Σε αυτό το τόπικ μπορείτε να ποστάρετε οτιδήποτε έχει σχέση με Πέρσι Τζάκσον.
+17
Alice Denebola
Louna fw
Milady D' Hiver
FLEUR258
Aurora Sinistra
Eleanna Lovegood
Phineas Nigellus Black
Lily Marie Evans
mjhp4ever
Narcissa Black
The Sorting Hat
Sectumsembra
Harry Potter Black
Nearly Headless Nick
yaoikillerpilze
Mysterious Wizard
Lydia Granger
21 απαντήσεις
Περσι Τζακσον
Lydia Granger- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 822
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
Περσι Τζακσον
Όλοι ξέρουμε για τη σειρα των 5 βιβλίων του Rick.Τα βιβλία μιλάνε για τις περιπέτειες του Πέρσι ενός εφήβου που ζει στη νέα υόρκη και ανακαλύπτει ότι οι θεοι του ολύμπου ζουν και ότι ο ίδιος είναι γιος του Ποσειδώνα και μιας θνητής.Έτσι επισκέπτεται την κατασκήνοση των ημίθεων όπου θα γνωρίσει άλλους ημίθεους και θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο από τον κρόνο και αυτούς που θέλουν να τον βγάλουν από τα ταρταρα για να καταστρέψει τον Όλυμπο και τους θεούς του Ολύμπου.Ως τώρα στην Ελλάδα έχουν κυκλοφορήσει τα 3 πρώτα βιβλία:η κλοπή της αστραπής,η θάλασσα των τεράτων,η κατάρα του τιτάνα και η μάχη του λαβυρίνθου ενώ περιμένουμε να εκδοφεί το τελευταίο βιβλίο με τίτλο ο τελευταίος ολύμπιος.
"It's name is needdle..."
- h.c.t.:
- In H.C.T., I'm AssistanteLoukakos.Pleasure.
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Περσι Τζακσον
Έχω διαβάσει τα τρία πρώτα και πριν από δύο εβδομάδες αγόρασα και το 4ο, και ο μόνος λόγος που δεν το έχω ξεκοκκαλίσει ακόμη είναι γιατί μου το άρπαξε μια φίλη μου που είναι φαν της σειράς και το διαβάζει αυτή τώρα.. Τέσπα.
Τώρα θα κάψω τους ήρωες!
Ο Πέρσι. Πολύ συμπαθητικός, αλλά και πολύ σπαστικός σε πολλά σημεία της σειράς. Θυμίζει έντονα τυπικό αμερικανάκι, πράγμα που μου τη δίνει στα νεύρα.
Η Άναμπεθ. Του βιβλίου τη λατρεύω, της ταινίας την απεχθάνομαι. Η Άναμπεθ στα βιβλία περιγράφεται ως ξανθιά, έξυπνη, δυναμική, χαρισματικός άνθρωπος γενικά, άξια να χαρακτηρίζεται κόρη της θεάς Αθηνάς. Από την άλλη, στην ταινία βλέπουμε να ξεπροβάλλει ένα καστανό, δίποδο κατσίκι με ηλίθια φάτσα και σπαστική φωνή.
Ο Γκόβερ. Ντάξει, ο τύπος βγάζει το γέλιο και σε καμία περίπτωση δε θα τον χαρακτήριζα ξενέρωτο. Μ' αρέσει που είναι σάτυρος, του πάει.
Η Θάλεια. Η κοπέλα τα σπάει. Είναι δυναμική, ροκού, τα βγάζει πέρα με τον πατέρα της το Δία (τεραστίων διαστάσεων κατόρθωμα ) και γενικά είναι από τους ανθρώπους που πας θες δε θες.
Ο Λουκ. Δειλός, ύπουλος. Δε μ' αρέσει.
Για τα υπόλοιπα παιδιά (Νίκο και οι άλλοι) θα γράψω όταν ολοκληρώσω και το 4ο για να χω μια πιο καθαρή εικόνα.
Από τα τέρατα μ' αρέσουν οι άρπιες, κι ας είναι στρίγγλες, ιπτάμενες στρίγγλες ακριβολογόντας. Επίσης, εντύπωση μου έκανε ο Μαντιχώρας -αν και είναι τέρας της Ινδικής μυθολογίας- και η Λερναία Ύδρα που ανυπομονώ να την ξαναδώ.
