Amelia Blackfoot έγραψε:
αχαχα! τρομερό!!
Amelia Blackfoot έγραψε:
Y.Γ. Λευτέρη, από τότε που σου γνώρισα παραμένεις εξαιρετικά κύνικος. Τόσο κυνικός που πραγματικά γίνεται πολύ αντιπαθητικός. Με πολλή αγάπη, Λίζα. Άντε μη σου βγάλω το τσουλούφι τρίχα τρίχα.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Υ.Γ. Λίζα, από τότε που σε γνώρισα λατρεύεις όποιο κομμάτι της ύλης δυσκολεύει κάποιον. Ή και λατρεύεις όποια ηλίθια λέξη μάθεις στην κατεύθυνση! Ε χαλάρωσε κουκλίτσα μου μη σου βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Υ.Γ. Λίζα, από τότε που σε γνώρισα λατρεύεις όποιο κομμάτι της ύλης δυσκολεύει κάποιον. Ή και λατρεύεις όποια ηλίθια λέξη μάθεις στην κατεύθυνση! Ε χαλάρωσε κουκλίτσα μου μη σου βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα!
Alicia Spinnet έγραψε:Δεν είναι ότι είμαι εγώ κακιά και δεν συμπαθώ κανέναν, είναι ότι αυτοί είναι απαισίοι και δεν μπορώ να τους συμπαθήσω
SaveWaterDrinkBlood έγραψε:Alicia Spinnet έγραψε:Δεν είναι ότι είμαι εγώ κακιά και δεν συμπαθώ κανέναν, είναι ότι αυτοί είναι απαισίοι και δεν μπορώ να τους συμπαθήσω
Δε φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω...
Alicia Spinnet έγραψε:SaveWaterDrinkBlood έγραψε:Alicia Spinnet έγραψε:Δεν είναι ότι είμαι εγώ κακιά και δεν συμπαθώ κανέναν, είναι ότι αυτοί είναι απαισίοι και δεν μπορώ να τους συμπαθήσω
Δε φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω...
Είσαι από τους λίγους υπέροχους ανθρώπους που μπορούν να με καταλάβουν και να τους συμπαθήσω
Τους αφηνώ αγαπή μου, και ας φαίνομαι εγώ η κακιά. Τουλάχιστον μου μένουν τα άτομα που λατρεύω (βλέπω κύρια SaveWaterDrinkBlood )SaveWaterDrinkBlood έγραψε: Ασ τους αγάπη μου...Αυτοί χάνουν! #likeaboss
Αυτό λύνεταιColin Creevey έγραψε:Εγώ χάνω!
Alicia Spinnet έγραψε:Τους αφηνώ αγαπή μου, και ας φαίνομαι εγώ η κακιά. Τουλάχιστον μου μένουν τα άτομα που λατρεύω (βλέπω κύρια SaveWaterDrinkBlood )SaveWaterDrinkBlood έγραψε: Ασ τους αγάπη μου...Αυτοί χάνουν! #likeaboss
Ετσι σε θέλω!!!!!
Όλοι συμφωνούν μαζί μας :blasé:Αriana Lestrange ϟ έγραψε:Χάνδρα και Ιων δεν ξέρετε πόσο συμφωνώ μαζί σας
Alicia Spinnet έγραψε:Όλοι συμφωνούν μαζί μας :blasé:Αriana Lestrange ϟ έγραψε:Χάνδρα και Ιων δεν ξέρετε πόσο συμφωνώ μαζί σας