Μια φίλη μοιάζει πολύ στην Ερμιόνη όχι τόσο στην εμφάνιση αλλά στο χαρακτήρα. Τώρα που το σκέφτομαι είναι ολόιδιες
Επίσης η αδερφή μου μοιάζει στη Μπέλατριξ. Μπορεί να μην έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά αλλά έχουν το ίδιο σχήμα προσώπου και τα ίδια μάτια και όταν παίρνει γκριμάτσες νιώθω σαν να έχω τη Μπέλατριξ πιο νέα μπροστά μου
Τέλος δύο φίλοι μου είναι απελπιστικά ίδιοι ο Χάρι Πότερ
από Luna Lovegood Longbottom Τρι Ιουλ 23, 2013 1:29 am
Εγω εχω μια φιλη...φτυστη η Λουνα.. Οχι εμφανισιακα αλλα στον χαρακτηρα! Ειναι ολοιδιες! Και οι δυο καλα κοριτσια, χαρουμενα, κουβαλωντας λιγη τρελα πανω τους
Έγω έχω μία φίλη η οποία δεν μοιάζει σε κανέναν αλλλά στον χαρακτήρα της έχει πολλά κοινά μην την Λούνα,την Μπελατριξ,την Ερμιόνη και τον Ρον...Δηλαδή είναι και τρελή και έξυπνη και χαζή και τρώει ότι βρεί μπροστά της....
Η κολλητή μου μοιάζει με την Ερμιόνη... Και στο χαρακτήρα αλλά και στην εμφάνιση... Ένας φίλος μου μοιάζει με τον Ρον... 2 ξαδέρφες μου με την Λούνα και Ερμιόνη .. όσο τρελές άλλο τόσο έξυπνες και άλλους
Εμφανισιακαα .. Έχει αυτό το πορτοκαλί να το πω , πορτοκαλοκοκκινο να το πω κάτι τέτοιο .. Σχεδόν ολόιδιο μαλλί και λίγο στον χαρακτήρα αν και κατά την γνώμη μου ο Ρον είναι πιο ξύπνιος
Λοιπόν έχω ένα κολλητό με τον οποίο είμαστε ο ένας το μισό του άλλου σαν τον Φρεντ και τον Τζορτζ ή τον Τζέιμς και τον Σείριο, έχουμε βγάλει και παρατσούκλια τον λέω ελαφοκέρατο και με λέει αλαφροπάτητο επίσης έχω μια φίλη ίδια η Φλερ και μάλιστα γαλλίδα, και μια πρώην μου ήταν ίδια η Τσο αλλά όχι με σκιστά μάτια.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Morgan Le Fay έγραψε:Αχ εσείς οι αντικομφορμιστές Τι πρόβλημα υπάρχει με το να είσαι θεός, πλούσιος και να κάνεις ό, τι θες;
Χαχαχα! είναι απλά βαρετό όπως έχει πει και κάποιος αείμνηστος σοφός "what's life withoyt a little risk?" :P :P Ο Cesare ειναι το boss του Assassins Creed Brotherhood για αυτο σου λεω οτι θα τον σκοτωσω :P
Εγώ με τον κολλητό μου είμαστε σαν τους διδύμους ή τον Τζέιμς και το Σείριο. από εκεί και πέρα έχω μια φίλη ίδια η φλερ και μάλλιστα γαλλίδα. επίσης είχα μια πρώην η οποία όχι μόνο έμοιαζε με την Τσο αλλά συμπεριφερόταν σαν εκείνη, είχε ένα σνομπ στυλάκι και στο τέλος τσακωθήκαμε
Αριθμός μηνυμάτων : 20437 Ηλικία : 571 Location : 12, Grimmauld Place, 4th floor Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
Το τόπικ "Έχετε φίλους που να μοιάζουν με χαρακτήρες από το ΧΠ?" συγχωνεύεται με το τόπικ "Οι χαρακτήρες των βιβλίων στη καθημερινότητα μας" καθώς καλύπτει το ένα το άλλο.
το μόνο ζωντανό στο σπίτι που να μου θυμήζει χαρακτήρα της σειράς είναι ο σκύλος μου - Luna. Κοιμάται όλη μέρα και έχει ένα βλέμα ταξιδευτό όλη την ώρα. Πολύ όμορφο αλλά χαζοβιόλικο σκυλάκι
~~~~
Παλιά είχα μια κολλητή και είμασταν ίδιοι χαρι-ερμηόνη. Κρήμα που μαλώσαμε
edit my FLEUR258:Απαγορεύονται τα διπλα ποστ(εκτος αν έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες)!Γι'αυτό σου διαγράφω το ένα,και στα βάζω μαζί
Αριθμός μηνυμάτων : 2572 Ηλικία : 27 Location : Mystic Falls Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
Αν και έχω πάρα πολλά πρόσωπα που μου θυμίζουν ήρωες από τον Χαρηποτερικό κόσμο οι πιο έντονοι είναι οι κολλητοί μου που είναι δίδυμοι και πανύψηλοι και είναι και γεμάτοι χιούμορ και απ'ότι καταλάβατε μοιάζουν υπερβολικά στον Fred και στον George . Αλλά έχω και έναν ψηλό καραφλό καθηγητή ντυμένο πάντα στα μαύρα και συνεχώς αυστηρό που μου θυμίζει τον Voldemort ! Αυτά
Αριθμός μηνυμάτων : 4137 Ηλικία : 926 Location : Είμαι παντού και πουθενά! Ναι, είμαι το Μαύρο Φάντασμα! Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2014
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
Ο λυκειάρχης μου μου φέρνει έντονα στο μυαλό τον Τρελομάτη και μία καθηγήτρια μου μου θυμίζει έντονα την ΜακΓκοναγκαλ Και βέβαια η αντανάκλαση μου στον καθρέφτη μου θυμίζει τον Βόλντεμορτ(στην νεανική μορφή του)