Θεοί τώρα.
Δίας. Σπαστικός και σύμβολο του καπιταλισμού, μου τη δίνει.
Ποσειδώνας. Σαν πατέρας είναι προστατευτικός, αλλά έχει πολύ δρόμο να γίνει αγαπημένος μου.
Άδης. Έχει πλάκα ο τύπος. Μόνο πλάκα έχει ο τύπος.
Αθηνά. Πολύ συμπαθητική, αλλά θέλω να παίξει ένα πιο ενεργητικό ρόλο στην υπόθεση.
Άρης. Άι στο διάλο, πατσαβούρι.
Απόλλωνας. Είναι λίγο ψώνιο σα θεός και κάπως κομφορμιστής, αλλά έχει το στιλ του ο τυπάς.
Άρτεμις. Αν ήταν λίγο πιο χαλαρή θα ήταν η τέλεια θεά.
Διόνυσος. Ναι.
Ερμής. Το λατρεύω μόνο και μόνο που ανακάλυψε το ίντερνετ!!
Αυτά και θα επανέλθω.
Τώρα θα κάψω τους ήρωες!
Ο Πέρσι. Πολύ συμπαθητικός, αλλά και πολύ σπαστικός σε πολλά σημεία της σειράς. Θυμίζει έντονα τυπικό αμερικανάκι, πράγμα που μου τη δίνει στα νεύρα.
Η Άναμπεθ. Του βιβλίου τη λατρεύω, της ταινίας την απεχθάνομαι. Η Άναμπεθ στα βιβλία περιγράφεται ως ξανθιά, έξυπνη, δυναμική, χαρισματικός άνθρωπος γενικά, άξια να χαρακτηρίζεται κόρη της θεάς Αθηνάς. Από την άλλη, στην ταινία βλέπουμε να ξεπροβάλλει ένα καστανό, δίποδο κατσίκι με ηλίθια φάτσα και σπαστική φωνή.
Ο Γκόβερ. Ντάξει, ο τύπος βγάζει το γέλιο και σε καμία περίπτωση δε θα τον χαρακτήριζα ξενέρωτο. Μ' αρέσει που είναι σάτυρος, του πάει.
Η Θάλεια. Η κοπέλα τα σπάει. Είναι δυναμική, ροκού, τα βγάζει πέρα με τον πατέρα της το Δία (τεραστίων διαστάσεων κατόρθωμα ) και γενικά είναι από τους ανθρώπους που πας θες δε θες.
Ο Λουκ. Δειλός, ύπουλος. Δε μ' αρέσει.
Για τα υπόλοιπα παιδιά (Νίκο και οι άλλοι) θα γράψω όταν ολοκληρώσω και το 4ο για να χω μια πιο καθαρή εικόνα.
Από τα τέρατα μ' αρέσουν οι άρπιες, κι ας είναι στρίγγλες, ιπτάμενες στρίγγλες ακριβολογόντας. Επίσης, εντύπωση μου έκανε ο Μαντιχώρας -αν και είναι τέρας της Ινδικής μυθολογίας- και η Λερναία Ύδρα που ανυπομονώ να την ξαναδώ.
Θεοί τώρα.
Δίας. Σπαστικός και σύμβολο του καπιταλισμού, μου τη δίνει.
Ποσειδώνας. Σαν πατέρας είναι προστατευτικός, αλλά έχει πολύ δρόμο να γίνει αγαπημένος μου.
Άδης. Έχει πλάκα ο τύπος. Μόνο πλάκα έχει ο τύπος.
Αθηνά. Πολύ συμπαθητική, αλλά θέλω να παίξει ένα πιο ενεργητικό ρόλο στην υπόθεση.
Άρης. Άι στο διάλο, πατσαβούρι.
Απόλλωνας. Είναι λίγο ψώνιο σα θεός και κάπως κομφορμιστής, αλλά έχει το στιλ του ο τυπάς.
Άρτεμις. Αν ήταν λίγο πιο χαλαρή θα ήταν η τέλεια θεά.
Διόνυσος. Ναι.
Ερμής. Το λατρεύω μόνο και μόνο που ανακάλυψε το ίντερνετ!!
Αυτά και θα επανέλθω.
yaoikillerpilze- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1392
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2009
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°3
Άνετα μια απο τις πιο καλές σειρές βιβλίων που έχω διαβάσει.
