μέλλον μπορείτε να το προτείνετε. Επίσης θα μπορούσαν αυτοί 3-4 που τους αρέσουν οι χρυσές να τις βάλουν άβαταρ!!
ε λίγο σ'αγαπώ.FLEUR258 έγραψε:ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΝ
α)Ντράκον ευχαριστούμε για αυτά που λες και την αποψή σου,αλλά μην ανακατεύεσαι άλλο στην συζήτηση περί αλλαγών
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°703
Σχεδόν αμέσως σε πληροφορώ θέσαμε το θέμα υπό συζήτηση.
Ένας μήνας είναι.Τι είναι? Παιρνάει γρήγορα.
Το να γυρίσουμε τις χρονομοχανές γιατί προς το παρόν δεν έχουμε κάτι έτοιμο,ξέχνα το .Θυμάσαι ποτέ να έγινε μια αλλαγή στο φόρουμ,και μετά από 1 μήνα να ξανα επέστρεψαν στο παλιό?
Ανυπόμονη είσαι μια ζωή.
Ε,και εγώ σ'αγαπώ και ας είσαι ανυπόμονη.
Ένας μήνας είναι.Τι είναι? Παιρνάει γρήγορα.
Το να γυρίσουμε τις χρονομοχανές γιατί προς το παρόν δεν έχουμε κάτι έτοιμο,ξέχνα το .Θυμάσαι ποτέ να έγινε μια αλλαγή στο φόρουμ,και μετά από 1 μήνα να ξανα επέστρεψαν στο παλιό?
Ανυπόμονη είσαι μια ζωή.
Ε,και εγώ σ'αγαπώ και ας είσαι ανυπόμονη.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°704
ναι θυμάμαι όταν με τον Μέρλιν δοκιμάσαμε να δώσουμε χρώμα σε όλα τα μέλη ανάλογα με τον κοιτώνα, δεν μας άρεσε, το αλλάξαμε. Θυμάμαι όταν έκανα κάτι αλλαγές στο πόρταλ, δεν μου άρεσαν, τις άλλαξα. Θυμάμαι όταν δοκιμάζαμε εικονίδια για τους κοιτώνες, όχι αυτά που έχουμε τώρα ούτε τα άλλα, τα κλασικά, κάτι σπάνια, δεν μας άρεσαν έφυγαν. Τα εικονίδια που ήθελε να δοκιμάσει ο Γκέλερτ για το τημ επίσης.
Το να μην παραδέχεται το τημ ότι κάτι που έχει εφαρμόσει είναι λάθος, άσχημο, δεν ξέρω πως να το πω, και από εγωισμό να μην γυρίζει στα παλιά, είναι μία ολοκαίνουργια τακτική που δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό εφαρμόζεται.
Το να μην παραδέχεται το τημ ότι κάτι που έχει εφαρμόσει είναι λάθος, άσχημο, δεν ξέρω πως να το πω, και από εγωισμό να μην γυρίζει στα παλιά, είναι μία ολοκαίνουργια τακτική που δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό εφαρμόζεται.
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°705
αααα αυτό με τα χρώματα το θυμάμαι,όντως δεν ήτανε καλό.
Όταν λες δεν σας άρεσαν,εννοείς σ'εσάς στο τιμ,ή στα μέλη?
Γιατί έχει διαφορά.
Άλλο να κάνουμε εμείς μια αλλαγή και να μην μας αρέσει και να το αλλάξουμε εμείς χωρίς να γίνει κάτι,και άλλο να μην αρέσει στα μέλη,και να προσπαθήσεις να βρεις κάτι καινούργιο που να του αρέσει.
Λευτέρη,αλήθεια τώρα γιατί ρίχνεις λάδι στην φωτιά?
Προσωπικά δεν ήμουν εδώ όταν έγινε η αλλαγή,αλλά όταν το είδα λέωω αααα,ωραίο πολύ.Μετά είδαμε ότι δεν αρέσει σ'εσάς,και είπαμε θα το αλλάξουμε.
Είναι άσχημο από την άποψη ότι δεν αρέσει σ'εσάς.Αν ήταν άσχημο για εμάς προφανώς και δεν θα το βάζαμε.
Δεν είναι πείσμα να μην γυρίσουμε στα παλιά.Θα θέλαμε κάτι καινούργιο.Πχ αφού λατρεύατε τις χρονομηχανές,γιατί όχι μια νέα όμορφη εκδοχή τους?
