+18
Μia Melanie Hawkins
Aurora Sinistra
Leonie Vernier
didaki
Maria Granger
mjhp4ever
Sleepless Soul
Harry Potter Black
FLEUR258
Amelia Blackfoot
Hermione Black
Romilda Vane
Isabelle Lightwood
Nearly Headless Nick
Fleur Delacour
Cassandra Black
Minerva McGonagall
Ariana Lestrange
22 απαντήσεις
Θρανία!
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°1
Θρανία!
Έχετε ζωγραφίσει,γράψει άσκηση ή οτιδήποτε άλλο πάνω στο θρανίο σας; Σας την σπάει όταν μπαίνετε σε καινούρια τάξη και βλέπετε τα θρανία σας γεμάτα μουτζούρες,σκονάκια κλπ. ωστέ να μην μπορείτε να γράψετε κάτι; Γενικά τι έχετε κάνει στο θρανίο σας;
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Θρανία!
Φωτογραφίες να βάζουμε, φωτογραφίες!
Mischief managed.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°3
Ασκήσεις/σκονάκια δεν έγραφα ποτέ, το πολύ να έγραφα κανάν τύπο για να τον θυμάμαι
Πιο πολύ στο θρανίο μου ζωγράφιζα κι έγραφα στίχους. Χαρακτηριστικά, στην α' λυκείου είχα κάνει μια ξωτικοκοπέλα κάτω από μια μαρμάρινη αψίδα με κισσούς κι αμπελόφυλλα Δυστυχώς δεν έχει διασωθεί φωτογραφία
Για τις υπόλοιπες χρονιές δεν θυμάμαι τίποτα το αξιόλογο Θυμάμαι πάντως πως μια φορά το εξάμηνο φέρναμε οινόπνευμα με την διπλανή μου και καθαρίζαμε όλο το θρανίο για να το ξαναγεμίσουμε απ' την αρχή
Και ναι, μου την έσπαγε όταν έμπαινα στην γενικής από την κατεύθυνση κι είχαν γράψει οι προηγούμενοι πάνω στα έργα μου
Πιο πολύ στο θρανίο μου ζωγράφιζα κι έγραφα στίχους. Χαρακτηριστικά, στην α' λυκείου είχα κάνει μια ξωτικοκοπέλα κάτω από μια μαρμάρινη αψίδα με κισσούς κι αμπελόφυλλα Δυστυχώς δεν έχει διασωθεί φωτογραφία
Για τις υπόλοιπες χρονιές δεν θυμάμαι τίποτα το αξιόλογο Θυμάμαι πάντως πως μια φορά το εξάμηνο φέρναμε οινόπνευμα με την διπλανή μου και καθαρίζαμε όλο το θρανίο για να το ξαναγεμίσουμε απ' την αρχή
Και ναι, μου την έσπαγε όταν έμπαινα στην γενικής από την κατεύθυνση κι είχαν γράψει οι προηγούμενοι πάνω στα έργα μου
- We seed the stars:
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°4
Πάντα τις ώρες που χτυπάει το κουδούνι για διάλειμμα και πάντα παραλληλόγραμμα γεμισμένα με μπλε μελάνι
Γενικά δεν μου αρέσει το πολύ βρώμικο θρανίο, ξεβάφει και στα ρούχα και στο δέρμα το καλοκαίρι και ναι είναι εκνευριστικό να σου έχει γεμίσει ο προηγούμενος το θρανίο σε σημείο που να μην υπάρχει κενός χώρος
Γενικά δεν μου αρέσει το πολύ βρώμικο θρανίο, ξεβάφει και στα ρούχα και στο δέρμα το καλοκαίρι και ναι είναι εκνευριστικό να σου έχει γεμίσει ο προηγούμενος το θρανίο σε σημείο που να μην υπάρχει κενός χώρος
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°5
Βασικά το θρανίο μου γράφει για Thirty Seconds to Mars, Doctor Who & Harry Potter. Αυτά.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°6
Εμείς σε κάθε μάθημα αλλάζουμε τάξη, οπότε και να θέλαμε δεν έχουμε δικά μας θρανία. Συνεπώς, θα ήταν λιγάαακι ανώφελο να καλλιτεχνουργήσεις.
