από Hecate Τρι Νοε 29, 2011 11:30 am
Δεν έχω πέσει ποτέ πάνω σε φόιλερ οπότε δεν έχω γνώμη.
Γενικότερα τα σπόιλερς τα ψάχνω και ρωτάω να μου τα πουν, πχ. ήξερα τους περισσότερους θανάτους και τον επίλογο των Κλήρων του Θανάτου μέρες πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο, ξέρω όλους του θανάτους του ASOIAF ως τώρα και ας μην έχω διαβάσει όλα τα βιβλία ήξερα ολόκληρη την υπόθεση του Repo! αρκετά πριν αποφασίσω να το δω κτλ.
Σε ελάχιστα πράγματα αποφεύγω τα σπόιλερς, συνήθως σε βιβλία/σειρές/ταινίες μυστηρίου που δεν έχει νόημα να τα δεις αν τα ξέρεις από την αρχή.
Όσο χαλαρή είμαι με τα σπόιλερς τόσο σιχαίνομαι τους ανθρώπους που τα πετάνε επίτηδες για να χαλάσουν την εμπειρία σε αυτούς που προτιμούν να πάρουν με τη σειρά το ορίτζιναλ υλικό να μην ασχολούνται με τα επόμενα. Πραγματικά θέλω να τους χτυπήσω όταν γράφουν πχ. τόπικ με τίτλο "Ω, τι κρίμα που πέθανε Αυτός, Εκείνος, ο Άλλος και ο Παραδίπλα στο καινούριο βιβλίο της Τάδε σειράς" Δηλαδή, φάκιου ηλίθιε
Επίσης δεν μπορώ αυτούς που πχ. ξεκινούν διαβάζουν μια σειρά βιβλίων χρόνια μετά την έκδοση της και μπαίνουν σε σάιτ και παραπονιούνται για τα "σπόιλερ". ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΪΛΕΡ, είναι γεγονότα που εσύ άργησες να μάθεις. Ο Σέντρικ Ντίγκορι είναι 10 χρόνια πεθαμένος, μην κλαίγεσαι που υπάρχουν εικόνες και memes στο ίντερνετ με τον Σέντρικ να πεθαίνει και να γίνεται Έντουαρντ Κάλεν.