Πρώτον, από τη στιγμή που τελικά δεν έχει σχέση με τη σκοτεινή τους πλευρά, να το πας στα οφ τόπικς
Δεύτερον είναι ένας αγιάτρευτος έρωτας, αφού ακόμα και τώρα παίζω πόκεμον, ιδιαιτέρως τις παλιές
Αλλά και η platinum δεν με χαλάει
Τρίτον, από ταινίες ξέρω τα πάντα, bg info, ποιοι κάνουν τις φωνές(του Ας την κάνει κοπέλα
: ), γενικά τα πάντα γιατί απλά τις ταινίες τις λατρεύω. Ειδικά την δεύτερη, με τα μυθικά πτηνά και την δέκατη, που είναι μάλλον τηλεταινία, και ουσιαστικά είναι η συνέχεια της πρώτης, αφού μας λέει τι απέγινε ο mewtwo μετά τη φυγή του μαζί με τους κλώνους
:
Αγαπημένο πόκεμον
Dragonite
Articuno
Chansey! (Αν και η Blissey είναι καλύτερη
: )
Από άποψη κάλλους, μου αρέσει η Lugia, σιχαίνομαι το Ηο-oh.
Βρίσκω άθλιο τον Πίκατσου
:
Πολύ δυνατός είναι ο Αλακαζάμ, ο Σνόρλαξ που το hp δεν πέφτει με τίποτα, ειδικά αν του δώσεις iron, και το μικρούλι mew που κάποτε νόμιζα πως όταν μεγαλώσω θα γίνουμε φίλοι
:
Αγαπημένη γενιά: η δεύτερη, με το ταξίδι στο Johto... Μέχρι 300 πόκεμον είναι καλά, μετά χαλάει το πράγμα
Αγαπημένος καθηγητής: Μου άρεσε αυτός στην τρίτη γενιά, και το στόρυ πίσω του, κατά το οποίο παίρνεις ένα πόκεμόν του για να τον σώσεις
:
Αγαπημένη ιστορία: Στην τελευταία γενιά, Diamond, Pearl, Platinum, απλά είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό! Βάζουν μέχρι και έννοιες της φυσικής μέσα, παράλληλα σύμπαντα, χωροχρόνος κτλ. Αλλά απλά σιχαινόμουν την Giratina