Και τέλος πάντων στην τελική τι θες να τελειώνουμε?
Σου ζήτησα μια χάρη.Σου είπα θα τα αλλάξουμε.Από εκεί και πέρα γιατί το συνεχίζεις?
Όταν λες δεν σας άρεσαν,εννοείς σ'εσάς στο τιμ,ή στα μέλη?
Γιατί έχει διαφορά.
Άλλο να κάνουμε εμείς μια αλλαγή και να μην μας αρέσει και να το αλλάξουμε εμείς χωρίς να γίνει κάτι,και άλλο να μην αρέσει στα μέλη,και να προσπαθήσεις να βρεις κάτι καινούργιο που να του αρέσει.
Λευτέρη,αλήθεια τώρα γιατί ρίχνεις λάδι στην φωτιά?
Προσωπικά δεν ήμουν εδώ όταν έγινε η αλλαγή,αλλά όταν το είδα λέωω αααα,ωραίο πολύ.Μετά είδαμε ότι δεν αρέσει σ'εσάς,και είπαμε θα το αλλάξουμε.
Είναι άσχημο από την άποψη ότι δεν αρέσει σ'εσάς.Αν ήταν άσχημο για εμάς προφανώς και δεν θα το βάζαμε.
Δεν είναι πείσμα να μην γυρίσουμε στα παλιά.Θα θέλαμε κάτι καινούργιο.Πχ αφού λατρεύατε τις χρονομηχανές,γιατί όχι μια νέα όμορφη εκδοχή τους?
Και τέλος πάντων στην τελική τι θες να τελειώνουμε?
Σου ζήτησα μια χάρη.Σου είπα θα τα αλλάξουμε.Από εκεί και πέρα γιατί το συνεχίζεις?
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°706
Δεν είναι θέμα χάρης Μαρία αλλά συμπεριφοράς. Και όχι δικής σου. Η Ρέα πχ μας λέει ότι την κουράζουμε και ότι ειναι οκ να αποφασίζουν τα 5-6 άτομα για κάτι που τα περισσότερα μέλη διαφωνούν.
Δεν είχε αρέσει ούτε σε εμάς ούτε στα μέλη. Γιατί τα ρωτήσαμε. Θα μου πεις, και τώρα τα ρωτήσατε, αλλά δεν δέχεστε το ΟΧΙ που απάντησαν. Οι περισσότεροι δεν γουστάρουν τις χρυσές και γουστάρουν τις χρονομηχανές όπως ήταν. Εσείς για να δείξετε ότι αλλάξατε τα πάντα και δεν ξέρω κι εγώ τι δεν ξαναβάζετε τις χρονομηχανές, τουλάχιστον όχι έτσι όπως ήταν, όχι. Θέλετε να προσθέσετε το δικό σας στοιχείο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάτι που πάλι δε θα βγει καλό. Γιατί το λέω; Γι' αυτό:
Το τημ μου φαίνεται προσπαθεί περισσότερο να πουλήσει μαγκιά και να ταπώσει την Ελισάβετ πχ παρά να διορθώσει πράγματα που όντως δεν είναι όμορφα, και κάθε προσπάθεια να αλλάξουν τα πιο άσχημα από τα στοιχεία που συνθέτουν το φόρουμ, θεωρείται λάδι στη φωτιά. Να γιατί δεν κάνω υπομονή και δεν θέλω να γυρίσει ο Γκέλερτ να τα αλλάξει. Το να επανατοποθετηθούν τα παλιά δεν χρειάζεται κανέναν Γκέλερτ και καμία συζήτηση από το τημ, τα μέλη το ζητησαν πλειοψηφικά.
Δεν είχε αρέσει ούτε σε εμάς ούτε στα μέλη. Γιατί τα ρωτήσαμε. Θα μου πεις, και τώρα τα ρωτήσατε, αλλά δεν δέχεστε το ΟΧΙ που απάντησαν. Οι περισσότεροι δεν γουστάρουν τις χρυσές και γουστάρουν τις χρονομηχανές όπως ήταν. Εσείς για να δείξετε ότι αλλάξατε τα πάντα και δεν ξέρω κι εγώ τι δεν ξαναβάζετε τις χρονομηχανές, τουλάχιστον όχι έτσι όπως ήταν, όχι. Θέλετε να προσθέσετε το δικό σας στοιχείο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάτι που πάλι δε θα βγει καλό. Γιατί το λέω; Γι' αυτό:
Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όμορφες νέες εκδοχές από κάτι που υπήρχε παλιότερα. Τα περισσότερα πράγματα όπως τα εικονίδια του τημ που πρότεινε ο Γκέλερτ και τελικά πέρασαν, είναι πιο άσχημα από τα προηγούμενα. Και όταν κάναμε κριτική στην νέα εμφάνιση αναφέρθηκαν πολλά πράγματα όπως εικονίδια στο ιντεξ, ο πάπυρος κτλ αλλά τίποτα, έχουν μείνει όλα ίδια.Πχ αφού λατρεύατε τις χρονομηχανές,γιατί όχι μια νέα όμορφη εκδοχή τους?
