έπινε μπαφους και ουζα,μαριχουανες στην μπλουζα
μαζι της αν ξενυχτουσα,καμια τζουρίτσα ρουφούσα''
Όχι,όχι, αρνούμαι να το δεχτώ.
Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση ν ακούσω το τραγούδι.
Εγώ παίζω ακόμα playmobilk.Roxanne Derwent έγραψε:Πες μου κάτι χειρότερο απ' αυτό και θα πηδήξω απ το μπαλκόνι.
Εγώ πριν 2 χρόνια δεν ήμουν έτσι.Και δεν πιστεύω ότι κι εσύ, και κανένας άλλος από μας ήταν έτσι.Εγώ , ακόμα με τις μπάρμπι έπαιζα.
- Σπόιλερ:
Και που και που ακόμα παίζω
Roxanne Derwent έγραψε:Είναι φρικτό, απαίσιο.
Πού πήγε η παιδική ηλικία ;
Ένα παράδειγμα :
Πρόσφατα πήγα τον αδερφό μου στο αποκριάτικο πάρτι που έκανε το σχολείο του.
Εκεί ήταν η αδερφή ενός φίλου μου με την κολλητή της.
Είχε μαλλί κομμωτηρίου φουσκωμένο, μίνι στραπλες μαύρο φόρεμα, ψηλοτάκουνες μπότες πάνω απ το γόνατο και βάψιμο.. ασ' το καλύτερα.
Μου είπε, είχαν ντυθεί ''Σέξυ Διαβολάκια''
Όχι αγάπη μου, πουτ*να έχεις ντυθεί.
Δεν ξέρω για εσάς,εγώ είμαι 15 χρονών και το βρίσκω τραβηγμένο να βάλω ψηλοτάκουνο.
Νιώθω ότι δεν συμβαδίζει με την ηλικία μου.
Την Τσικνοπέμπτη, μετά το φαγητό,μαζευτήκαμε σχεδόν όλο το σχολείο σε ένα καφέ-μπαρ.
Ήταν λοιπόν ένα κορίτσι 14 χρονών,με μία φούστα που λίιγο να σήκωνε το χέρι της,θα είχαν φανεί όλα,το βάψιμο στο φουλ και ένα τουλάχιστον 12ποντο τακούνι.
Και ρωτάω τώρα εγώ...οι γονείς της δεν την είδαν όταν έβγαινε από το σπίτι;
Alicia Spinnet έγραψε:
Εγώ παίζω ακόμα playmobilk.
Ginny Molly Weasley έγραψε:
Δεν ξέρω για εσάς,εγώ είμαι 15 χρονών και το βρίσκω τραβηγμένο να βάλω ψηλοτάκουνο.
Νιώθω ότι δεν συμβαδίζει με την ηλικία μου.
Την Τσικνοπέμπτη, μετά το φαγητό,μαζευτήκαμε σχεδόν όλο το σχολείο σε ένα καφέ-μπαρ.
Ήταν λοιπόν ένα κορίτσι 14 χρονών,με μία φούστα που λίιγο να σήκωνε το χέρι της,θα είχαν φανεί όλα,το βάψιμο στο φουλ και ένα τουλάχιστον 12ποντο τακούνι.
Και ρωτάω τώρα εγώ...οι γονείς της δεν την είδαν όταν έβγαινε από το σπίτι;
Ναι Γιώργο, αλλά δε το βρίσκεις λίγο περίεργο πως έχεις ( και οι περισσότεροι έχουν ) συνηθείσει σ αυτήν την κατάσταση ; Απλώς, δεν είναι φυσιολογικό.Nearly Headless Nick έγραψε:Εντάξει, τώρα αυτά είναι συνηθισμένα.