^^Δεν έχουμε χώρο για άλλους! :panic: Στον παράδεισο οι επόμενες φουρνιές. :blasé:
Ευχαριστώ
Justin Bieber έγραψε:^^Οτι φαντάσου να χάλαγε το κομπιούτερ σου και να μην ξαναλόγκαρες ποτέ
Justin Bieber έγραψε:Oτι θα σου βάλω μηλαράκι στο στόμα και θα σε ψήσω στον φουρνο με πατάτες Ιμπίρια
Imperio έγραψε:κασιους μου ξερεις τι ωραια πανε τα κασιους με τη βοτκα? κανονισε μη σε κανω συνοδευτικο για τη Στολι μου
Imperio έγραψε:με απειλεις ρε μπιμπερο?
Μπορώ ομως να σε περιλούσω με αυτη και να σου πετάξω ένα σπίρτοImperio έγραψε:αυτη να την πιεις εσυ αγαπη μου! Αχ! λαθος ΔΕΝ μπορεις να πιεις!
Vindictus Viridian έγραψε:οτι πραγματικά είναι τραγελαφικό το οτι σηκώσαν το κεφάλι και τα μπιμπερο!
Vindictus Viridian έγραψε:οτι οποιος αυτοαποκαλείται γαμάτος ειναι απλως απεριγραπτος(με την κακη εννοια μην το παρεις πανω σου)
Είμαστε απερίγραπτα γαμάτοι το ξέρουμεVindictus Viridian έγραψε:οτι οποιος αυτοαποκαλείται γαμάτος ειναι απλως απεριγραπτος(με την κακη εννοια μην το παρεις πανω σου)
Justin Bieber έγραψε:Μπορώ ομως να σε περιλούσω με αυτη και να σου πετάξω ένα σπίρτοImperio έγραψε:αυτη να την πιεις εσυ αγαπη μου! Αχ! λαθος ΔΕΝ μπορεις να πιεις!