Εξαιρετική χρήση της μυθολογίας και ανάπτυξη χαρακτήρων.
Διάβασα και τα πέντε σε μια εβδομάδα το πολύ. <3
Αγαπημένοι χαρακτήρες: mister D - grover - hades - ethan αν και όλοι τους ήταν ενδιαφέροντες.Χαχα.
Edit απο τον Amycus.Μιάς και δεν μπορούσες να τα γράψεις στα ελληνικά,στα μετέτρεψα εγώ.
Εξαιρετική χρήση της μυθολογίας και ανάπτυξη χαρακτήρων.
Διάβασα και τα πέντε σε μια εβδομάδα το πολύ. <3
Αγαπημένοι χαρακτήρες: mister D - grover - hades - ethan αν και όλοι τους ήταν ενδιαφέροντες.Χαχα.
Edit απο τον Amycus.Μιάς και δεν μπορούσες να τα γράψεις στα ελληνικά,στα μετέτρεψα εγώ.
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°4
Δείτε τι ωραίο οφίσιαλ σάιτ που έχει!!
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°5
Αυτή τη περίοδο διαβάζω το τέταρτο. Είναι τέλεια σειρά βιβλίων!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°6
ειναι πολυ ωραιο.
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°7
Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία.Μόνο την ταινία έχω δει και ήταν αρκετά καλή.Έχω ακούσει όμως πως τα βιβλία είναι πολύ ωραία.
Slytherin Fiction Team
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°8
Πως και δεν ειχα βρει αυτο το τοπικ?
Ντρεπομαι που το λεω, αλλα μου αρεσει περισσοτερο απο τον Χαρι Ποτερ. Αι Μιν, εδω οταν τελειωνω την αναγνωση καθε βραδυ δεν κοιταω ποσες σελιδες διαβασα σε αντιθεση με αλλα βιβλια και δεν ξερω για εσας παντως για μενα κατι σημαινει αυτο.
Αυτη η συγκρουση αναμεσα στον Αρχαιο και τον Μοντερνο κοσμο ειναι πολυ ενδιαφερουσα και αυτο ειναι που σε κραταει στην σειρα...
Απο θεους προτιμω τον Ποσειδωνα γιατι στα βιβλια κυριος χαρακτηρας ειναι ο γιος του αν και δεν το συνηθιζω αυτο.
Απο ημιθεους φυσικα η Θαλεια τα ΣΠΑΕΙ, και στο 4ο μου αρεσει και η Κλαρις, η οποια χωρις να αφηνει πισω τον μπρουταλ εαυτο της δειχνει μια πιο ευαισθητη πλευρα της.
Απο τερατα, απλα αγαπαμε Μαντιχωρα .
Αναμενουμε τον Τελευταιο Ολυμπιο (παρολο που εχω διαβασει ενα κομματι του στα αγγλικα) με αγωνια.
Οσο για το σαιτ, ειναι πολυ ωραιο αλλα μπροστα στο alagaesia του Εραγκον δεν πιανει μια...
Αυτα, αι γουιλ μπι μπακ...
Ντρεπομαι που το λεω, αλλα μου αρεσει περισσοτερο απο τον Χαρι Ποτερ. Αι Μιν, εδω οταν τελειωνω την αναγνωση καθε βραδυ δεν κοιταω ποσες σελιδες διαβασα σε αντιθεση με αλλα βιβλια και δεν ξερω για εσας παντως για μενα κατι σημαινει αυτο.
Αυτη η συγκρουση αναμεσα στον Αρχαιο και τον Μοντερνο κοσμο ειναι πολυ ενδιαφερουσα και αυτο ειναι που σε κραταει στην σειρα...
Απο θεους προτιμω τον Ποσειδωνα γιατι στα βιβλια κυριος χαρακτηρας ειναι ο γιος του αν και δεν το συνηθιζω αυτο.
Απο ημιθεους φυσικα η Θαλεια τα ΣΠΑΕΙ, και στο 4ο μου αρεσει και η Κλαρις, η οποια χωρις να αφηνει πισω τον μπρουταλ εαυτο της δειχνει μια πιο ευαισθητη πλευρα της.
Απο τερατα, απλα αγαπαμε Μαντιχωρα .
