Αλλά εγώ έχω βάλει στόχο μέχρι τις 20, περίπου, για να έχουμε χρόνο να κάνουμε και την παρουσίαση στην τάξη.
12 σελίδες to go.
Kill.them.Amelia Blackfoot έγραψε:Δεν έχουμε αμφιθέατρο, δεν μας δίνουν γιατί είμαστε μικρό τμήμα.
Γι'αυτό είμαι απο τα λίγα άτομα που μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις μέσα απο την οθόνη;Maria Lovegood έγραψε:Ο Φίνεας Νίγκελους Μπλακ έχει το πιο κρύο χιούμορ έβα.-
Αstοria Greengrass έγραψε:Μονο ενα ατομο στον πλανητη φορτιζει το κινητο του για μια ολοκρηρη μερα
- Σπόιλερ:
Λαλαλαλα Θα καταλαβει αυτο το ατομο
Phineas Nigellus Black έγραψε:Γι'αυτό είμαι απο τα λίγα άτομα που μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις μέσα απο την οθόνη;Maria Lovegood έγραψε:Ο Φίνεας Νίγκελους Μπλακ έχει το πιο κρύο χιούμορ έβα.-
Madame Maxime έγραψε:Kill.them.Amelia Blackfoot έγραψε:Δεν έχουμε αμφιθέατρο, δεν μας δίνουν γιατί είμαστε μικρό τμήμα.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Αstοria Greengrass έγραψε:Μονο ενα ατομο στον πλανητη φορτιζει το κινητο του για μια ολοκρηρη μερα
- Σπόιλερ:
Λαλαλαλα Θα καταλαβει αυτο το ατομο
Όχι φίλε μου απλά δεν υπάρχει λόγος να ανεβω να το κατεβάσω μόνο για να μιλήσω με σένα
Phineas Nigellus Black έγραψε:Λευτέρη
Phineas Nigellus Black έγραψε:Λευτέρη
Madame Maxime έγραψε:Στο polyvore είναι μεγαλή βλακεία που κερδίζουν τα set ορισμένων μόνο και μόνο επειδή είναι παλιά μέλη με πολλούς fans και groups.