Το τημ μου φαίνεται προσπαθεί περισσότερο να πουλήσει μαγκιά και να ταπώσει την Ελισάβετ πχ παρά να διορθώσει πράγματα που όντως δεν είναι όμορφα, και κάθε προσπάθεια να αλλάξουν τα πιο άσχημα από τα στοιχεία που συνθέτουν το φόρουμ, θεωρείται λάδι στη φωτιά. Να γιατί δεν κάνω υπομονή και δεν θέλω να γυρίσει ο Γκέλερτ να τα αλλάξει. Το να επανατοποθετηθούν τα παλιά δεν χρειάζεται κανέναν Γκέλερτ και καμία συζήτηση από το τημ, τα μέλη το ζητησαν πλειοψηφικά.
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°707
Είσαι ένας παλιοπεισματάρης να το ξέρεις αυτό.
Θα ανέβω πάνω κ δεν την γλυτώνεις.
Σοβαρά,εσύ κατάλαβες ότι δεν δεχόμαστε το ΟΧΙ.ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ Τ-Α Α-Λ-Λ-Α-Ξ-Ο-Υ-ΜΕ.Θέε μου,να στο πω και στα κινέζικα για να το καταλάβεις? Γιατί λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια?
Όσο για τα εικονίδια κτλ.Εδώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Δεν ξέρω ιδιαίτερα πράγματα από γραφικά κτλ.Ούτε μπορώ να δημιουργήσω κάτι καινούργιο εγώ.Πορευόμαστε με την βοήθεια που έχουμε οκ?
Άμα ξέρεις και εσύ να φτιάχνεις ωραία γραφικά κτλ,είσαι ελεύθερος να μας στείλεις ότι θες και να το προτείνεις.
Για τον πάπυρο δεν παραπονέθηκαν πάρα πολλοί,αλλά θα το δούμε και αυτό αν σας ενοχλεί τόσο.(κατ'εμέ τα βιβλία ήτανε πολύ παιδικά και από μέλος που ήμουνα δν μου άρεσαν. )
Μην πιάνεσαι από τις λέξεις μου. Το λαδι στην φωτιά το είπα,γιατί είπες 1 το παράπονο σου,2,3,4 10.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΥΤΕΡΗ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ.
Μα γιατί ρε Λευτέρη μου δεν μας αφήνεις να δοκιμάσουμε κάτι νέο?Τόσο καιρό νομίζω τα είχαμε τα άλλα.
Α παπα μανία πια,μια αλλαγή είπαμα να κάνουμε και έπεσες να μας φας. Τόσο κακό είναι να δοκιμάσουμε κάτι νέο δηλαδή?
Θα ανέβω πάνω κ δεν την γλυτώνεις.
Σοβαρά,εσύ κατάλαβες ότι δεν δεχόμαστε το ΟΧΙ.ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ Τ-Α Α-Λ-Λ-Α-Ξ-Ο-Υ-ΜΕ.Θέε μου,να στο πω και στα κινέζικα για να το καταλάβεις? Γιατί λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια?
Όσο για τα εικονίδια κτλ.Εδώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Δεν ξέρω ιδιαίτερα πράγματα από γραφικά κτλ.Ούτε μπορώ να δημιουργήσω κάτι καινούργιο εγώ.Πορευόμαστε με την βοήθεια που έχουμε οκ?
Άμα ξέρεις και εσύ να φτιάχνεις ωραία γραφικά κτλ,είσαι ελεύθερος να μας στείλεις ότι θες και να το προτείνεις.
Για τον πάπυρο δεν παραπονέθηκαν πάρα πολλοί,αλλά θα το δούμε και αυτό αν σας ενοχλεί τόσο.(κατ'εμέ τα βιβλία ήτανε πολύ παιδικά και από μέλος που ήμουνα δν μου άρεσαν. )
Μην πιάνεσαι από τις λέξεις μου. Το λαδι στην φωτιά το είπα,γιατί είπες 1 το παράπονο σου,2,3,4 10.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΥΤΕΡΗ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ.
