Αχ και σκεφτόμουν να κάνω ανάλογο τόπικ στο Μπομπατόν, άτιμη.
Όσο για το όζες και το φουξ, ναι.
Ποτέ δεν έχω άβαφα νύχια, όταν λέω ποτέ εννοώ
ποτέ.-Δεν θα βγω απο το σπίτι αν δεν βάψω τα νύχια μου πρώτα, τέλος.
Το θεωρώ περιποίηση και μάλιστα αναγκαία.Αυτό ισχύει και για τα νύχια των χεριών και για των ποδιών, ακόμη και τον χειμώνα που φοράω μπότες τα νύχια των ποδιών μου τα έχω στην εντέλεια.
Γενικώς απο το Γυμνάσιο δεν παίζει ποτέ να έχω αφήσει τα νύχια μου άβαφα.
Σχετικά με τις μάρκες, αγαπώ Seventeen.<3 Aλλά επειδή δεν μπορώ κάθε φορά να δίνω 5ευρω για μια όζα, αγοράζω πολλές άσημες μάρκες, η Golden Rose ας πούμε έχει πολύ ωραίες αποχρώσεις και στεγνώνει γρήγορα και κρατάει κιόλας.
Χρώμα κόκκινο και φουξ, οι δύο αδυναμίες μου!
Μονίμως τα νύχια μου είναι είτε κόκκινα είτε φουξ, και πιο σπάνια γαλλικό που επίσης μου αρέσει πολύ.
Αυτό που με εκνευρίζει σε κάποιες είναι που έχουν άλλο χρώμα στα χέρια άλλο στα πόδια, δεν μου αρέσει καθόλου...
Όπως επίσης δεν μου αρέσουν τα νύχια-πανηγύρι, με στρας, 15 χρώματα, σχεδιάκια κτλ.Ένα απλό μονόχρωμο νύχι είναι πάντα πιο κομψό!
Επίσης δεν μου αρέσουν τα πολύ μακριά νύχια, ούτε όμως και τα πολύ κοντά που φαίνεται το δέρμα απο κάτω.Λίγο πιο μακριά απο το δάχτυλο είναι το ιδανικό για μένα!
Α και ακόμη ποτέ δεν έχω πάει σε αισθητικό για να φτιάξω τα νύχια μου, μου αρέσει τόσο πολύ η διαδικασία οπότε τα κάνω μόνη μου!