+39
SiMoS
Louna fw
Orion Black
Mr. Ollivander
Isabelle Lightwood
FLEUR258
Witch-King
Milady D' Hiver
yaoikillerpilze
Aurora Sinistra
Cassiopeia Black
Romilda Vane
Beatrice Baudelaire
Ignazya
Merlin the Great
Nearly Headless Nick
Mirabelle Salvatore
Roxanne Derwent
Rowena Ravenclaw
Leanan Sidhe
Eleanna Lovegood
Nathaniel
Morgan le Fay
anthian9
Arcturus Regulus Black
Laura Mandley
Hecate
Laverne de Montmorency
Phineas Nigellus Black
Jace Wayland
Maria Lovegood
Tom Marvolo Riddle
Mysterious Wizard
Mrs Lovett
Imperio
Lily Luna Potter
Minerva McGonagall
Rea
Cassandra Black
43 απαντήσεις
G.R.R. Martin - A Song of Ice and Fire
Laura Mandley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 4034
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°476
Απ: G.R.R. Martin - A Song of Ice and Fire
Άμα το χουν κάνει να βγάζει νόημα εγώ θα πάω να πουλήσω τα βρακιά μου στην λαϊκή
Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°477
μπλιχιχιχιχιχ
ή πολύ απλά λες βλακείες και θέλω να σε σκοτώσω, είναι τόσο εξοργιστικό
Ο Euron. Θα σου πω εντυπώσεις από το 4ο.
ή πολύ απλά λες βλακείες και θέλω να σε σκοτώσω, είναι τόσο εξοργιστικό
Ο Euron. Θα σου πω εντυπώσεις από το 4ο.
- Σπόιλερ:
- Πολύ ποζεριά, λίγη ουσία. Αν και μου φαίνεται άνθρωπος με... he has his way with almost everyone. Αλλά δεν τον θεωρώ απειλή γενικώς. Στο τραπέζι υπάρχουν καλοί παίκτες, ή τουλάχιστον υπήρχε ο Τάηγουιν. Αλλά δεν μου έχει κάνει την τρομερή εντύπωση ο Γιούρον. Πολύ anticipation για το χλιμίντζουρα και λίγα πράγματα μου έδειξε ως τώρα. Ειδικά αυτό με το horn από το Ashai. I 'm not buying this shit. Καλά, περίμενε να τον δω λίγο στο 5ο. Αλλά καλή κίνηση αυτή με την ντενέρυς. Υποσχόμενη. Βέβαια το ποιος θα την πάρει στο τέλος...
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°478
Ή πολύ απλά η παρόρμησή σου να χρησιμοποιήσεις βία πάει να πει ότι δε μπορείς να με αντιμετωπίσεις με το μυαλό σου
- Σπόιλερ:
- Ναι.Η μόνη του καλή κίνηση είναι αυτή που είπες.Εγώ θέλω Βικτάριον.Έχει δείξει ότι είναι διαφορετικός ρε παιδί μου.Δεν είναι ο τυπικός Ironborn.Έχει βέβαια όλα τα στοιχεία αλλά επίσης έχει και δικό του κώδικα τιμής και ένα κάποιο είδος ανοχής.Ο Γιούρον είναι τελείως αυτό που είπες.Όλο ποζεριά και με ελάχιστη ουσία.Α,και δεν τον βλέπουμε στο 5.Μόνο τον Βικτάριον θα δούμε.