Μα γιατί ρε Λευτέρη μου δεν μας αφήνεις να δοκιμάσουμε κάτι νέο?Τόσο καιρό νομίζω τα είχαμε τα άλλα.
Α παπα μανία πια,μια αλλαγή είπαμα να κάνουμε και έπεσες να μας φας. Τόσο κακό είναι να δοκιμάσουμε κάτι νέο δηλαδή?
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°708
Ωραία ας τα πάρουμε αντίστροφα. Αρχικά για το κάτι νέο, και αφού λείπει ο Γκέλερτ ο "υλοποιητής", γιατί να μην κάνουμε αυτό που είπε η Ελισάβετ; Βάλτε τα παλιά, τα δοκιμασμένα που δεν δημιουργούν πρόβλημα και όταν γυρίσει ο Γκέλερτ ο "υλοποιητής" ας "υλοποιήσει" κάτι καινούργιο και να το προτείνει και αν το εγκρινουμε να το κρατήσουμε. μέχρι τότε γιατί να βλέπουμε αυτό το τσίρκο μεντράνο;
Άσε που έχω υπάρχει μέλος του τημ, ξέρω πως γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο καθένας την αλλαγή που κάνει αυτήν θέλει να βλέπει και δεν δέχεται πολύ αυτό που θα αντιπροτείνουν τα μέλη. Είναι σαν να τον φαντάζομαι τον Γκέλερτ να σχολιάζει αρνητικά τις κριτικές που έγιναν στις χρυσές και να λέει μέσα του (ή απ' έξω του), δε βαριέσαι; Κάποια στιγμή θα ξεχαστεί, θα τις βλέπουν κάθε μέρα και θα τις συνηθίσουν, δεν τις αλλάζουμε δεν πα να χτυπιούνται οι άλλοι.
Έκανα το ίδιο παράπονο 2,3,5,10 αφενός επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της Ρέας, αφετέρου επειδή δεν μου αρέσει η γενικότερη στάση με τις αλλαγές που μας γράφετε λίγο, και κυρίως επειδή, ναι, κι εγώ το κατάλαβα ότι θα αλλάξουν, αλλά δεν πιστεύω ότι όποια αλλαγή και να γίνει θα είναι καλή. Το γούστο ναι είναι κάτι προσωπικό, αλλά αυτό του Γκέλερτ που είπαμε "υλοποιεί" τα πάντα είναι πολύ ιδιαίτερο και όπως έχει τονιστεί και στο παρελθόν, στο τόπικ της νέας μεγάλης αλλαγής νομίζω, ο δημήτρης συνηθίζει να περνάει τις δικές του προτάσεις όταν βρεθούν έστω και κάποιοι που να συμφωνούν μαζί του, στην κατάλληλη στιγμή, ακόμα και αν λίγο καιρό πριν οι περισσότεροι τις απέρριπταν. Πιστεύω λοιπόν πως αυτό που θα αντικαταστήσει τις χρυσές θα είναι κάτι χειρότερο, αφενός, και αφετέρου ήδη πολλά μέλη δήλωσαν την προτίμησή τους για τις χρονομηχανές, οπότε γιατί να φάμε τον πολύτιμο χρόνο κάποιου και να μην επιστρέψουμε στην ήδη δοκιμασμένη καλή λύση;
Άσε που έχω υπάρχει μέλος του τημ, ξέρω πως γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο καθένας την αλλαγή που κάνει αυτήν θέλει να βλέπει και δεν δέχεται πολύ αυτό που θα αντιπροτείνουν τα μέλη. Είναι σαν να τον φαντάζομαι τον Γκέλερτ να σχολιάζει αρνητικά τις κριτικές που έγιναν στις χρυσές και να λέει μέσα του (ή απ' έξω του), δε βαριέσαι; Κάποια στιγμή θα ξεχαστεί, θα τις βλέπουν κάθε μέρα και θα τις συνηθίσουν, δεν τις αλλάζουμε δεν πα να χτυπιούνται οι άλλοι.
