FLEUR258 έγραψε:Ότι μα στο μαλλ? Αντί να πάτε σε κανένα ωραίο πάρκο θα κλειστείτε στο μαλλ?
Ο,τι πήγαμε σε πάρκο αλλά πήγαμαι όλοι δίπλα στα Escape
Amelia Blackfoot έγραψε:^^ Πότε;
Ο,τι θα μας πάνε αρχές Φεβρουαρίου
FLEUR258 έγραψε:Ότι μα στο μαλλ? Αντί να πάτε σε κανένα ωραίο πάρκο θα κλειστείτε στο μαλλ?
Amelia Blackfoot έγραψε:^^ Πότε;
Ότι στου Τρίτση σας πήγανε?Ariana Lestrange έγραψε:Ο,τι πήγαμε σε πάρκο αλλά πήγαμαι όλοι δίπλα στα Escape
Minerva McGonagall έγραψε:Μπλάκφουτ, ακόμα. Τι σκατά, δε τα βλέπεις;
Γιάννα, είναι καρμικό
Cassandra Black έγραψε:
Ότι στου Τρίτση σας πήγανε?
Amelia Blackfoot έγραψε:Τώρα;
Ότι όλα μου τα λυκειακά χρόνια πέρασα εκεί μέσα, ωραία είναιAriana Lestrange έγραψε:Ο,τι ναι.Αλλά νταξ μας πήγανε για τα Escape και όχι για να κάτσουμε στο πάρκο
Οτι ιτς κατινάζ τάιμelliza έγραψε:^Χαρά μου από την καψούρα σου για μένα δεν ξέρεις τι λες,είμαι μσν
Amelia Blackfoot έγραψε:...ότι τώρα που ξαναβλέπω τις φωτογραφίες από το ρεμπετάδικο, μπορώ να συμπεριλάβω κι επίσημα αυτό το μύτηνγκ στα καλύτερα.
Ρε μουτσάτσα δεν νομίζω οτι υπήρχε αμφιβολία γι'αυτόelliza έγραψε:Δες που θα σε πάω όταν έρθεις Αθενς
- Σπόιλερ:
elliza έγραψε:Δες που θα σε πάω όταν έρθεις Αθενς
- Σπόιλερ:
Phineas Nigellus Black έγραψε:Ρε μουτσάτσα δεν νομίζω οτι υπήρχε αμφιβολία γι'αυτόelliza έγραψε:Δες που θα σε πάω όταν έρθεις Αθενς
- Σπόιλερ:
Και δεν πήγες;;Tom Marvolo Riddle έγραψε:elliza έγραψε:Δες που θα σε πάω όταν έρθεις Αθενς
- Σπόιλερ:
Η Πάολα τραγουδάει σήμερα Θεσσαλονίκη και είχα πρόσκληση να πάω