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°479
Όχι πίστεψέ με, μου προκαλείς βίαια ξεσπάσματα ακριβώς γιατί έχουν βάση αυτά που λες αλλά κυρίως είναι εξοργιστικά γελοία. δεν είμαι σε φάση να σου απαντήσω, κάποια στιγμή θα σε πηδήξω από κοντά
- Σπόιλερ:
- Ο Βικτάριον είναι decent. Όχι Ned-decent αλλά όπως το πες, δεν είναι ο κλασσικός Ironborn, έχει δικό του κώδικα. Αλλά ούτε ο βικτάριον μου λέει πολλά ως χαρτί στο τραπέζι. Εγώ ακόμα ποθώ τάηγουιν and after this f*ckery of a man, πραγματικά δεν βλέπω άλλον αρκετά σημαντικό εκτός από τους κλασσικούς: Ντενέρυς, Τζέιμι, Τζον, Σέρσεϊ, λοιποί. Το χει ψιλομαμήσει ο Μάρτιν με την πληθώρα (άχρηστων κυρίως) νέων χαρακτήρων. Από το 3ο-4ο και μετά έχει χάσει τη μπάλα. Πρέπει να δούμε δύναμη από κάπου. Ο Όμπερυν ήταν πολλά υποσχόμενος αλλά ο Μάρτιν δεν ξέρει πως να κρατήσει την τέχνη του υψηλή, το ζώο. Ο Ντόραν επίσης δείχνει υποσχόμενος. Θέλω όμως να δω περισσότερη κίνηση και POV's από βασικούς χαρακτήρες από κει. Arianne, Doran, και surprisingly, Lady Nym. Αυτή μου έχει πιάσει το ενδιαφέρον, καθώς και οι υπόλοιπες sandsnakes. θέλω να δω ολόκληρα βιβλία για αυτές και την ζωή τους. Στέκονται τόσο γερά (ακόμα κι αν τις έχω δει τόσο λίγο τις θεωρώ απίστευτα ολοκληρωμένους χαρακτήρες) που μπορώ να φανταστώ όλη την σειρά βασισμένη σε αυτές, πολιτικά, σεξουαλικά, ψυχολογικά. Αυτά.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°480
Εγώ δε θεωρώ ότι είναι άχρηστοι οι νέοι χαρακτήρες.Δίνουν δυναμική.Δεν έχουν μόνο ορισμένοι το μυαλό.Εξυπηρετούν έναν σκοπό,αλλά δε μπορείς να περιμένεις ότι όλοι θα είναι σαν τον Τάιγουιν.Ας πούμε ο Tζον έχει γίνει πολύ γερό χαρτί και ακόμα δε ξέρουμε αν συνεχίσει ή όχι.Το ίδιο ισχύει και για την Σάνσα.Τώρα για την Ντενέρυς έχω να πω ότι είναι ένας μόρτης που θα την π*δ*ξει κυριολεκτικά.Προσπαθεί να κάνει το καλό,αλλά δεν είναι πρακτική.Σέρσει δεν έχω δει ακόμα.Ο Βικτάριον είναι γερό μυαλό αλλά παίζει με δικούς του κανόνες,σαν τον Νεντ.Και δε μπορώ να πω να αυτό είναι καλό ή κακό.Και γω περιμένω πολλά από την Αριάν και τις ξαδέρφες της,όπως και από Ολέννα και Μάργκερυ.Ελπίζω ο Μάρτιν να το κάνει πιο συναρπαστικό και να μην το τυποποιήσει τελείως.
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°481
Βάλτα σε σπόιλερ, θα μας λιθοβολήσουν
- Σπόιλερ:
- Σαφώς και δεν περιμένω να είναι όλοι σαν τον Τάηγουην, ο Μάρτιν τον ξέκανε σαφώς επειδή ήταν τόσο θεός που θα κέρδιζαν οι Λάννιστερς, μην τρελαθούμε κιόλας
Απλά ρε φίλε... σερνόμαστε. Ο καθένας του τέτοιου του το χαβά. με έχει κουράσει λίγο αυτό. οι δυναμικές έχουν σκορπιστεί στους 7 ανέμους και στους 4 ορίζοντες. Αν ο μάρτιν μπορούσε να δημιουργήσει κι άλλους ορίζοντες, ορκίζομαι θα το έκανε. σέρνονται οι σταρκς. αν ήταν μαζί, κάτι θα γινόταν αλλά ο καθένας έχει διαφορετικό σκοπό και θέλω. σέρνονται οι λάννιστερς. σέρνονται οι τυρέλς, οι γκρέιτζοηζ, οι ταργκς. μόνο με τους Μαρτέλ κάτι πάει να γίνει. επίσης, μόνο από την περιγραφή στο απέντιξ, θέλω να δω hightower. θέλω να δω βαλύρια, ασάη, διάφορα ρε παιδί μου αλλά έχουμε αποστρατήσει πολύ από τη βασική πλοκή.
