- Σπόιλερ:
- Sylvie Anagnostou
- Σπόιλερ:
- sylviebmb@hotmail.com
Στείλε μου με π.μ το facebook σου!Rose Weasley έγραψε:msn: maritsa.lafazani@windowslive.com
facebook: μόνο για εκλεκτούς
διλαδι εγω ειμαι εκλεκτηRose Weasley έγραψε:msn: maritsa.lafazani@windowslive.com
Safira έγραψε:διλαδι εγω ειμαι εκλεκτηRose Weasley έγραψε:msn: maritsa.lafazani@windowslive.com
ναιRonerm έγραψε:Safira έγραψε:διλαδι εγω ειμαι εκλεκτηRose Weasley έγραψε:msn: maritsa.lafazani@windowslive.com
Την έχεις;
δοδεκα και καλους μου φενετε θα διοξω μερικουςRonerm έγραψε:Δώδεκα φίλους έχεις δεν είναι δύσκολο να την βρούμε!
Safira έγραψε:δοδεκα και καλους μου φενετε θα διοξω μερικουςRonerm έγραψε:Δώδεκα φίλους έχεις δεν είναι δύσκολο να την βρούμε!
δεν ξερο δεν ξεροRonerm έγραψε:Safira έγραψε:δοδεκα και καλους μου φενετε θα διοξω μερικουςRonerm έγραψε:Δώδεκα φίλους έχεις δεν είναι δύσκολο να την βρούμε!
Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα;
Safira έγραψε:δεν ξερο δεν ξεροRonerm έγραψε:Safira έγραψε:
δοδεκα και καλους μου φενετε θα διοξω μερικους
δεν ξερο αν θα υσε εσυRonerm έγραψε:Safira έγραψε:δεν ξερο δεν ξεροRonerm έγραψε:
Δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις;
Safira έγραψε:δεν ξερο αν θα υσε εσυRonerm έγραψε:Safira έγραψε:
δεν ξερο δεν ξερο
Δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις;
οχι θα τους επιλεξωRonerm έγραψε:Safira έγραψε:δεν ξερο αν θα υσε εσυRonerm έγραψε:
Δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις;
Στην τύχη θα τους διαγράψεις;
Safira έγραψε:οχι θα τους επιλεξωRonerm έγραψε:Safira έγραψε:
δεν ξερο αν θα υσε εσυ
ιπα οτι θα σε διαγραψωRonerm έγραψε:Safira έγραψε:οχι θα τους επιλεξωRonerm έγραψε:
Kαι εγώ τι σου έκανα για να με διαγράψεις;
Safira έγραψε:ιπα οτι θα σε διαγραψωRonerm έγραψε:Safira έγραψε:
οχι θα τους επιλεξω
Kαι εγώ τι σου έκανα για να με διαγράψεις;