Ακόμη, ό,τι και να κάνεις που κάνει μπαμ, στο σβήνουν μετά, γιατί υποτίθεται ότι οι δουλειά τους είναι "οι καθαρές τάξεις". =.='
Τελευταία με έχει πιάσει κάτι που γράφω μερικές σκόρπιες λέξεις εδώ κι εκεί, που κατά ένα ποσοστό γύρω στο 99% αποτελούνται από λαλαλαλαλα.
Σήμερα είχε γράψει μία με τεράστια μπλε γράμματα με υπογραμμιστικό:
koristares mu,
agapares mu,
gkomenares mou,
cas agpw polu polu polu...<3.
EPIC FAILURE.
Ακόμη, ό,τι και να κάνεις που κάνει μπαμ, στο σβήνουν μετά, γιατί υποτίθεται ότι οι δουλειά τους είναι "οι καθαρές τάξεις". =.='
Τελευταία με έχει πιάσει κάτι που γράφω μερικές σκόρπιες λέξεις εδώ κι εκεί, που κατά ένα ποσοστό γύρω στο 99% αποτελούνται από λαλαλαλαλα.
Σήμερα είχε γράψει μία με τεράστια μπλε γράμματα με υπογραμμιστικό:
koristares mu,
agapares mu,
gkomenares mou,
cas agpw polu polu polu...<3.
EPIC FAILURE.
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°7
Εγω παλι γραφω οτι μου ερθει στο θρανιο της γενικης (στιχους κυριως, ;quotes, σκονακια οχι πανω στο θρανιο, ειπαμε, παιζει να τα δουν :p), . Και μετα ερχονται τα παιδια που κανουν κατευθυνση και γραφουν τα δικα τους κατω απο τα δικα μας, σχολιαζουν, σβηνουν (-.-), τα ξαναγραφω, τα ξανασβηνουν, σβηνω τα δικα τους, ενα τετοιο πραγμα. XD
Κατω απο ενα σχολιο που εχω κανει εχουν γραψει like. xD Τοιχο του φεισμπουκ το'χουν περασει το θρανιο .
Επισης ολη την καλλιτεχνικη μου φλεβα την αμολαω αχαλινωτη πανω στο θρανιο. :p το τι ελέφαντακια εχω φτιαξει δε λεγεται. :p
Κατω απο ενα σχολιο που εχω κανει εχουν γραψει like. xD Τοιχο του φεισμπουκ το'χουν περασει το θρανιο .
Επισης ολη την καλλιτεχνικη μου φλεβα την αμολαω αχαλινωτη πανω στο θρανιο. :p το τι ελέφαντακια εχω φτιαξει δε λεγεται. :p
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Hermione Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 11974
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°8
- Σπόιλερ:
αυτό είναι το θρανείο μουυυυ, δεν έχω γράψει ποτέ σκονάκια, σινήθως το καθαρίζω μια κάθε τόσο για να μπορώ να ζωγραφίσω άλλα
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°9
Σκονάκια στο θρανίο έχω κάνει εγώ.
Σήμερα είδα στο θρανίο να λέει:
B T R (Big Time Rush)
Σήμερα είδα στο θρανίο να λέει:
B T R (Big Time Rush)
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°10
Ό,τι θρανίο έχει περάσει από τα χέρια μου έχει στίχο πάνω.
Όχι που δε θα άφηνα το στίγμα μου.
Γενικά τα θρανία μου δεν τα πείραζα και τόσο πολύ, δεν μ' αρέσουν όταν έχει 15.000 μακακιουλίτσες πάνω και δεν βλέπεις καν το ξύλο, μια τσαχπινιά και τέλος δηλαδή.
Βέβαια, και βγαίνω λίγο οφ τόπικ τώρα, ό,τι δεν μπορούσα να κάνω στο θρανίο, το είχα κάνει μια φορά στον τοίχο. Σε μια εσοχή του τοίχου λοιπόν, εγώ και η κολλητή μου που καθόταν μπροστά μου είχαμε γράψει κάθε πιθανή ερώτηση και απάντηση ώστε να μιλάμε μόνο δείχνοντας τι θέλουμε να πούμε.
Παίζει να έχω και φώτο αλλά back to the topic, και άσκηση έχω γράψει και όλο και κάτι γράφω πάντα.
Όχι που δε θα άφηνα το στίγμα μου.
