από Tom Marvolo Riddle Σαβ Νοε 05, 2011 11:54 am
Colin Creevey έγραψε: Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ο Τζομπς είχε αποσυρθεί εδώ και πολύ καιρό από την διοίκηση της εταιρείας. Δεν πρόκειται να επηρεαστεί άμεσα η τιμή της μετοχής, τουλάχιστον όχι με πτωτική τάση αφού κάτι τέτοια συνήθως χρησιμοποιούνται ως διαφημιστικά κόλπα και οι πωλήσεις αυξάνονται. Ας μην ξεχνάμε πως αυτό το διάστημα κυκλοφορεί και το ipad2...
Παίδες σταματήστε να τον αγιοποιείτε και αναζητήστε το ρεπορτάζ της Daily Mail για την Foxconn (η κινεζικη εταιρεία που κατασκεύαζε τα προϊόντα της Apple) και τους εργάτες που αυτοκτονούσαν πέρυσι μαζικά. Α, και τα μέτρα που πάρθηκαν για να αποφευχθούν οι αυτοκτονίες.
- Σπόιλερ:
Στειλε μία λινκ
Λευτέρη, όπως καταλαβαίνεις αν δεν υπήρχε ο Steve και γενικά η Apple δεν θα υπήρχαν πολλά. Όχι μόνο iPhone και τέτοια, αλλά και διάφορα πράγματα και των Windows.Νομίζω πως πρέπει όλοι να παραδεχτούμε πως ήταν κάτι το μοντέρνο. Ό,τι έφτιαξε ήταν κάτι το μοντερνο για εμάς. Οι αγορές υπολογιστών της Apple ( Mac, Macbook, Mac Air, Macbook Pro ) έχουν πέσει πολύ έπειτα από το θάνατο του. Βέβαια το iPad πάντα θα είναι κάτι το ακριβό και που θα αρέσει. Ο Τζομπς είχε αποσυρθεί από την διοίκηση, αλλά δεν έπαψε ποτέ να δουλεύει για την Apple. Νομίζω πως δεν έγινε έτσι όπως τα λένε...Στείλε λινκ για κάποια επίσημη δημοσίευση για το θέμα της Foxconn.
Ρίξε μια ματιά σε διάφορες αναζητήσεις...
1 πχ
Πρώτον οι μετοχές της έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα και δεν φαίνεται να εγκαταλείπουν σύντομα την ανοδική τάση.
Και συγγνώμη αλλά ο κόσμος θα μπορούσε να επιβιώσει και χωρίς το iphone και το ipad. Τα προϊόντα της apple δεν είναι αυτά που χρειάζεται ο μέσος χρήστης Η/Υ, είναι αυτά που θα χρησιμοποιήσει ο gadgetάκιας και συχνά θα φάει με το κεφάλι του (πχ με το πρώτο iphone που απογοήτευσε εκατομμύρια αγοραστές, το πρώτο ipad που για τις μηδενικές νέες καινοτομίες απαιτούσε μεγάλο αντάλλαγμα, και αν σκεφτούμε το σχεδόν μηδαμινό κόστος παραγωγής...)
Το να μου εξισώνεις, γιατί αυτό κάνεις, τις ζωές ανθρώπων με προϊόντα δεν μου λέει κάτι και μάλλον προσβάλλει την αξία της ανθρώπινης ζωής.