Έκανα το ίδιο παράπονο 2,3,5,10 αφενός επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της Ρέας, αφετέρου επειδή δεν μου αρέσει η γενικότερη στάση με τις αλλαγές που μας γράφετε λίγο, και κυρίως επειδή, ναι, κι εγώ το κατάλαβα ότι θα αλλάξουν, αλλά δεν πιστεύω ότι όποια αλλαγή και να γίνει θα είναι καλή. Το γούστο ναι είναι κάτι προσωπικό, αλλά αυτό του Γκέλερτ που είπαμε "υλοποιεί" τα πάντα είναι πολύ ιδιαίτερο και όπως έχει τονιστεί και στο παρελθόν, στο τόπικ της νέας μεγάλης αλλαγής νομίζω, ο δημήτρης συνηθίζει να περνάει τις δικές του προτάσεις όταν βρεθούν έστω και κάποιοι που να συμφωνούν μαζί του, στην κατάλληλη στιγμή, ακόμα και αν λίγο καιρό πριν οι περισσότεροι τις απέρριπταν. Πιστεύω λοιπόν πως αυτό που θα αντικαταστήσει τις χρυσές θα είναι κάτι χειρότερο, αφενός, και αφετέρου ήδη πολλά μέλη δήλωσαν την προτίμησή τους για τις χρονομηχανές, οπότε γιατί να φάμε τον πολύτιμο χρόνο κάποιου και να μην επιστρέψουμε στην ήδη δοκιμασμένη καλή λύση;
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°709
α)Οκ οκ αφού επιμένεις θα το μεταφέρω και βλέπουμε.
(Μην τις λες τσίρκο με τράνο τις καημένες τις χρυσές. )
β)Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο Δημήτρης,οπότε όταν έρθει ότι πρόβλημα έχεις συζητησέ το μαζί του μέσω πμ.
γ)Όσο για τ'ότι πιστεύεις ότι η αλλαγή δεν θα'ναι καλύτερη...Δεν ξέρω τι να πω.Ή δεν μας έχεις καμία εμπιστοσύνη,ή οι χρονομηχανές ήτανε υπερβολικά ψηλά στα μάτια σου που θεωρείς ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο...ή δεν ξέρω αλήθεια.Γνώμη σου.Σεβαστή,αν και δεν μας κολακεύει.
δ)Τις αλλαγές απ'ότι ξέρω δεν τις έκανε μόνος του,όλο λέγαμε ιδέες και προτείναμε πράγματα.
ε)Εγώ άν μου πρότεινες κάτι ουαου και μου άρεσε εννοείται (για καινουργιο μιλάμε πάντα) θα το δεχόμουν.
(Μην τις λες τσίρκο με τράνο τις καημένες τις χρυσές. )
β)Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο Δημήτρης,οπότε όταν έρθει ότι πρόβλημα έχεις συζητησέ το μαζί του μέσω πμ.
γ)Όσο για τ'ότι πιστεύεις ότι η αλλαγή δεν θα'ναι καλύτερη...Δεν ξέρω τι να πω.Ή δεν μας έχεις καμία εμπιστοσύνη,ή οι χρονομηχανές ήτανε υπερβολικά ψηλά στα μάτια σου που θεωρείς ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο...ή δεν ξέρω αλήθεια.Γνώμη σου.Σεβαστή,αν και δεν μας κολακεύει.
δ)Τις αλλαγές απ'ότι ξέρω δεν τις έκανε μόνος του,όλο λέγαμε ιδέες και προτείναμε πράγματα.
ε)Εγώ άν μου πρότεινες κάτι ουαου και μου άρεσε εννοείται (για καινουργιο μιλάμε πάντα) θα το δεχόμουν.
- <3:
For you...
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°710
E αφού τα θες άκου τα κι εσύ. Γιατί Μαράκι μου η Γκέλλη δεν έχει γούστο (μπορείτε να το επιβεβαιώσετε όσοι θυμάστε τα παλιά του νικ ) , όοοοοοοοοοοτι και να δοκιμάσει καλύτερο από τις χρονομηχανές δε θα είναι!! Επίσης προσωπικά χτυπιέμαι τόσο για τις χρυσές γιατί δεν άρεσαν στην πλειοψηφία, αν μπορούσα θα χτυπιόμουν και για τις υπόλοιπες αλλαγές, όποτε να λες και δόξα τω θεώ.FLEUR258 έγραψε:
Πάντως επειδή κι εγώ υποψιάζομαι αυτό που είπε ο Λευτέρης ότι δηλαδή σιγά σιγά θα ξεχαστεί το θέμα και θα μείνει το καραγκιόζ μπερντέ θέλω να ενημερώσω ότι το φθινόπωρό μου είναι εντελώς άδειο και το ιντερνετ μου απεριόριστο!
