α)μισώ, μισώ, μισώ τη Μήδεια. Για σπάσιμο, θα θελα να δω τι θα έκανε αν όντως έχανε η μητέρα της το Άισμαρκ. Πιθανότατα θα τη βίαζαν και θα τη σκότωναν, πώς θα της φαινόταν μετά αυτό, θα χε πάρει την κατάλληλη εκδίκηση;
Να ψοφήσει ή να την εξορίσουν στη χώρα των Βρικολάκων ή να της πάρουν το χάρισμα.
β)δεν καταλαβαίνω γιατί ο Έοντρεντ και ο Σέντρικ μισούν τη συμπεριφορά της Κρεσίντα. η Κρεσίντα είναι ψυχρή και αυστηρή σαν τηην Θιρίν, αυτό δεν είναι κακό, αυτοι οι δυο συμπεριφέρονται υπερβολικά ανώριμα μερικές φορές. Θα τους άρεσε να είναι αυτοί ανάπηροι και να τους το χτύπαγε ο Καρλομάγνος;
γ)Πόσο χαζός ο Καρλομάγνος μπδγ!
Ο Λαός της Ερήμου είχε ισχυρό ιππικό και πιστεύει στον Ένα. Τράβα στην έρημο αγόρι μου και μην διανοηθείς να γίνεις υποχείριο του Ματζόρε Τότους στη Νότια Ήπειρο.
δ)Ο οποίος Ματζόρε πιστεύει ότι θα κυριαρχήσει στον Καρλομάγνο, θα τον εκπαιδεύσει και θα τον κάνει διπλωμάτη για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα του Άισμαρκ στη Νότια Ήπειρο. Χαχ, γατάκι
Υπάρχει μία προφητεία στη μέση και ο Καρλομάγνος είναι σαν τη Θίριν. Ένας τυφώνας που αναπτύσσεται.
ε)Λατρεύω την Κρεσίντα μου θυμίζει την Θιρίν στα νιάτα της.
στ)Όσκαν, Όσκαν και πάλι Όσκαν. Είναι το άλλο μου μισώ. Αν έβρισκα τέτοιο άντρα θα σκεφτόμουν μέχρι και το ενδεχόμενο να παντρευτώ!
ζ)Θάραμαν Θαρ και Κρισαφιτσα Θαρίνα φτγ!
η)Οι βρικόλακες να βοηθήσουν το Άισμαρκ αλλιώς να ψοφήσουν.