Τα μαλλιά μου είναι η μεγαλύτερη ανώμαλλη υπόθεση τρίχας στον κόσμο. Μέχρι ενός χρονών τα μαλλιά μου ήταν κατάμαυρα, αυτό το μαύρο που περιγράφει η Νικόλ πιο πάνω και ξαφνικά, έγιναν τόσο ξανθά όσο ενός κοριτσιού από την Γερμανία και ήταν απελπιστικά ίσια για οοοόλα αυτά τα χρόνια. Τόσο ίσια που δεν πετούσε ούτε τρίχα μιλάμε. Σταδιακά από πολύ ανοιχτό ξανθό έγινε χρυσαφί, αυτό που έχω κ τώρα δηλαδή.
Πέρσυ είχα μια συζήτηση με την κολλητή μου για το πόσο μου αρέσουν οι μπούκλες και μετά από 2 μήνες το μαλλί μου άρχισε να σγουραίνει τόσο που με τρόμαξε σε σημείο να νομίζω πως είμαι δεύτερη Τονκς.
Πλέον έχει όμορφες μπούκλες και φτάνει μέχρι το στήθος και το αγαπώ πολύ<3
Επίσης, το καλοκαίρι σκεφτόμουν πως αν τα έβαφα στο πολύ μέλλον μαύρα, θα μου πήγαιναν, και την επόμενη μέρα τράβηξα μια ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ τρίχα από το μαλλί μου και έφριξα.
What's wrong with me and my hair anyway?
Σε γενικές γραμμές τα βρίσκω συμπαθητικά, αλλά με κουράζει πολύ το ίσιωμα και τα αφήνω στην ησυχία τους. Αφήστε που και 5 φορές να περάσω το σίδερο μετά από 10 λεπτά θα έχει ξανασγουρύνει το μαλλί και τσάμπα ο κόπος. Επίσης δεν τα πολυμπορώ τα ίσια, μου φαίνεται σαν να έχω χάσει το μισό μαλλί μου, σε ειδικές μόνο περιστάσεις τα ισιώνω όλα.
Όσο για το χρυσαφί χρώμα, το αγαπώ και σκοπεύω να μην το πειράξω, εκτός αν βγάλω άσπρες τρίχες αργότερα και τότε θα το γυρίσω στο πυρόξανθο που το αγαπώ επίσης. Αν δεν αρχίσει να γυρίζει από μόνο του δηλαδή, τζιζ.
Στο αντίθετο φύλλο η μέχρι τώρα εμπειρία μου φωνάζει μαύρη μαυρίλα έπεσε, όπως επίσης μαύρη μακριά μαυρίλα έπεσε
Δεν έχω αφήσει αγόρι για αγόρι με μαύρο μακρύ μαλλί μπούκλα που να μην έχει ακούσει κοπλιμέντο από μένα. Και δυστυχώς είναι λίγοι εδώ πέρα ρε γμτ
δεν με χαλάει επίσης το ίσιο μαύρο. Γενικό συμπέρασμα: μαύρο μαλλί=υπέροχο (αρκεί να μπορούν να το υποστηρίξουν κιόλας)!
Νικόλ, αυτό που λες με το γενάκι, anthi approves!