Η μάργκερι δεν μου λέει πολλά. η ολέννα από μόνη της αμφιβάλλω αν έχει το κύρος να βγάλει πλοκή. ακόμα περιμένω την σέρσει. με έχει απογοητεύσει αλλά για κάποιον λόγο ακόμα περιμένω. ο στάννις ρε γαμώτο δεν ξέρω τι θα γίνει. ο τζον κινείται αργά. όλα είναι αργά, νιώθω λες και το όλο πράμα ήταν γρήγορο και από το 3ο και μετά, βασικά από την χρονική διαχώριση και μετά πάει σε slow motion. θέλω να δω κάτλυν, τι γίνεται με αυτή. αν μπορεί να παίξει μπάλα όπως είναι. και πάνω σε όλα αυτά, απλά δεν μπορεί να μου ξεκολλήσει από το μυαλό πως ή στο τέλος του 6ου ή του 7ου θα χάσουμε τύριον. ο Μάρτιν δεν θα μας την κάνει την χάρη. θα ζήσουν καθίκια σαν... ξέρω γω τώρα... θα ζήσουν μέτριοι σαν τον βικτάριον και άλλοι τέτοιοι. αλλά θα μας τον φάει τον τύριον.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°482
- Σπόιλερ:
- ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤYRION
Το ότι κινείται αργά εξυπηρετεί το ότι θέλει να βγάλει 7 βιβλία στη σειρά Κι εκτός αυτού,θέλει να παρουσιάσει τα γεγονότα σαν αληθοφανή.Στον Μεσαίωνα, αυτές οι επιχειρήσεις έπαιρναν μήνες,χρόνια.Αν βιαστεί θα χαλάσει το βάθος που έχει καταφέρει να προσδώσει κι όλα θα φανούν ρηχά κι ανούσια.Πάντως,καταλαβαίνω τι εννοείς.Είχα ακριβώς την ίδια αίσθηση Το καλό είναι ότι από το κεφάλαιο της Melisandre και μετά ο ρυθμός ανεβαίνει και γίνονται κι ενδιαφέροντα πράγματα.
Η Olenna είναι ο εγκέφαλος πίσω από τους Tyrell και η Margaery o κύριος εκτελεστής.Αυτή τη στιγμή έχουν φοβερή επιρροή στην αυλή.Δε μπορείς να πεις ότι δεν βγάζουν πλοκή.Απλά,δε τις δείχνει γιατί τις έχει δείξει ήδη.Το Feast και το Dance καλύπτουν την ίδια χρονική περίοδο.Κι γω θέλω να δω κι άλλους οίκους,όπως Hightower και καινούρια μέρη.Έχω βαρεθεί να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους.Ειδικά την Daenerys.Με κουράζουν πάρα πολύ τα κεφάλαιά της.Εντελώς μονότονα.Jon και Stannis θα κάνουν μεγάλο μπαμ.Εμένα,μ' αρέσουν πολύ τα κεφάλαιά τους.Παρόλο που δεν έχω διαβάσει ακόμα Cersei θα σου λεγα να περιμένεις.Έχω μια αίσθηση ότι τώρα αρχίζουν τα καλά της. Θέλω να μου πεις γιατί σ'ελκύει τόσο πολύ,μια φορά.Να κάνουμε σοβαρή κουβέντα.Εμένα στην αρχή μου είχε φανεί αρκετά έξυπνη αλλά μετά μου τα χάλασε.Όσο για τον Victarion,πιστεύω ότι μαζί με τον Theon είναι οι Greyjoys που έχουν ενδιαφέρον και θα θελα να τον δω να κάθεται στην Seastone Chair.To αξίζει.
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°483
- Σπόιλερ:
- Όχι πίστεψέ με. Δεν θα τον αφήσει να ζήσει. Είναι ο καλύτερος χαρακτήρας του, αν δεν τον σκοτώσει, δεν είναι Μάρτιν.
Το ξέρω ρε παιδί μου, αργά πήγαινε το πράμα εκείνες τις περιόδους αλλά μην ξεχνάει πως γράφει για αναγνώστες, όχι για τον εαυτό του ή για την απόλυτη ιστορική ακρίβεια. Θα ήθελα λίιιιιγο παραπάνω τους ρυθμούς να ανεβάσει. Κοίτα, ίσως είναι και η περίοδος, ίσως ο χρονικός διαχωρισμός, έκανε κοιλιά λίγο αλλά ντάξει, το δέχομαι.
Χμ, νομίζω απέχω 200-300 σελίδες από το κεφάλαιο της Μελισάνδρας. Εντωμεταξύ θέλω να μάθω τόσα πολλά για αυτήν και η Γιάννα μου λέει πως δεν λέει πολλά, οπότε φαντάζομαι απλά εξυπηρετεί την πλοκή το κεφάλαιό της :P
Εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω αργούς ρυθμούς στα κεφάλαια της Ντενέρυς. Θέλω να δω δράση, να συμβούν πράγματα, να παρθούν αποφάσεις. Να κινηθεί πάνω από όλα, να μη μείνει στάσιμη.