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°711
α) νόμιζα ότι πρόκειται για κάτι που ήδη συζητιέται και δε χρειάζεται να μεταφερθεί... Σε κάθε περίπτωση δε χρειάζεται να μεταφέρεις κάτι οι διαχειριστές μπορούν και αυτοί να κάνουν κάνα κλικ προς τα εδώ
β) προτιμώ να μη συζητάω με πμ για να βλέπουν όλοι τι συζητιέται, και η τοποθέτηση να είναι μία δυνατότητα που θα δίνεται σε όλους
γ) Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σας, μόνο τις δυνατότητές αυτών που επιβάλλουν τις ιδέες τους τελικά. Για το πόρταλ απ' ό,τι θυμάμαι είπα ότι είναι αριστούργημα, ό,τι καλύτερο έχει φτιαχτεί ποτέ για πόρταλ. Σύγκρινέ μου τώρα το πόρταλ αυτό με τον γάμο του κουτρούλη που βλέπει κανείς στο ίντεξ
δ) αναφέρομαι στα εικονίδια του τημ που τα είχε προτείνει και παλιότερα, δεν εγκρίθηκαν, και με την αλλαγή του τημ βρήκε ευκαιρία να τα επαναπροτεινει. Είναι αυτό που έλεγα, όλοι θέλουμε να δούμε τη δουλειά μας. Όπως εγώ με τις χρονομηχανές πχ, αλλά δεν θα το έκανα τόσο θέμα αν δεν είχαν συμφωνήσει τα περισσότερα μέλη πως τις προτιμούν από τις μονοκόμματες χρυσές.
ε) επιμένω πως δεν χρειαζόμαστε κάτι καινούργιο πάντα, καμιά φορά η αναγνώριση του παλιού βοηθάει επίσης.
β) προτιμώ να μη συζητάω με πμ για να βλέπουν όλοι τι συζητιέται, και η τοποθέτηση να είναι μία δυνατότητα που θα δίνεται σε όλους
γ) Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σας, μόνο τις δυνατότητές αυτών που επιβάλλουν τις ιδέες τους τελικά. Για το πόρταλ απ' ό,τι θυμάμαι είπα ότι είναι αριστούργημα, ό,τι καλύτερο έχει φτιαχτεί ποτέ για πόρταλ. Σύγκρινέ μου τώρα το πόρταλ αυτό με τον γάμο του κουτρούλη που βλέπει κανείς στο ίντεξ
δ) αναφέρομαι στα εικονίδια του τημ που τα είχε προτείνει και παλιότερα, δεν εγκρίθηκαν, και με την αλλαγή του τημ βρήκε ευκαιρία να τα επαναπροτεινει. Είναι αυτό που έλεγα, όλοι θέλουμε να δούμε τη δουλειά μας. Όπως εγώ με τις χρονομηχανές πχ, αλλά δεν θα το έκανα τόσο θέμα αν δεν είχαν συμφωνήσει τα περισσότερα μέλη πως τις προτιμούν από τις μονοκόμματες χρυσές.
ε) επιμένω πως δεν χρειαζόμαστε κάτι καινούργιο πάντα, καμιά φορά η αναγνώριση του παλιού βοηθάει επίσης.
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°712
Ελισάβετ,ότι πρόβλημα έχεις και εσύ με τον Δημήτρη,πες τα σ'εκείνον.
α)Εννοούσα ότι συζητάμε για να βρούμε κάτι άλλο,και θα πω για το αν είναι να μεταφέρουμε τις παλιές χρονομηχανές.
β)Ότι θες.
γ)Ρε σταμάτα να τα λες γάμο του κουτρούλι και τσίρκο. Ήμουν από τα άτομα που τους άρεσε.
δ)Και εγώ αν ήξερα ότι είναι μόνο δικό σου παράπονο δεν θα ασχολούμουν με τα πόστ σου και πολύ αλλά ξέρω ότι είμαι ομόφωνο απ'όλους. (Έχουν αλλάξει όντως τα εικονίδια του τημ? Φαντάσου πόσο παρατηρητική είμαι,νόμιζα ότι έτσι ήτανε πάντα το σήμα μου. )
ε)Οκ,σεβαστή και αυτή σου η γνώμη.
α)Εννοούσα ότι συζητάμε για να βρούμε κάτι άλλο,και θα πω για το αν είναι να μεταφέρουμε τις παλιές χρονομηχανές.
