Αριθμός μηνυμάτων : 8962 Ηλικία : 28 Location : Gatlin Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
Τα δύο anime των παιδικών μας χρόνων! Ποιο θεωρείτε καλύτερο/αγαπάτε μέχρι τα βάθη της καρδιάς σας/λατρεύετε ως θεό; Γράψτε και γιατί αν θέλετε. Και κάποια μέρα μπορεί και να ανακαλύψουμε αν όντως οι Pokeballs υπερισχύουν των cards.
Αριθμός μηνυμάτων : 15264 Ηλικία : 301 Location : Over the Hills and Far Away Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
Ε τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό~; Τα ΑΓΑΠΩ και τα δύο.
Καλά, αν πρέπει να διαλέξω θα πω Yu-Gi-Oh. Θα ξεχάσω εγώ τις ατελείωτες ώρες κάψιμο με κάρτες; Τη συλλογή μου από γνήσιες; Τα παιχνίδια που πάντα νικούσα τον αδερφό μου και είχαμε παρατράγουδα;
Α και να σημειωθεί ότι βλέπω ξανά Yu-Gi-Oh και είμαι κάπου στη μέση.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
από Arcturus Regulus Black Τετ Δεκ 21, 2011 4:59 am
Βασικά και εγώ Πόκεμον θα πω γιατί είναι πιο κλασσικό και πιο παλιό τουλάχιστον στην Ελλάδα ...όμως πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα...οι ώρες καψίματος με κάρτες,κασέτες,παιχνίδια,συζητήσεις και για τα δύο θα μου μείνουν αξέχαστες...μεγαλώσαμε και με τα δύο πραγματικά το θυμάμαι σα χτες που τα βλέπαμε
Κατερίνα και εγώ άρχισα Yu-Gi-Oh θέλω να τα δω όλα
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Ποκεμον γιατι οσο χατ κι αν μου φαινοταν ο φαραω ο πικατσου παντα θα ειναι ο μεγαλος ερωτας των παιδικων μου χρονων μαζι με τον τζαριζαντ
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
εγω τσαριζαντ τον ελεγα! και βασικα ετσι το ακουγα κιολα!
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
Αριθμός μηνυμάτων : 8962 Ηλικία : 28 Location : Gatlin Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
από Laverne de Montmorency Τετ Δεκ 21, 2011 9:21 pm
Pokemon! Έχω καεί άπειρες ώρες με αυτά, πραγματικά άπειρες όταν ήμουν μικρή. Θυμάμαι ότι από έξι χρονών είχα τα πάντα, τις τάπες που μου είχε δώσει ο ξάδελφός μου, τις κάρτες και ένα σωρό άλλα. Γενικά παρόλο που αντικειμενικά δεν έχουν την τέλεια και πιο πρωτότυπη πλοκή ήταν ήταν πολύ εύκολο να κολλήσεις μαζί τους. Συν ότι είναι πιο κλασσικό. Τότε τα κινούμενα σχέδια για παιδιά ακόμα και όταν είχαν περίεργα πλάσματα ήταν γλυκούλια, όχι οι αηδίες που έχουν βγάλει τώρα.
Με το Yu-Gi-Oh τώρα (ποτέ δεν έμαθα πώς γράφεται) δεν ασχολήθηκα ποτέ πολύ. Δεν ξέρω αν έβλεπα μπορεί και να μου άρεσε αλλά τότε για κάποιο λόγο δε με ενδιέφερε.
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 27 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Δεν τίθεται σύγκριση. Pokemon και ξερό ψωμί, και το Yu-Gi-Oh είναι της εφηβικής σχεδόν ηλικίας των 90's kids xD Όχι ότι δεν μου αρέσει, αλλά ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΚΕΜΟΝ.-
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Υ.Γ. Είχα βρει τον τρόπο να αποκτήσω Mew σε κόκκινη-μπλε. Οπότε δεν τίθεται θέμα
Ρε πραγματικά είναι τραγικό το τι πρέπει να κάνεις Για να το βρεις πρέπει να μελετήσεις τα τσιπ της κασέτας τα ίδια
Πραγματικά όμως
Ρε Λευτέρη, πως το έκανες;
ΥΓ: Εντωμεταξύ βλέπω πως τελευταίος που πόσταρε ήσουν εσύ Χρήστο και έλεγα, να δεις που θα κάνει παράπονα, μέχρι και την κάρτα του είδους του μου έδωσε και γω ψήφισα πόκεμον
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Υ.Γ. Είχα βρει τον τρόπο να αποκτήσω Mew σε κόκκινη-μπλε. Οπότε δεν τίθεται θέμα
Ρε πραγματικά είναι τραγικό το τι πρέπει να κάνεις Για να το βρεις πρέπει να μελετήσεις τα τσιπ της κασέτας τα ίδια
Δεν ξέρω για ποιο glitch λες, λέγανε ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι. Εγώ χρησιμοποιούσα ένα που τελευταία στιγμή αποφεύγεις να μιλήσεις σε κάποιον στην cerulean και μετά απο λίγο σκάει μύτη ένα lvl.7 mew χωρίς να σαι στο γρασίδι αν θυμάμαι καλά
βαριέμαι να το δω ολόκληρο αλλά από την αρχή αυτό νομίζω πως είναι
Pokemooon για πάντα. Με τον αδερφό μου τα είχαμε όλα σε βιντεοκασέτες, και κάθε βράδυ καθόμασταν και τα βλέπαμε για χιλιοστή φορά μαζί, και ήταν οι μοναδικές στιγμές που δε μας έβλεπες να πλακωνόμαστε στο ξύλο.
Γιουγκιο μάζευα κάρτες μόνο και μόνο για να πάρω πιο γρήγορα απ αυτόν αυτή τη μεγάλη που έπαιρνες κάθε πόδι και χέρι ξεχωριστά και το λευκό δράκο, για να τον νικάω στις μονομαχίες και να φιγουράρω και στο σχολείο.
Χώρια που ο Ας είναι και πιο όμορφος από τον Γιουγκι. Εν τέλει.