Πάντως, δεν ξέρω αν συμφωνείς μαζί μου σε αυτό, αλλά άσχετα αν μας αρέσει ή όχι, νομίζω ο Μάρτιν το έχει ξεκαθαρίσει πως η μία και μοναδική θα είναι η Ντεναίρυς. Δυνατά χαρτιά έχει το τραπέζι, αλλά την Ντάνυ την έχει βάλει στο βάθρο.
Τζον και Στάννις μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα τα συμβάντα απλά το σέτινγκ με την Night Watch με έχει κουράσει λίγο. Τώρα για τους greyjoys μου είναι σχετικά αδιάφοροι σαν οίκος. ωραία μυθοπλασία, θεοί, σέτινγκ, έχει έναν δεσποτισμό ο οίκος αλλά κυρίως μου βγάζει ψαροχωριό. η άσα σαν χαρακτήρας μου βγάζει ένα κάποιο ενδιαφέρον. και ο θείος της που της πρότεινε να την κάνει διάδοχο, σε ένα άλλο Hall.
Τώρα, για την Σέρσεϊ. Νιώθω το ίδιο ακριβώς πράγμα. Στο πρώτο μου έκανε φοβερή εντύπωση και η σταδιακή μείωση της απόδοσής της καθώς συνέχιζαν τα βιβλία απλά δεν μπορούσαν να μου την ξεγράψουν από αγαπημένο χαρακτήρα. Καλά στο τέταρτο έκανε ΤΙΣ βλακείες.
Δεν είναι χαζή, είναι εγκλωβισμένη να σκέφτεται σαν γυναίκα-που-ήθελε-να-είχε-γεννηθεί-άντρας, και το κόμπλεξ της αυτό δεν μπορεί να το αποβάλλει, ειδικά στην ιστορική περίοδο που ζει. Καθημερινά της υπενθυμίζεται από την κοινωνία πως έχει τις αδυναμίες μίας γυναίκας, άσε που δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να δει καθαρά λόγω της αλαζονείας και της έλλειψης υπομονής της. Βλέπει εχθρούς και άχρηστους, παντού. Άθλιος συνδυασμός, καταστροφικός.
Στο 2ο δεν βρήκα κάτι αξιοσημείωτο για να της τα χώσω, άσε που την καταλάβαινα κιόλας. και στο τρίτο, ακόμα και στο κεφάλαιο της σάνσα που την ετοίμαζε για γάμο, παρόλο που είχα βίαιο εσωτερικό ξέσπασμα, δεν μπορούσα να πω "τελείωσε, ξεχείλισε το ποτήρι". Δικαιολόγησα από την σκοπιά της την φυλάκιση και το μένος που έχει για τον Τύριον. Θες η προφητεία, θες ο θάνατος της μάνας της, θες τα παιδιά της. Απλά ήμουν σε φάση ΝΑΙ ΡΕ, ΝΑΙ. ΣΕΡΣΕΙ
Στο τέταρτο που είχαμε και ΠΟΒ, μπήκα στο μυαλό της, κατάλαβα την δομή της, που δίνει βάρος και σημασία, τι επεξεργάζεται και πως το επεξεργάζεται. Παρόλο που απογοητεύτηκα από την αδυναμία της να ηγηθεί, έχω τουλάχιστον ακόμα τον δεσποτισμό που αποπνέει η θέση της. Το παρελθόν της, κλπ. Δεν μπορώ να μη την βλέπω ανώτερη από όλους. Ίσως την έχω βάλει σε βάθρο, αλλά την θεωρώ απίστευτα ξεχωριστό χαρακτήρα και το γεγονός πως μόλις τώρα μου έγραψες πως τώρα στο 5ο ξεκινάνε τα καλά της (κάτι που και γω περίμενα να συμβεί μετά την φυλάκισή της, mind you) δικαιολογεί το γιατί είναι η αγαπημένη μου χαρακτήρας.
Κυρίως μου θυμίζει εμένα στα δεκαέξι μου, αλλά ακόμα και τώρα, ειδικά στο θέμα του φύλου. Απλά εγώ κατάφερα να μάθω να λειτουργώ σε καθημερινή βάση χωρίς να θέλω να ράψω έναν φαλλό πάνω μου
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°484
- Σπόιλερ:
- Δεν το ασπάζομαι αυτό.Πιστεύω ότι αν πεθάνει Lannister θα ναι οι Jaime/Cersei.Δε ξέρω γιατί μου χει κολλήσει αυτό.Πιστεύω ότι ο Tyrion θα ζήσει και θα πάρει το Casterly Rock.Εντάξει ρε συ άμα είναι και μεγάλη η σειρά κάνει οπωσδήποτε κοιλιά κάπου στη μέση Το κεφάλαιο της Melisandre δεν αποκαλύπτει πολλά αλλά είναι ικανοποιητικό.Εξάλλου μη ξεχνάς ότι είναι από τους πιο μυστηριώδης χαρακτήρες εκεί μέσα.