Γενικά τα θρανία μου δεν τα πείραζα και τόσο πολύ, δεν μ' αρέσουν όταν έχει 15.000 μακακιουλίτσες πάνω και δεν βλέπεις καν το ξύλο, μια τσαχπινιά και τέλος δηλαδή.
Βέβαια, και βγαίνω λίγο οφ τόπικ τώρα, ό,τι δεν μπορούσα να κάνω στο θρανίο, το είχα κάνει μια φορά στον τοίχο. Σε μια εσοχή του τοίχου λοιπόν, εγώ και η κολλητή μου που καθόταν μπροστά μου είχαμε γράψει κάθε πιθανή ερώτηση και απάντηση ώστε να μιλάμε μόνο δείχνοντας τι θέλουμε να πούμε.
Παίζει να έχω και φώτο αλλά back to the topic, και άσκηση έχω γράψει και όλο και κάτι γράφω πάντα.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°11
Γεγονός πως ποτέ δεν είχαμε μόνιμο θρανίο,οπότε ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΝΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΜΠΟΥΤΖΟΥΡΕΣ.
Αμα θες να γράψεις στο θρανιο:ΜΟΛΥΒΙ. Σκέψου λίγο και τους επόμενους που θα το πάρουν και θα τους βγει η πίστη να ξεβάψουν το μπλε στιλό και να ξύσουν το μπλάνκο.
Ναι όπως καταλάβατε είχα ΠΑΝΤΑ πεντακάθαρο θρανίο.
Ίσως κάποιες φορές απλά να έγραφα κάποιον τύπο ή στο Γυμνάσιο τπτ καταλήξεις αρχαίων που δεν θυμόμουν.
Μόνο στην Β'Λυκείου αποφάσισα να το ζωγραφίσω ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ.Δεν είχα γράψει πολλά. Μερικούς στίχους,αγαπημένες φράσεις και φυσικά υπήρχε και ένα HW.
Αυτά.
Αμα θες να γράψεις στο θρανιο:ΜΟΛΥΒΙ. Σκέψου λίγο και τους επόμενους που θα το πάρουν και θα τους βγει η πίστη να ξεβάψουν το μπλε στιλό και να ξύσουν το μπλάνκο.
Ναι όπως καταλάβατε είχα ΠΑΝΤΑ πεντακάθαρο θρανίο.
Ίσως κάποιες φορές απλά να έγραφα κάποιον τύπο ή στο Γυμνάσιο τπτ καταλήξεις αρχαίων που δεν θυμόμουν.
Μόνο στην Β'Λυκείου αποφάσισα να το ζωγραφίσω ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ.Δεν είχα γράψει πολλά. Μερικούς στίχους,αγαπημένες φράσεις και φυσικά υπήρχε και ένα HW.
Αυτά.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°12
εγω σε καθε θεση που παω να φανταστιτε γραφω χαρι ποτερ.και κανω το σημα των κλειρων.
Sleepless Soul- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012
Magical Identity
Today's thought: Stairway to Heaver or Highway to Hell?
- Δημοσίευση Ν°13
εμενα εχει διαφορα πανω
εχουμε κολησει το ωραριο στο κεντρο του θρανιου και γυρω γυρω εχουμε απο ολα
απο αγαπημενες ταινιες, αγαπημενα τραγουδια, ατομα που μας αρεσουν, ποιηματακια καρδιουλες και μεσα μεσα εχει και κανα σκονακι
εχουμε κολησει το ωραριο στο κεντρο του θρανιου και γυρω γυρω εχουμε απο ολα
απο αγαπημενες ταινιες, αγαπημενα τραγουδια, ατομα που μας αρεσουν, ποιηματακια καρδιουλες και μεσα μεσα εχει και κανα σκονακι
~ Be proud of who you are ~
Darkness
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°14
δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο προβλημα με τα γραμμενα θρανια.
