Phineas Nigellus Black έγραψε:Μπαχαχαχαχαχαχα Πλάκα κάνεις τώρα εε;Tom Marvolo Riddle, TomPoterDabldore
Είναι διπλός μου
Phineas Nigellus Black έγραψε:Μπαχαχαχαχαχαχα Πλάκα κάνεις τώρα εε;Tom Marvolo Riddle, TomPoterDabldore
Cassandra Black έγραψε:Αν κοιμηθώ νωρίς, θα σηκωθώ νωρίς, θα ξεκινήσω νωρίς και θα παρκάρω νωρίς
Ένας απο τους λίγουςTom Marvolo Riddle έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:Μπαχαχαχαχαχαχα Πλάκα κάνεις τώρα εε;Tom Marvolo Riddle, TomPoterDabldore
Είναι διπλός μου
Phineas Nigellus Black έγραψε:Ένας απο τους λίγουςTom Marvolo Riddle έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:
Μπαχαχαχαχαχαχα Πλάκα κάνεις τώρα εε;
Είναι διπλός μου
Ααααχ τα 'λεγα εγώ, όχι-πια-αθώα μας έγινεFLEUR258 έγραψε:Όσο και αν λαχταρά η καρδιάααααααααααα,δεν θα ξανά αγαπήσωωωωωωωωωωωωωωωωω.
Άστα αυτάTom Marvolo Riddle έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:Ένας απο τους λίγουςTom Marvolo Riddle έγραψε:
Είναι διπλός μου
Ρε δεν έχω δεύτερο λογαριασμό, δεν μπορούσα να μοιράσω τόση θεότητα σε δύο πρόσωπα
Ρέγκουλε έτσι κι αλλιώς λένε διαφορετικά τραγούδια
Phineas Nigellus Black έγραψε:Τι θες Λευτέρη Καραμπουζουκλή;
Phineas Nigellus Black έγραψε:Τσούκου
Εγώ; Που κρέμομαι απο τα χείλια σου;Tom Marvolo Riddle έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:Τσούκου
Μάλλον δε θα με πρόσεχες. Όπως πάντα.
Phineas Nigellus Black έγραψε:Εγώ; Που κρέμομαι απο τα χείλια σου;Tom Marvolo Riddle έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:Τσούκου
Cassandra Black έγραψε:Ααααχ τα 'λεγα εγώ, όχι-πια-αθώα μας έγινεFLEUR258 έγραψε:Όσο και αν λαχταρά η καρδιάααααααααααα,δεν θα ξανά αγαπήσωωωωωωωωωωωωωωωωω.
ΑλήθειααTom Marvolo Riddle έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:Εγώ; Που κρέμομαι απο τα χείλια σου;Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Ψέμα
Cassandra Black έγραψε:Ααααχ τα 'λεγα εγώ, όχι-πια-αθώα μας έγινεFLEUR258 έγραψε:Όσο και αν λαχταρά η καρδιάααααααααααα,δεν θα ξανά αγαπήσωωωωωωωωωωωωωωωωω.