snape4-ever έγραψε:Μην εισαι τοσο απεσιοδοξη καλε για ολους υπαρχει μια ασπρη μερα!
ότι θα σε έβλεπα να παρήγορης κάποιον δεν το περίμενα..κάνουν και τέτοια η καθαρόαιμη?
Το οτι ειμαι καθαροαιμη δε συμαινει πως δεν εχω αισθηματα! Με πληγωνεις αφανταστα!!Σνιφ σνιφ!
You need to really want to cause pain to enjoy it!!! Οι μαθητες μας θα 'χουνε ανοθευτο το αιμα
If you underestand or if you dont If believe or if you doubt there is a universal justice and the eyes of truth are allways watching you PROUD TO BE A MEMBER OF PRINCES FAMILY…..
yaoikillerpilze και imiemos prigipas κάνατε έξι ποστς μόνο και μόνο για να αναρωτηθείται αν ένα απλό σχόλιο είναι σπαμ ή οχι... Εγώ δεν το θεωρώ σπαμ, καθώς είναι μέσα στα πλαίσια του θέματος, τα επόμενα όμως ποστς ήταν άχρηστα.
Και yaoikillerpilze εμείς δεν κράζουμε. Κανουμε παρατηρήσεις με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ
Το θέμα έκλεισε, το επόμενο ποστ να είναι σχετικό με το τόπικ, παρακαλώ.
Wubalubadubdub!:
love you more than words can say #sixseasonsandamovie
Αριθμός μηνυμάτων : 1013 Ηλικία : 32 Location : Wounded Knee Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Ποιος θα κερδιζε σε μια μαχη αναμεσα στον Ποντικοουρα και τον Σκαμπερς....;
Τώρα που το σκέφτομαι...Θα χρησιμοποιούσα το φέλιξ φελίσις για να γινόταν κάτι απίθανο και να μεταφερόταν ι σχολή μου απο Πύργο στην Πάτρα(πολλά όνειρα κάνώ )
από Isabella Ermioni Cullen Δευ Οκτ 05, 2009 8:35 pm
βασικα θα το χρησιμοποιουσα για να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα (μια υποτροφια στο χαρβαρντ κτλ) ξερετε τςρα κοριτσιστικα πραγματα
[b][u][justify]Το γεγονος οτι ειμαι νεος
δεν σημαινει πως αποτελω απειλη. Το οτι σου ειμαι αγνωστος δεν πρεπει παντα να σε τρομαζει. Ανοιξε λοιπον τα χερια σου για να με δεχτεις και δεν θα χασεις τιποτα πια στη ζωη....
I'm going to kill you, Harry Potter. I'm going to destroy you. After tonight, no one will ever again question my power. After tonight if they speak of you, they'll only speak of how you begged for death. And how I being a merciful Lord... obliged.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
^ ποσο συμφωνω μαζι σου θα εφερνα κατι που εχασα κοντα μου. μερικες φορες, οταν δεν ξες τι σου συμβαινει, τοτε ειναι που πρεπει να κατσεις στα αβγα σου και να μη μιλησεις. τοτε ειναι που πρεπει να μιλας ηρεμα, και οχι βιαστικα.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...