Και δεν προσφερε λιγα ο Σνειπ σαν κατασκοπος....σωστα??
Και συμφωνω στο τελευταιο που ειπες...
Μπραβο μας!!
tom marvolo riddle έγραψε:Και αυτη ειναι η διαφορα μας..Εμεις οι Γκριφιντορ δεν περιμενουμε τιποτα απο κανεναν,οτιδηποτε μας καταλογιζουν το εχουμε κερδισει,και δεν περιμενουμε απο τους λιγους να μας κανουν διασημους.Ξέρεις κάτι? Δεν έχει σημασία. Θα αξίζει για τους λίγους που θα το ξέρουν. Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να δικαωθώ στα μάτια του κόσμου...
ms_padfoot!!! έγραψε:Το κακο με αυτη την στρατιγικη ειναι οτι χτυπας 'εμεσα'' τον αλλον.
Ειναι αναλογα με τον χαρακτηρα.
Ας πουμε εμενα μ'αρεσουν οι καταμετωπο επιθεσεις...
Και τα ξεκαθαρα λογια...
Δεν αντεχω τους υποκριτες.
Αλλα αυτο ειναι μονο μια αποψη.
Μια αποψη που διαχωρισε εμας τους Γκριφιντορ απο τους υπολοιπους.
Πολεμαμε για την τιμη μας.
Και στην τιμη δεν χωραει η υποσκρισια.
Novaenir έγραψε:Ενας γκριφιντορ σιγουρα θα προτημουσε να πολεμισει με τιμη κα σθενος παρα να κανει κατι υπουλο....
Novaenir έγραψε:
Και οσο για το υπουλος πηγαινε στο ειδος της πραξης...οσο καλη και σωστη και σωτηρια και αν ειναι...δεν παυει να ειναι μια υπουλη πραξη το να διαλυσεις καποιον εκ των εσω...
Και να το θες αλλιως ...υπουλη με την καλη την εννοια!!!
tom marvolo riddle έγραψε:σεβ στο εναλλακτικο σου τελος ο ποτερ πεθαινει και τελικα πεθαινει και ο βολντεμορτ..Τι σου θυμιζει αυτο?
μπορει αν δεν ειχε τους κληρους να πεθαινε και εντελως,αλλα το θεμα ειναι οτι εξαιτιας του χανεται ο βολντεμορτ..
tom marvolo riddle έγραψε:
Στο 7ο βιβλιο,ο ποτερ παει να θυσιαστει ακριβως για να σωσει τον κοσμο..Ειναι αποφασισμενος να πεθανει.Αυτο ισως δεν μπορεις να κατανοησεις..Την αυτοθυσια.
εχεις δικιο... αλλα κοιτα.... πολλες φορες πρεπει να κανεις ενα κακο για να προκυψει ενα μεγαλυτερο καλο!! το οτι ενας ειναι καλος η κακος αμθρωπος ειναι σχετικο! οι καλοι μπορει να πραξουν λαθος! οι κακοι σωστα και δικαια!Nathaniel έγραψε:Το να κάνεις κι εσύ κακό για να διώξεις ένα κακό δεν σε κάνει καλό άνθρωπο. Το να διατηρείς τη διαφορετικότητα του χαρακτήρα σου από αυτον των κακών ανθρώπων (κι αυτό είναι απλά η τιμή) είναι η μαγκιά.
Η υστεροφημία είναι μεγάλη υπόθεση φίλε μου... Γνωρίζεις ότι ο Εφιάλτης διασώθηκε σαν όνομα μόνο επειδή η Σπάρτη είχε ξεπέσει τόσο κοινωνικοπολιτισμικά που υπήρχαν κι άλλοι προδοτες ανάμεσά τους και κράτησαν ένα και μοναδικό διασωθέν έγγραφο με το όνομά του;
Sev έγραψε:
Μην μπερδεύουμε κάποια πράγματα. Εσύ μπορεί να προτιμήσεις να πεθάνεις και να καταστραφεί ο κόσμος, όμως εγώ θα ζήσω παίζοντας την ζωή μου κορόνα γράμματα για να τον σώσω. Δεν πρόκειται ούτε για θέμα δειλίας, ούτε για θέμα διαφορετικής προσέγγισης της υπόθεσης, ούτε για θέμα υποκρισίας. Απλά ή θα το κάνεις και θα βοηθήσεις να καταστρέψεις τον κακό ή δε θα το κάνεις και θα πεθάνεις γνωρίζοντας ότι τα θυσίασες όλα για την περηφάνια σου...
