rockfreak έγραψε:Narcissa έγραψε:Tις παίρνω και σου δινω πίσω θετικές...La vita e bella
thnx
Στη διαθεση σας.
rockfreak έγραψε:Narcissa έγραψε:Tις παίρνω και σου δινω πίσω θετικές...La vita e bella
thnx
Sev έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:ΠΡΟΣΟΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΛΙΜΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ, ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ, ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΜΑΥΡΟ ΜΑΓΙΟ, ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩς ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΛΙ ΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!!!!
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ
Το τηλεφωνάκι σου?
pancy_parkison έγραψε:Ξέρετε κανέναν ψηλό μελαχρινό κούκλο και έξυπνο να μου γνωρίσετε?
Sev έγραψε:Δεν είπες να επικοινωνήσουμε μαζί σου άμα έχουμε πληροφορίες για τον νεαρό?
Ε επειδή τον γνωρίζω τον τύπο (είναι πασιφανές πως είμαι εγώ) χρειάζομαι το τηλέφωνό σου για να επικοινωνήσω μαζί σου...
Sev έγραψε:Αυτό έλειπε, να είναι και καλύτερος...
EL.J girl έγραψε:Sev έγραψε:Αυτό έλειπε, να είναι και καλύτερος...
Αυτή η μετριοφροσύνη σου με σκλαβώνει!!! Ειλικρινά!!!
Sev έγραψε:EL.J girl έγραψε:Sev έγραψε:Αυτό έλειπε, να είναι και καλύτερος...
Το έχω ξαναπει. Είμαι υπερβολικά μετριόφρων για το καλό μου...
EL.J girl έγραψε:Sev έγραψε:EL.J girl έγραψε:Sev έγραψε:Αυτό έλειπε, να είναι και καλύτερος...
Η σωστή απάντηση είναι οτι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!!! Έτσι για να μαθαίνεις και κάτι!!!
Sev έγραψε:EL.J girl έγραψε:Sev έγραψε:EL.J girl έγραψε:Sev έγραψε:Αυτό έλειπε, να είναι και καλύτερος...
Η σωστή απάντηση είναι οτι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!!! Έτσι για να μαθαίνεις και κάτι!!!
Την ξέρω ήδη. Αλλά δε λέει να την πω. Υπάρχουν και άτομα που προσβάλλονται εδώ μέσα...