Αναμενουμε τον Τελευταιο Ολυμπιο (παρολο που εχω διαβασει ενα κομματι του στα αγγλικα) με αγωνια.
Οσο για το σαιτ, ειναι πολυ ωραιο αλλα μπροστα στο alagaesia του Εραγκον δεν πιανει μια...
Αυτα, αι γουιλ μπι μπακ...
Narcissa Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 807
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°9
Έχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο και μου αρέσει πολύ.Η ιδέα είναι πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα.Αν βρω τα άλλα βιβλία θα τα αγοράσω σίγουρα
My dear...
You really can't send me to Hell. I came from there.
You really can't send me to Hell. I came from there.
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°10
τα εχω διαβασει και τα πεντε και μου αρεσουν παρα πολυ !! συνηθως οταν ακουω για αμερικανικα βιβλια η ταινιες που ειναι βασισμενα στην ελληνικη μυθολογια, νευριαζω επειδη απλως ξερω οτι θα εχουν καταστρεψει τα παντα, γι'αυτο και οταν πρωτοακουσα για τα βιβλια και την ταινια, σκεφτηκα οτι θα ηταν κατι χαζομαρες σαν την Τροια η την Τιτανομαχια, αλλα εκανα τον κοπο να διαβασω το πρωτο βιβλιο και το λαατρεψααα !! Ετσι συνεχισα και τα διαβασα ολα, και το 5ο ειναι μαλλον το πιο αγαπημενο μου
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Lily Marie Evans- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
wow!!!!! Ολόκληρο Thread για τον Πέρσι Τζάκσον!!! Εγώ προσωπικά είμαι φανατική! Μου έχει μέινει να διαβλασω το Mark of Athena. Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Leo Valdez αλλά κοντά είναι και ο Πέρσι!!
"He keeps finding me, it's like he has a map or something!"
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°12
Εγώ δεν θυμάμαι πολλά, πες μου λίγο ποιος είναι αυτός;
Το τέλος είναι πολύ Hercules Style
Το τέλος είναι πολύ Hercules Style
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°13
Ο Leo Είναι στα Heroes of Olympus είναι ο γιος του Ήφαιστου που έφτιαξε το Argo και μπόρει να ελέγξει τη φωτιά Θέλω πάρα πολύ να διαβάσω το τελευταίο βιβλίο!! Μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις μου θα κινήσω γη και ουρανό για να το πάρω!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°14
Αααα ναι, όντως ήταν γαμάτος!
Ένας άκυρος χαρακτήρας που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν η Εστία που εμφανίζεται ελάχιστα, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο βιβλίο
Επίσης η φίλη του Πέρσι η κόρη της Αθηνάς ήταν θεά!
Ένας άκυρος χαρακτήρας που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν η Εστία που εμφανίζεται ελάχιστα, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο βιβλίο
Επίσης η φίλη του Πέρσι η κόρη της Αθηνάς ήταν θεά!
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
Ναι..και εμένα μου άρεσε πολύ η Άναμπεθ...ένας χαρακτήρας που δεν πολυσημπάθησα είναι ο γιος του Δία ο Jason Grace.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°16
Και ο άρης είναι θεός (πέρα απο το γεγονός οτι είναι όντως θεός )
Ο πιο γκάου πάντως είναι ο Γιος του Ερμή.
Ο πιο γκάου πάντως είναι ο Γιος του Ερμή.
meet me in montauk
Carl
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°17
Έχω να δηλώσω πως ντρέπομαι πως δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το τόπικ
Ο Πέρσι Τζάκσον είναι λατρεία Έχω διαβάσει όλα τα Percy Jackson and the Olympians στα ελληνικά και το The Lost Hero από τους Heroes of Olympus στο αγγλικά. Μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις θα παραγγείλω The Son of Neptune και The Mark of Athena.
Αγαπημένος χαρακτήρας η Άναμπεθ.-
Από εκεί και πέρα λατρεύω τον Leo. Και την Θάλεια. Και από θεούς τον Απόλλωνα και τον Άδη.
Ο Πέρσι Τζάκσον είναι λατρεία Έχω διαβάσει όλα τα Percy Jackson and the Olympians στα ελληνικά και το The Lost Hero από τους Heroes of Olympus στο αγγλικά. Μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις θα παραγγείλω The Son of Neptune και The Mark of Athena.