Sev έγραψε:
Κάτι δεν κατάλαβες. Δεν με ενδιαφέρει άμα θα λένε καλά λόγια για μένα. Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι θα έχω σώσει την παρτίδα (α λα Σνέιπ ένα πράγμα). Κάποιοι λίγοι θα το ξέρουν αυτό. Και θα το διατυμπανίσουν, μετά ίσως από τον θανατό μου. Δεν με κατάλαβες. Δε ζήτησα από κανέναν να με κάνει διάσημο...
Nathaniel έγραψε:Το να κάνεις κι εσύ κακό για να διώξεις ένα κακό δεν σε κάνει καλό άνθρωπο.
ms_padfoot!!! έγραψε:
Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα τα καταφερνες?
ms_padfoot!!! έγραψε:
Εσυ η μεταλλαξη εχεις παθει, η ψευδεσαι αυτη τη στιγμη.
Νομιζω πως ολοι οσοι σε ξερουν θα συμφωνισουν....
Που πηγαν τα σχεδια για ενδοξο θανατο?Το σημαντικοτερο πραγμα στον πλανητη?
Sev έγραψε:tom marvolo riddle έγραψε:
Στο 7ο βιβλιο,ο ποτερ παει να θυσιαστει ακριβως για να σωσει τον κοσμο..Ειναι αποφασισμενος να πεθανει.Αυτο ισως δεν μπορεις να κατανοησεις..Την αυτοθυσια.
Όχι. Εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε κάτι. Ο Πότερ πάει να πεθάνει γιατί έτσι μπορεί να σώσει τον κόσμο. Εσείς πάτε να πεθάνετε για να σώσετε την υπερηφάνια σας...
θα εκανες κακο..θα εβλεπες τοσα εγκληματα να γινονται μπροστα σου,μπορει να σε υποχρεωνε να κανεις και εσυ μερικα..Τοτε δεν θα διεφερες και πολυ απο αυτονΝαι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν κάνεις τίποτα κακό. Γίνεσαι διπλός πράκτορας και σώζεις τον κόσμο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...
tom marvolo riddle έγραψε:Ναι θα πεθαιναμε,αλλα θα το καναμε σε περιπτωση που θα βοηθουσε..
tom marvolo riddle έγραψε:Και ακομα και αν δεν υπηρχε αυτο το ενδεχομενο,δεν θα αντεχαμε να αμαυρωσουμε την φημη μας,ουτε με μια υποτιθεμενη συνεργασια με τον σκοτεινοτερο μαγο ολων των εποχων.
θα εκανες κακο..θα εβλεπες τοσα εγκληματα να γινονται μπροστα σου,μπορει να σε υποχρεωνε να κανεις και εσυ μερικα..Τοτε δεν θα διεφερες και πολυ απο αυτον[/quote]Ναι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν κάνεις τίποτα κακό. Γίνεσαι διπλός πράκτορας και σώζεις τον κόσμο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...
Ο θανατος καποιου προσωπου μπορει να βοηθησει πολλους..ΠΑραδειγμα,χαρι ποτερ.Το οτι εζησε ειναι αλλο θεμα,παλι αν ειχε πεθανει θα ειχε εξοντωθει ο Βολντεμορτ..Κανέναν δε βοηθά ο θάνατος...
εδω απλα επαναλαμβανω αυτο που λεει η νατασσα..τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις περισσοτερες ελπιδες απο εναν που τον προκαλει αμεσα?Το είπες και μόνος σου δικέ μου. Δε θα άντεχες να αμαυρώσεις τη φήμη σου για να σώσεις τον κόσμο. Εγώ θα το έκανα ελαφρά τη καρδιά...
Τώρα τι μου λες? Ότι ο Σνέιπ δεν διέφερε από τον Άρχοντα του Σκότους? [...]...να αμαυρώσεις τη φήμη σου?