Στο θρανιο μου γραφω συνηθως στιχους, παραπονα για το σχολειο, τραγουδιστες ή ηθοποιους που μ'αρεσουν και μερικες φορες σκονακια
Στο θρανιο μου γραφω συνηθως στιχους, παραπονα για το σχολειο, τραγουδιστες ή ηθοποιους που μ'αρεσουν και μερικες φορες σκονακια
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°15
Σκονάκια δεν γράφω ποτέ μα ποτέ(όποτε χρειαστώ βοήθεια έχω την διπλανή μου).Συνήθως γράφω στίχους και συγροτήματα που μου αρέσουν και καμία φορά και κανα σχεδιάκι.....Γενικά το θρανίο μου είναι από τα πιο καθαρά της τάξης.
didaki- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 4236
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011
Magical Identity
Today's thought: A volte basta un ricordo, una persona, un bacio, per non dormire più
- Δημοσίευση Ν°16
εγώ κάθε χρόνο ζωγραφίζω και γράφω το θρανίο μου ανάλογα με την περίοδο που διανύω!!
πέρυσι, ήταν όλο γεμάτο με τον Ολυμπιακό, με συνθήματα και με κανα όνομα δικό μου και των φίλων μου
φέτος έχει γραμμένο πάνω έναν τραγουδιστή που υπεραγαπώ, το όνομά μο (κλασσικά ), το όνομα της διπλανής-κολλητής μου και κάτι άλλες λεπτομέρειες όχι όμως τρανταχτές...!
και όπως και πέρυσι έχει γραμμένο πάνω το όνομα του παππού και του Άγγελου..
πέρυσι, ήταν όλο γεμάτο με τον Ολυμπιακό, με συνθήματα και με κανα όνομα δικό μου και των φίλων μου
φέτος έχει γραμμένο πάνω έναν τραγουδιστή που υπεραγαπώ, το όνομά μο (κλασσικά ), το όνομα της διπλανής-κολλητής μου και κάτι άλλες λεπτομέρειες όχι όμως τρανταχτές...!
και όπως και πέρυσι έχει γραμμένο πάνω το όνομα του παππού και του Άγγελου..
- Durmstrang:
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°17
Το περσινό μου θρανίο είναι όλο καλυμμένο με πόσκα. ΟΛΟ. Και έχει γαμάτα σχέδια πάνω.FLEUR258 έγραψε:Αμα θες να γράψεις στο θρανιο:ΜΟΛΥΒΙ. Σκέψου λίγο και τους επόμενους που θα το πάρουν και θα τους βγει η πίστη να ξεβάψουν το μπλε στιλό και να ξύσουν το μπλάνκο.
Το φετινό τώρα αποφάσισα να το φτιάξω, αφού ξεκίνησε η διπλανή μου να φτιάχνει τη δική της μεριά.
Τα θρανία είναι ένα τεράστιος καμβάς!
Όπως και οι πλαστικοί τοίχοι που έχουμε.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°18
εγώ πέρσυ ζωγράφιζα πάνω στο θρανίο την ώρα που κάναμε αρχαία συντακτικό.Η καθηγήτρια δεν είχε καθόλου μεταδωτικότητα και ήταν απίστευτα βαρετο το μάθημά της.Φέτος δεν ζωγραφίζω απλά κατι σκονάκια κάνω τα οποία τα σβήνω αμέσως μετα, παίζω προσωπο,ζωο,πραγμα πάνω στο θρανίο και πιάνω γραπτή συζήτηση με την διπλανή μου.
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°19
Δεν μπουτζουρώνω το θρανίο μου .Απλά κάνω πράξεις που και που.
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°20
Στο γυμνάσιο το θρανίο μου είχε πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα. Με τους/τις εκάστοτε διπλανούς/ες καθαρίζαμε τελετουργικά τις μουτζούρες των προηγούμενων, παίρναμε μαρκαδόρους posca που ήταν της μοδός και βγάζαμε το άχτι μας. Ονόματα, χαρακτήρες από 5 fandoms, ομάδες, chatbox, ρίγες, sites, έτοιμη τρίλιζα, έτοιμο sos κτλ. Επίσης στην πρώτη γυμνασίου ένα παιδί είχε βρεί ένα κατσαβίδι στην τάξη και είχαμε ανοίξει τρύπες στο θρανίο του και στο δικό μου για να περνάει το καλαμάκι από το αναψυκτικό που βάζαμε κάτω απ' το θρανίο
Στο λύκειο είχα φτιάξει με διαβήτη ένα λουλούδι, το είχα περάσει από πάνω με τη λακ μιας τρέντισας συμμαθήτριας και αυτό ήταν όλο.