Εγώ την είχα συμπαθήσει την Daenerys στο πρώτο.Αλλά στο δεύτερο με ξενέρωσε.Πολύ .Ήταν τόσο πολλά υποσχόμενος χαρακτήρας.Περίμενα ότι θα αρχίσει να εκπαιδεύει τους δράκους της και θα κάνει σχέδια για το Westeros.Αντί αυτού γίνεται το μπάχαλο που ξέρεις.Και μ' ενοχλεί τόσο πολύ που δεν ασχολείται με τους δράκους.Όπως και το ότι δεν έχει όραμα, προτεραιότητες και στρατηγική.Και είναι τόσο μα τόσο εγωκεντρική επειδή και καλά είναι Targ.Θεωρεί ότι είναι τέλεια γι' αυτό το λόγο ένα είδος badass ημίθεης ενώ δε μπορεί να σου πει πόσο κάνουν δύο και δύο.Πρέπει να ρωτήσει πρώτα.Την σιχάθηκα κι αυτή κι όλο της το σόι.Μ' ελάχιστες εξαιρέσεις.Το ότι είσαι από τζάκι δε πάει να πει ότι είσαι και κάποιος.Δε θέλω να μου λες ότι είσαι badass.Δειχ'το μου.Γράψε ιστορία.Το να καις 13χρονα εμένα δε μου λέει κάτι.Και δεν έχει την πονηριά που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου.Είναι τελείως εκτός ελέγχου,δε μπορεί να χειριστεί τους εχθρούς της περισσότερο απ' ότι τα νεύρα της και την κοροϊδεύουν και κάτω από την μύτη της.Αν δεν είχε τον Selmy θα την είχαν ξεκάνει.Πραγματικά δε μπορεί να ξεχωρίσει ποιος την κοροϊδεύει και ποιος όχι.Και μένα ότι και να μου λένε δε με πείθουν ότι αξίζει.Την είχα εμπιστευτεί και με απογοήτευσε.
Cersei.Όπως είπα αρκετά έξυπνη αλλά επίσης χωρίς στρατηγική.Έχει το μυαλό αλλά δεν το χρησιμοποιεί.Επίσης δεν βλέπει σε βάθος.Αν η εμφάνιση του άλλου την ικανοποιεί,νομίζει ότι δε χρειάζεται να μάθει τίποτ' άλλο.Κι ενώ αναζητούσε δύναμη τόσα χρόνια όταν τελικά την πήρε δεν ήξερε τι να κάνει.Την κούραζε γιατί δεν έχει υπομονή για τα απλά ζητήματα.Αυτά που στην τελική καθορίζουν την εξουσία.Αυτή δηλαδή τι νόμιζε;Επίσης,δεν έχει τη στόφα που θα επιβάλλει το ποια στην κοινωνία.Συμβιβάζεται γιατί δεν είναι break-ruler.Θεωρεί ότι αν δεν ανταποκρίνεσαι στα στάνταρ τους,δεν αξίζεις κιόλας.Και μερικά πράγματα που κάνει απλά και μόνο για να ικανοποιήσει την κενοδοξία της δεν μ' αρέσουν καθόλου.Χωρίς καθόλου νόημα ή λογική.Και ρίχνει και το επίπεδό της στα μάτια άλλων,οι οποίοι την θεωρούν υστερική και μπλα μπλα μπλα.Ναι,έχεις νεύρα αλλά πρέπει να μάθεις να δείχνεις άτρωτος.Να μην ξεσπάς μπροστά στους εχθρούς σου.Είναι η χειρότερη αδυναμία για μένα.
Και κλείνω με μια ατάκα του Roose Bolton που ναι είναι ψυχρόαιμο αλλά έχει και βαμώ τις απόψεις περί εξουσίας.Μάρτυράς μου η Γιάννα.
