Vindictus Viridian έγραψε:οτι οπως ολοι οι μεγάλοι ανθρωποι εχω κι εγω αυτους που με ζηλευουν και με μισουν!!!(πανο,τασο..ειστε στην λιστα)
Ναι ζηλευουμε την ομορφαδα σου.
Εξομολογηθηκα ο αγανακτισμενος
Vindictus Viridian έγραψε:οτι οπως ολοι οι μεγάλοι ανθρωποι εχω κι εγω αυτους που με ζηλευουν και με μισουν!!!(πανο,τασο..ειστε στην λιστα)
ότι τάσο δίκιο έχει η εύη.Justin Bieber έγραψε:Ασε ρε, Λουλα!Αstοria Greengrass έγραψε:Οτι που το ξερεις αυτο?τα Χαιλαιτς ειναι για ολη την χρονια ξερεις
Vindictus Viridian έγραψε:οτι δεν φαινεται απο αυτό το ποσο μεγαλοι είμαστε...
αλλα αν σκεφτούμαι πως τα ψηλα βουνα χτυπαν οι κεραυνοι...
ΤζαστιιιιιιιιιιιιιινJustin Βieber έγραψε:Vindictus Viridian έγραψε:οτι δεν φαινεται απο αυτό το ποσο μεγαλοι είμαστε...
αλλα αν σκεφτούμαι πως τα ψηλα βουνα χτυπαν οι κεραυνοι...
Οτι αντε να σε χτυπησει και εσενα κανενας κεραυνος να ησυχασουμε
Selena Gomez έγραψε:οτι οπα κι αλλος μπιμπερ! <3
Οτι ένας αντιγραφέας είσαι αλλα τσπJustin Βieber έγραψε:Selena Gomez έγραψε:οτι οπα κι αλλος μπιμπερ! <3
Οτι και πολυ καλυτερος μαλιστα.
Οι δικές σου ατάκες ισοδυναμούν με ενός αγέννητουVindictus Viridian έγραψε:οτι οι οπαδοι του μπιμπερ χρειαζονται μπιμπερ-ο!!!!!!!οι ατακες του ισοδυναμουν με αυτες ενος 1χρονου!!
οτι ψώνιο.Justin Βieber έγραψε:Selena Gomez έγραψε:οτι οπα κι αλλος μπιμπερ! <3
Οτι και πολυ καλυτερος μαλιστα.
οτι ψώνιο νο2Justin Bieber έγραψε:Οτι ένας αντιγραφέας είσαι αλλα τσπ
οτι ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ!Alicia Spinnet έγραψε:ότι όσοι Μπίμπερ και να υπάρχουν μπροστά στο νικ της Σελίνας δεν πιάνεται μία
Selena Gomez έγραψε:...οτι είστε τόσο μπιμπεροκουτορνίθια.
ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΊΜΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ.
Ε χανδρα?<3
Justin Bieber έγραψε:Οτι έχω μπερδέψει τα μπουτια μου με τον αντιγραφέα... Καποιος να τον μπανάρει πλζ