Αγαπημένος χαρακτήρας η Άναμπεθ.-
Από εκεί και πέρα λατρεύω τον Leo. Και την Θάλεια. Και από θεούς τον Απόλλωνα και τον Άδη.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°18
lol! Ναι!! Ο Άρης είναι όντως θεός! Μεταξύ Camp Jupiter και Camp Half-Blood πια κατασκήνωση προτιμάς;
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°19
Δεν έχω διαβάσει ακόμα The Son of Neptune για να έχω άποψηLily Marie Evans έγραψε:lol! Ναι!! Ο Άρης είναι όντως θεός! Μεταξύ Camp Jupiter και Camp Half-Blood πια κατασκήνωση προτιμάς;
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°20
[quote="Eleanna Lovegood"]
Εμένα μου έμεινε το Mark of Athena!! Σου το λέω πάντως τα Son of Neptune και The Lost hero είναι καταπληκτικά!
Lily Marie Evans έγραψε:lol! Ναι!! Ο Άρης είναι όντως θεός! Μεταξύ Camp Jupiter και Camp Half-Blood πια κατασκήνωση προτιμάς;
Εμένα μου έμεινε το Mark of Athena!! Σου το λέω πάντως τα Son of Neptune και The Lost hero είναι καταπληκτικά!
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°21
εγώ τα έχω διαβάσει όλα εκτός απο Son of neptune που βασικά το άφησα στη μέση γιατί βαρέθηκα και Mark of Athena που βασικά δεν έχω σκοπό να το διαβάσω καν.Μου άρεσε η σειρά απλά πιστεύω οτι απο ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό.Ο Prcy και η Anabeth ειναι πολύ ωαρίο ζευγάρι, η Θάλεια είναι ο αγαπημέμος μου χαρακτήρας και ο Jason και απο θεούς η Αρτεμις.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°22
Διάβασα το 1ο και θα ήθελα να διαβάσω και τα άλλα πάρα πολύ.
Αν τα έχει κάποιος στα ελληνικά ας μου τα δανείσει.
Ήτανε πάρα πολύ ωραίο.
Πολύ πιο ωραίο απο την ταινία.
Μου άρεσε η ιδέα της κατασκήνωσεις των ημίαιμων.Βέβαια θεωρώ τραγικό το γεγονός πως λίγο αν φύγουν απο την κατασκήνωση θα αρχίσουν αν τους μυρίζουν καμία δεκαριά μυθικά τέρατα.
Έχει πολύ καλές ατάκες.
Συμπαθώ πολύ τον Γκρόβερ,και τον Πέρσι!
Στην Άναμπεθ δεν ξέρω γιατί δεν έχω κάποιο ιδιαίτερη αδυναμία. Προ το τέλος του βιβλίου την συμπάθησα.Η ηθοποιός όμως που την υποδίεται δεν μου άρεσε πολύ.
Στην 1η ταινία δεν μου άρεσε.Ενώ στην 2η ταινία την κατασυμπάθησα.Έμοιαζε να ανταποκρίνεται επιτέλους στον ρόλο της,σαν κόρη της Αθηνάς.Και της πάει πιο πολύ το ξανθό.
Ο Λουικ πόσο ύπουλος.Καλά έκανε και πέθανε στον 2ο,αν και μου άρεσε ο ηθοποιός.
Μου άρεσε πάρα πολύ η όλη περιγραφή στον κάτω κόσμο.Ήτανε ανατριχιαστική,ειδικά όταν πήγανε να παρασυρθούνε στα Τάρταρα.
Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα δει στην ταινία την μονοχανία με τον Άρη.
Συμπαθώ για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο την Κλαρις.
Αγάπησα την μαμά του Πέρσι.
Στην ταινία μου άρεσε που στο τέλος είδαμε όλους τους Θεούς.
Ο Όλυμπος στο βιβλίο περιγραφότανε πολύ ωραίος και μαγικός σε σχέση με την ταινία.
Αγαπημένο σημείο και όταν έπεσε ο Πέρσι από εκείνη την γέφυρα και πλατσούρισε στο ποτάμι.
Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα δει στην ταινία και την σκηνή που έπαιρναν την ασπίδα του Άρη.