β)Ότι θες.
γ)Ρε σταμάτα να τα λες γάμο του κουτρούλι και τσίρκο. Ήμουν από τα άτομα που τους άρεσε.
δ)Και εγώ αν ήξερα ότι είναι μόνο δικό σου παράπονο δεν θα ασχολούμουν με τα πόστ σου και πολύ αλλά ξέρω ότι είμαι ομόφωνο απ'όλους. (Έχουν αλλάξει όντως τα εικονίδια του τημ? Φαντάσου πόσο παρατηρητική είμαι,νόμιζα ότι έτσι ήτανε πάντα το σήμα μου. )
ε)Οκ,σεβαστή και αυτή σου η γνώμη.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°713
Άντε τι λέει πόση ώρα θα περιμένουμε μέχρι να μας απαντήσει κάνας διαχειριστής; Ρέα και Τάσος βλέπω μπαινοβγαίνουν τι το παίζουν ιστορία;
Statler
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°714
Tι απάντηση θες;
Να αποφασίσουμε μόνοι μας και να κάνουμε ότι μας καπνίσει πριν συμβουλευτούμε το υπόλοιπο τημ;
Ναι και εμένα δεν μου αρέσουν οι χρυσές, ναι και εγώ προτιμώ τις χρονομηχανές αλλά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι όταν το μισό τημ και φόρουμ λείπει διακοπές.
Να επιβάλω το δικό μου το γούστο και τη δικιά μου την απόφαση δεν μπορώ και δεν θέλω.
Να αποφασίσουμε μόνοι μας και να κάνουμε ότι μας καπνίσει πριν συμβουλευτούμε το υπόλοιπο τημ;
Ναι και εμένα δεν μου αρέσουν οι χρυσές, ναι και εγώ προτιμώ τις χρονομηχανές αλλά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι όταν το μισό τημ και φόρουμ λείπει διακοπές.
Να επιβάλω το δικό μου το γούστο και τη δικιά μου την απόφαση δεν μπορώ και δεν θέλω.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°715
Αυτό ήθελα να ακούσω, ότι δεν σας αρέσουν οι χρυσές κτλ κτλ, κατά τα άλλα το πότε θα αλλάξει, αν δεν είναι ΤΩΡΑ (που το θεωρώ ανευθυνότητα των υπόλοιπων που άφησαν τον Γκέλερτ να κάνει ότι του καπνίσει), δεν βλέπω πότε θα είναι, το πιο πιθανό ειναι το ποτέ.
Statler
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°716
Δεν έκανε ότι ήθελε βρε Λευτέρη, είχαμε συμφωνήσει όλοι στις χρυσές και εγώ.
Όταν τις είχαμε βάλει στο δοκιμαστικό φόρουμ μου άρεσαν, απλά μόλις τις είδα όταν κάναμε τις αλλαγές δεν μου ταίριαξαν τελικά στο φόρουμ
Όταν τις είχαμε βάλει στο δοκιμαστικό φόρουμ μου άρεσαν, απλά μόλις τις είδα όταν κάναμε τις αλλαγές δεν μου ταίριαξαν τελικά στο φόρουμ
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°717
Ε άρα μπορούμε να τις αλλάξουμε...
Statler
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°718
Γιατί όχι; Η Γκέλλη το έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία!Phineas Nigellus Black έγραψε:Tι απάντηση θες;
Επίσης δεν πρόκειται για αλλαγή αλλά για επαναφορά της παλιάς εμφάνισης ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°719
Και χρειάζονται 2 ολόκληρα διαφορετικά τόπικ για τα κατοικίδια ?FLEUR258 έγραψε:Μπα όχι.
Στο ένα μιλάμε για τα κατοικιδιά μας,και στο άλλο βάζουμε φωτογραφίες τους.
Kαι από ό,τι βλέπω και στα 'Κατοικίδια' έχουν βάλει φώτος
- RAULSON:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°720
Μια πρόταση από μένα σχετικά με τους κανόνες αλλαγής νικ. Θα ήταν καλύτερα το κάθε μέλος να μπορούσε να κάνει 3 αλλαγές στο νικ, και όχι 2. Σκεφτείτε το! Επίσης, όταν με το καλό ανοίξουν οι σχολές καλό θα ήταν να μπορούν να κάνουν το τεστ και μέλη κάτω των 500 ποστς σε αριθμό.
