.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

5 απαντήσεις

ABBA

DangerousSnape
    DangerousSnape
    Πρωτοετής στην Σχολή
    Πρωτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 15
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2010

ABBA Empty ABBA

Δημοσίευση από DangerousSnape Παρ Οκτ 28, 2011 3:29 pm

Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί που ούτε θα τους ξέρουν... ή τουλάχιστον θα νομίζουν ότι δεν τους ξέρουν, αλλά τίτλοι όπως "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Money, Money, Money", "The Winner Takes it all" σίγουρα κάτι θα τους λένε...

Ποια η γνώμη σας για ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά συγκροτήματα της δεκαετίας του '70 και των αρχών του '80;

ABBA Severus-Snape-Animation-Half-Blood-Prince-harry-potter-16397646-600-250
    Μia Melanie Hawkins
    Μia Melanie Hawkins
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7030
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.

ABBA Empty Απ: ABBA

Δημοσίευση από Μia Melanie Hawkins Σαβ Μαρ 16, 2013 5:44 pm

Ούτε ενα ποστ; ABBA 273666Ντοπή βρε παιδιά ABBA 1625187496
    Τέσπα...Πρώτη φορά ακουσα τραγουδια τους στο μουσιουκαλ mama mia..καταπληκτικό συγκρότημα.αρκετά ξεσηκωτικό

ABBA Tumblr_mg0k3wjWFM1r3o83uo1_500ABBA Tumblr_ml74h1hcQT1rljoyfo1_500
    Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..

Everything looks better when the sun goes down.:
    Maria Granger
    Maria Granger
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι

Αριθμός μηνυμάτων : 6382
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.

Δημοσίευση από Maria Granger Κυρ Μαρ 17, 2013 2:13 pm

Μου αρέσουν αρκετά τραγούδια τους αν και δεν είμαι τρελή φαν.Αγαπημένα το Dancing Queen και το Mamma Mia.

ABBA 6yearsHW3

ABBA Banner-huff
    GhostlyFlowers
    GhostlyFlowers
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 611
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2014

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Αν αγαπας την Σοφια αγκαλιασε την κι εκεινη θα σου χαρισει πανεμορφα παιδια την Πιστη την Αγαπη και την Επιδα

Δημοσίευση από GhostlyFlowers Κυρ Μαρ 30, 2014 10:44 pm

Ειναι ενα συγκροτημα με το οποιο και μεγαλωσα μου αρεσουν παρα πολυ και θυμαμαι οτι και η πρωτη μου ταινια στο σινεμα ηταν το μιουζικαλ που γυριστηκε εδω

ABBA Gifdrogodanystare

Η ζωή είναι κωμωδία για αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία για αυτούς που αισθάνονται
    Nathaniel
    Nathaniel
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 7252
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008

Magical Identity
    Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.

Δημοσίευση από Nathaniel Κυρ Μαρ 30, 2014 11:01 pm

GhostlyFlowers έγραψε:Ειναι ενα συγκροτημα με το οποιο και μεγαλωσα μου αρεσουν παρα πολυ και θυμαμαι οτι και η πρωτη μου ταινια στο σινεμα ηταν το μιουζικαλ που γυριστηκε εδω

Μεγάλωσες με ABBA και είσαι τόσο μικρή; Πρέπει να έχεις ωραίους γονείς. Είναι από τα συγκροτήματα που έκαναν την ντίσκο γνωστή ακόμα και σε ανθρώπους που δεν τους αρέσει αυτό το είδος (εγώ είμαι ένας από αυτούς, metalhead γαρ). Θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε playlist για την ακρίβεια.

"We don't read and write poetry because it's cute.
    We read and write poetry because we are members of the human race.

And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.

To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
    Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
    That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.

What will your verse be?"
    Dead Poets' Society
    GhostlyFlowers
    GhostlyFlowers
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Magical Identity
    Today's thought: Αν αγαπας την Σοφια αγκαλιασε την κι εκεινη θα σου χαρισει πανεμορφα παιδια την Πιστη την Αγαπη και την Επιδα

Δημοσίευση από GhostlyFlowers Κυρ Μαρ 30, 2014 11:09 pm

Nathaniel έγραψε:
    GhostlyFlowers έγραψε:Ειναι ενα συγκροτημα με το οποιο και μεγαλωσα μου αρεσουν παρα πολυ και θυμαμαι οτι και η πρωτη μου ταινια στο σινεμα ηταν το μιουζικαλ που γυριστηκε εδω

Μεγάλωσες με ABBA και είσαι τόσο μικρή; Πρέπει να έχεις ωραίους γονείς. Είναι από τα συγκροτήματα που έκαναν την ντίσκο γνωστή ακόμα και σε ανθρώπους που δεν τους αρέσει αυτό το είδος (εγώ είμαι ένας από αυτούς, metalhead γαρ). Θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε playlist για την ακρίβεια.

Ωραιους γονεις δεν εχω αλλα η μητερα μου με πηγε στο σινεμα και απο τοτε κολλησα ε μου πηρε και ενα - δυο σιντι τα οποια βεβαια τα χω δωσει στα ξαδερφια μου για να ακουνε κι εκεινοι  tongue 

ABBA Gifdrogodanystare

Η ζωή είναι κωμωδία για αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία για αυτούς που αισθάνονται
    Nathaniel
    Nathaniel
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 7252
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008

Magical Identity
    Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.

Δημοσίευση από Nathaniel Κυρ Μαρ 30, 2014 11:11 pm

και πάλι είναι λιγάκι σπάνιο. το άλλο παιδί, ο DangerousSnape είναι 15 και άνοιξε το τοπικ... εξεπλάγην ευχάριστα  Wink 

"We don't read and write poetry because it's cute.
    We read and write poetry because we are members of the human race.

And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.

To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
    Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
    That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.

What will your verse be?"
    Dead Poets' Society
    GhostlyFlowers
    GhostlyFlowers
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Magical Identity

Δημοσίευση από GhostlyFlowers Κυρ Μαρ 30, 2014 11:36 pm

χαχα ναι αυτα ειναι τα ευχαριστα της ζωης

ABBA Gifdrogodanystare

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 6:14 am