Tom Marvolo Riddle έγραψε:Δηλαδή δανείστηκες όχι για να ξεχρεώσεις την πίστωση αλλά για να αυξήσεις ουσιαστικά το χρέος σου...
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Εσύ θα έκανες λαμπρή καριέρα στο υποικ
Άμα με δωροδοκούσαν με παγωτά
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Δηλαδή δανείστηκες όχι για να ξεχρεώσεις την πίστωση αλλά για να αυξήσεις ουσιαστικά το χρέος σου...
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Εσύ θα έκανες λαμπρή καριέρα στο υποικ
Ρε Τάσο τι στον Βόλντυ; Που ζούμε ρε;Phineas Nigellus Black έγραψε:ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Beatrice Baudelaire έγραψε:Χμ,το κυλικείο μας. Πανάκριβο,θα έλεγα.
-Σάντουιτς και τοστ 2,20. Και εντάξει,κούκλα μου, θες να βάλεις το σάντουιτς και το τοστ 2,20; Βάλ'το. Αλλά βάλε αυτό που έχει μέσα τυρί ζαμπόν ντομάτα κέτσαπ μουστάρδα και δεν ξέρω γω τι άλλο, εγώ η έρμη δηλαδή που θέλω σκέτο τυρί γιατί να το πληρώσω 2,20; Επειδή βαριέσαι να σκέφτεσαι τι έχει μέσα και πόσο θα το χρεώσεις, βάλε μια τιμή εκειπέρα σ'όλα να ησυχάσεις;
-Αναψυκτικά 1,10 και ice tea 1,30. Που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το ice tea είναι τόσο ανώτερο και πρέπει να χει άλλη τιμή. Και η μοσιον 1,20.
-Τυρόπιτες,κασερόπιτες,πίτσα,ντόνατς,κρουασάν και τα σχετικά από 1,50 ως 1,90.
-Τσίχλες 30 λεπτά.
-3bit 1,10, lacta 1/3 της κανονικής 80 λεπτά, σερενάτα μικρή 70 λεπτά.
Και κάθε χρόνο οι τιμές ανεβαίνουν...όταν ήμουν πρώτη γυμνασίου το σάντουιτς το είχε 1,70 Τώρα που το σκέφτομαι,το μοναδικό πράγμα που δεν έχει αυξηθεί η τιμή του είναι το νερό, έχει ακόμα 50 λεπτά
Αυτοanthian9 έγραψε:Είναι πανάκριβο, δεν έχει τίποτα, είναι πανάκριβο, δεν έχει τίποτα. Παρέλειψα κάτι;
Alviva Black έγραψε:Σε εμάς το νέρο έχει 40λ