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°721
Σχετικά με τη πρώτη πρόταση: κάποτε το είχαμε έτσι το σύστημα με τα νικς, τώρα έχει γίνει αλλαγή, οπότε προφανώς θα υπήρχε κάποιος λόγος.
Για το δεύτερο θα υπάρχει, επίσης, κάποιος λόγος. Οι κανόνες είναι δεν απλά κανόνες για να υπάρχουν και να αλλάζει, κι εδώ θα υπάρχει κάποιος λόγος. Παρ' όλα αυτά, επειδή οι σχολές είναι σε ανανέωση δε ξέρω αν μια από τις αλλαγές θα είναι κι αυτό, οπότε δε μπορώ να σου πω στα σίγουρα.
Για το δεύτερο θα υπάρχει, επίσης, κάποιος λόγος. Οι κανόνες είναι δεν απλά κανόνες για να υπάρχουν και να αλλάζει, κι εδώ θα υπάρχει κάποιος λόγος. Παρ' όλα αυτά, επειδή οι σχολές είναι σε ανανέωση δε ξέρω αν μια από τις αλλαγές θα είναι κι αυτό, οπότε δε μπορώ να σου πω στα σίγουρα.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
sthnanonymiagiapanta- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 179
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°722
Προτείνω οι μπαναρισμένοι αδίκως να παίρνουν αποζημίωση 1.000 γαλέρων και να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις σχολές!
Πως σας φαίνεται η ιδέα μου;
Πως σας φαίνεται η ιδέα μου;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°723
Δε μπορεί να εγκριθεί. Δεν υπάρχουν ποτέ αδίκως μπαναρισμένα μέλη.
sthnanonymiagiapanta- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 179
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°724
Ή απλά μέλη χωρίς συμπάθειες των ανωτέρων!
Αν πρότεινα να ρίξετε ισόβιο μπαν στον καταραμένο sthnanonymiagiapanta θα εγκρίνονταν;
Αν πρότεινα να ρίξετε ισόβιο μπαν στον καταραμένο sthnanonymiagiapanta θα εγκρίνονταν;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°725
Σίγουρα υπάρχουν μέλη που δε συμπαθεί ο καθένας. Αλλά, όταν είσαι στο team αφήνεις τις συμπάθειές σου έξω από αυτό και κάνεις αυτό που πρέπει. Εκτός αυτού, δεν είμαστε ένας ή δυο, αλλά περισσότεροι. Δε γίνεται όλοι να αντιπαθούν το ίδιο μέλος.
Και όχι, δε θα εγκρινόταν. Εκτός αν μας υποχρεώσεις να το κάνουμε.
Εγώ αυτό που έχω να σου προτίνω είναι να σταματήσεις τις ειρωνίες, τις κακίες και ανούσια ποστ και να κάνεις ένα βήμα, ώστε να ενταχθείς στη παρέα μας. Είσαι στην αρχή ακόμα, προλαβαίνεις. Είναι κρίμα για τον οποιονδήποτε, εδώ μέσα να δείχνει τέτοια εικόνα, τη στιγμή που μπορεί να δείξει και καλύτερη. Σκέψου το.
Και σε παρακαλώ όχι άλλα post σε αυτή την ενότητα. Είναι δημιουργημένη ώστε να αγκούγεται η φωνή των μελών και θέματα που έχουν και όχι ειρωνίες. Αν έχει κάποιο παραπάνο θέμα, μπορείς να μου στείλεις pm. Θα χαρώ να σου απαντήσω.
Και όχι, δε θα εγκρινόταν. Εκτός αν μας υποχρεώσεις να το κάνουμε.
Εγώ αυτό που έχω να σου προτίνω είναι να σταματήσεις τις ειρωνίες, τις κακίες και ανούσια ποστ και να κάνεις ένα βήμα, ώστε να ενταχθείς στη παρέα μας. Είσαι στην αρχή ακόμα, προλαβαίνεις. Είναι κρίμα για τον οποιονδήποτε, εδώ μέσα να δείχνει τέτοια εικόνα, τη στιγμή που μπορεί να δείξει και καλύτερη. Σκέψου το.
Και σε παρακαλώ όχι άλλα post σε αυτή την ενότητα. Είναι δημιουργημένη ώστε να αγκούγεται η φωνή των μελών και θέματα που έχουν και όχι ειρωνίες. Αν έχει κάποιο παραπάνο θέμα, μπορείς να μου στείλεις pm. Θα χαρώ να σου απαντήσω.