Αριθμός μηνυμάτων : 3600 Ηλικία : 28 Location : Where the streets have no name... Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Don't regret anything you do, 'cause in the end, it makes you who you are...
Αριθμός μηνυμάτων : 1194 Ηλικία : 34 Location : Enchanted Forest Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)
Αριθμός μηνυμάτων : 5580 Ηλικία : 26 Location : Grand Budapest Hotel Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
στο 2ο Πότε αλλάζει πρώτη φορά το σλίθεριν αρχηγό στο κουίντιτς;
Edit by Evie Frye: Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανόνες πριν ποστάρεις. Σύμφωνα με το διάταγμα Νο.6, τα διπλά ποστ απαγορεύονται. Αυτή τη φορά σου έκανα εγώ την επεξεργασία.