Στο λύκειο είχα φτιάξει με διαβήτη ένα λουλούδι, το είχα περάσει από πάνω με τη λακ μιας τρέντισας συμμαθήτριας και αυτό ήταν όλο.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°21
Γράφω διάφορα με μολύβι κυρίως αλλά τα σβήνω. Πόσο νευριάζω που τα θρανία και οι καρέκλες εδώ πρέπει να είναι γραμμένα, βαμμένα με μπλάνκο, σπασμένα, χαρακωμένα, βρώμικα... Ίου! Στο αγγλικό σχολείο τα θρανία ή θα ήταν πολύ λίγο λερωμένα με στυλό και όχι επίτηδες ή δεν θα είχαν τίποτα ή θα είχαν καμιά μικρή λεξούλα γραμμένη με μολύβι κι αυτά όχι σε όλα...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°22
Όλο τρύπες είναι το τωρινό μου! Μόνο χρωματιστό βουνό με Posca μπορείς να κάνεις και μερικές φορές, καμία στραβή γραμμή.
Angelika-Lavender Black- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 7303
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011
Magical Identity
Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.
- Δημοσίευση Ν°23
Το θρανιο μου απο πανω ειναι ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ.
Ουτε μουτζουριτσα. Επειδη σαν καλο παιδι ξερω οτι δεν πρεπει να ζωγραφιζουμε στα θρανια.
Απο κατω ομως... δεν μας ειπαν. Ετσι ολες οι καλλιτεχνιες ειναι ακριβως απο κατω.
Ουτε μουτζουριτσα. Επειδη σαν καλο παιδι ξερω οτι δεν πρεπει να ζωγραφιζουμε στα θρανια.
Απο κατω ομως... δεν μας ειπαν. Ετσι ολες οι καλλιτεχνιες ειναι ακριβως απο κατω.
Fairytales are more than truth
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
that dragons can be beaten.
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
that dragons can be beaten.
- *οσομ*:
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°24
Εγώ το φετινό δικό μου θα το δω για πρώτη φορά αύριο..!
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°25
Λοιπόν, από την Πέμπτη Δημοτικού ζωγράφιζα το θρανίο μου. Κυρίως στην Έκτη, αν και η διπλανή μου το είχε κάνει ακόμα πιο χάλια. Γενικά μ'αρέσιε να ζωγραφίζω στα θρανία αν και είμαι λίγο αφηρημένη τέχνη οπότε ζωγραφίζω μουτζούρες ή ηλίθιες ζωγραφιές με μολύβι, με πόσκα απλά γράφω ποιήματα, στοίχους και ο,τι άλλο μου κατέβει.
Στην πρώτη γυμνασίου το είχαμε ντύσει με την διπλανή μου θυμάμαι, είχαμε βάλει λουλούδια μιας και ήταν γεμάτο πόσκα, μπλάνκο και μολύβι και δεν μας άρεσε καθόλου το θέαμα, καταλήξαμε όμως να το βγάλουμε μιας και το είχαμε γεμίσει με πόσκες και ξεκόλλαγε σιγά - σιγά, αν και ήταν προς το τέλος της χρονιάς.
Φέτος, πήγαμε και πήραμε εμείς τα θρανία μας, οπότε φροντίσαμε να πάρουμε το πιο καθαρό, δεν έχουμε σκοπό να το ζωγραφίσουμε φέτος μιας και δεν έχιε τίποτα πάνω, μόνο λίγο σβησμένη πόσκα και μία πράξη με μολύβι.
Στην πρώτη γυμνασίου το είχαμε ντύσει με την διπλανή μου θυμάμαι, είχαμε βάλει λουλούδια μιας και ήταν γεμάτο πόσκα, μπλάνκο και μολύβι και δεν μας άρεσε καθόλου το θέαμα, καταλήξαμε όμως να το βγάλουμε μιας και το είχαμε γεμίσει με πόσκες και ξεκόλλαγε σιγά - σιγά, αν και ήταν προς το τέλος της χρονιάς.
Φέτος, πήγαμε και πήραμε εμείς τα θρανία μας, οπότε φροντίσαμε να πάρουμε το πιο καθαρό, δεν έχουμε σκοπό να το ζωγραφίσουμε φέτος μιας και δεν έχιε τίποτα πάνω, μόνο λίγο σβησμένη πόσκα και μία πράξη με μολύβι.