Τέλος από τις αγαπημένες μου ατάκες όταν ο Πέρσι πήγε στο μαντείο και είπε "Μπα,σκέφτηκα να πω,λάθος πόρτα το μπάνιο έψαχνα" .
Γενικά προτείνω να ξανα γυριστούν οι ταινίες με άλλο σκηνοθέτη και άλλους ηθοποιούς.
Αν τα έχει κάποιος στα ελληνικά ας μου τα δανείσει.
Ήτανε πάρα πολύ ωραίο.
Πολύ πιο ωραίο απο την ταινία.
Μου άρεσε η ιδέα της κατασκήνωσεις των ημίαιμων.Βέβαια θεωρώ τραγικό το γεγονός πως λίγο αν φύγουν απο την κατασκήνωση θα αρχίσουν αν τους μυρίζουν καμία δεκαριά μυθικά τέρατα.
Έχει πολύ καλές ατάκες.
Συμπαθώ πολύ τον Γκρόβερ,και τον Πέρσι!
Στην Άναμπεθ δεν ξέρω γιατί δεν έχω κάποιο ιδιαίτερη αδυναμία. Προ το τέλος του βιβλίου την συμπάθησα.Η ηθοποιός όμως που την υποδίεται δεν μου άρεσε πολύ.
Στην 1η ταινία δεν μου άρεσε.Ενώ στην 2η ταινία την κατασυμπάθησα.Έμοιαζε να ανταποκρίνεται επιτέλους στον ρόλο της,σαν κόρη της Αθηνάς.Και της πάει πιο πολύ το ξανθό.
Ο Λουικ πόσο ύπουλος.Καλά έκανε και πέθανε στον 2ο,αν και μου άρεσε ο ηθοποιός.
Μου άρεσε πάρα πολύ η όλη περιγραφή στον κάτω κόσμο.Ήτανε ανατριχιαστική,ειδικά όταν πήγανε να παρασυρθούνε στα Τάρταρα.
Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα δει στην ταινία την μονοχανία με τον Άρη.
Συμπαθώ για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο την Κλαρις.
Αγάπησα την μαμά του Πέρσι.
Στην ταινία μου άρεσε που στο τέλος είδαμε όλους τους Θεούς.
Ο Όλυμπος στο βιβλίο περιγραφότανε πολύ ωραίος και μαγικός σε σχέση με την ταινία.
Αγαπημένο σημείο και όταν έπεσε ο Πέρσι από εκείνη την γέφυρα και πλατσούρισε στο ποτάμι.
Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα δει στην ταινία και την σκηνή που έπαιρναν την ασπίδα του Άρη.
Τέλος από τις αγαπημένες μου ατάκες όταν ο Πέρσι πήγε στο μαντείο και είπε "Μπα,σκέφτηκα να πω,λάθος πόρτα το μπάνιο έψαχνα" .
Γενικά προτείνω να ξανα γυριστούν οι ταινίες με άλλο σκηνοθέτη και άλλους ηθοποιούς.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°23
θελω να τα διαβασω αλλα φρικαρω που ειναι τοσα πολλα και οτι θα πορωθω...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Louna fw- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1378
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°24
Μαρινάκι να τα διαβάσεις γιατί θα πορωθείς όντως! Πολύ καλή σειρά!! Αγαπημένη θα έλεγα!!! Οι ταινίες καλούλες ήταν αλλά θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερες. Περιμένω εδώ και αιώνες μπας και μεταφρασουν τα The Heroes of Olympus. Έχετε καμιά πληροφορία? Τσάμπα περιμένω μάλλον ε? Ναι!
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°25
Ναι, ναι. Τελικα τα επιασα. Τωρα διαβαζω το House of Hades! Μα αν ειναι δυνατον, πως μας το αφησε ετσι στο τελος του Mark of Athena;;;;
Και χθες επιασα να το συνεχισω και δεν μπορουσα να σταματησω γιατι επιτελους μαθαινουμε λιγακι σχετικα με το τι απεγιναν οι...... τι απεγινε μετα το τελος του Mark of Athena σε δυο χαρακτηρες.
Και χθες επιασα να το συνεχισω και δεν μπορουσα να σταματησω γιατι επιτελους μαθαινουμε λιγακι σχετικα με το τι απεγιναν οι...... τι απεγινε μετα το τελος του Mark of Athena σε δυο χαρακτηρες.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................