Μλκ, ειδικά εσύ θα πορωθείς
Δικό σας:"Power tastes best when sweetened by courtesy "
Tι λέγαμε;
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°485
Αυτό επί 1000Laura Mandley έγραψε:
- Σπόιλερ:
Εγώ την είχα συμπαθήσει την Daenerys στο πρώτο.Αλλά στο δεύτερο με ξενέρωσε.Πολύ .Ήταν τόσο πολλά υποσχόμενος χαρακτήρας.Περίμενα ότι θα αρχίσει να εκπαιδεύει τους δράκους της και θα κάνει σχέδια για το Westeros.Αντί αυτού γίνεται το μπάχαλο που ξέρεις.Και μ' ενοχλεί τόσο πολύ που δεν ασχολείται με τους δράκους.Όπως και το ότι δεν έχει όραμα, προτεραιότητες και στρατηγική.Και είναι τόσο μα τόσο εγωκεντρική επειδή και καλά είναι Targ.Θεωρεί ότι είναι τέλεια γι' αυτό το λόγο ένα είδος badass ημίθεης ενώ δε μπορεί να σου πει πόσο κάνουν δύο και δύο.Πρέπει να ρωτήσει πρώτα.Την σιχάθηκα κι αυτή κι όλο της το σόι.Μ' ελάχιστες εξαιρέσεις.Το ότι είσαι από τζάκι δε πάει να πει ότι είσαι και κάποιος.Δε θέλω να μου λες ότι είσαι badass.Δειχ'το μου.Γράψε ιστορία.Το να καις 13χρονα εμένα δε μου λέει κάτι.Και δεν έχει την πονηριά που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου.Είναι τελείως εκτός ελέγχου,δε μπορεί να χειριστεί τους εχθρούς της περισσότερο απ' ότι τα νεύρα της και την κοροϊδεύουν και κάτω από την μύτη της.Αν δεν είχε τον Selmy θα την είχαν ξεκάνει.Πραγματικά δε μπορεί να ξεχωρίσει ποιος την κοροϊδεύει και ποιος όχι.Και μένα ότι και να μου λένε δε με πείθουν ότι αξίζει.Την είχα εμπιστευτεί και με απογοήτευσε.
Σαν απογοητευμένος ψηφοφόρος ένιωθα όταν διάβαζα το 2ο.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°486
Εκάτη
- Σπόιλερ:
- Ξέχασα να πω για Asha και Jon/Stannis.Nαι,η Asha είναι ενδιαφέρουσα όπως και ο Euron,αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που θα την ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους Ironborn.Ναι,είναι μια γυναίκα-πολεμίστρια κάτι που την κάνει πολύ badass,αλλά μιλάει και σκέφτεται σαν και τους υπόλοιπους.Ενώ ο Theon μεγάλωσε με τους Stark κάτι που τον επηρέασε στα σίγουρα.Δε γίνεται να μεγαλώσεις με τον Ned Stark και να μην επηρεαστείς από το πως βλέπει τον κόσμο.Ήταν ο πρίγκηπας της δηθενιάς και του ότι θα τα πάρω όλα απλά γιατί γουστάρω.Όμως το πλήρωσε ακριβά και παρόλο που δεν έχω τελειώσει το 5 έχω μια αίσθηση ότι όταν συνέλθει λίγο από το σοκ θα αρχίσει να του βγαίνει αυτό το σταρκικό που θα τον κάνει διαφορετικό.Θα δείξει.Για τον Victarion τα χουμε πει.Μου χει κάνει εντύπωση επειδή δείχνει ότι είναι έντιμος,ήρεμος και λογικός.Δεν είναι ότι δε μοιράζεται τα χαρακτηριστικά των Ironborn,απλά δεν κυριαρχούν πάνω του.Ακολουθεί δικό του κώδικα.Με χει κάνει να περιμένω πολλά απ' αυτόν.Και πάλι θα δείξει
Οι Jon/Stannis είναι από τους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες σ' όλοκληρη τη σειρά.Έχουν την στόφα ηγέτη,ενδιαφέρουσες απόψεις και κάνουν καλές κινήσεις.Εμένα επειδή μ' αρέσει πολύ ο Βορράς δεν με χαλάει καθόλου το όλο σκηνικό.Συν του ότι θα έχουμε κι ενδιαφέρουσες συγκρούσεις
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°487
- Περι Ντανυ:
- Εγώ ένιωθα πολύ πιο απογοητευμένη απ' τη Ντάνυ στο 5. Μετά την κίνηση στο 3 που έκαψε την Άσταπορ δεν έκανε τίποτα άλλο αξιοσημείωτο. ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΡΑ, ΦΟΡ ΦΑΚΣ ΣΕΙΚ Πιο αψυχολόγητες αντιδράσεις άλλη φορά
- Περι Ironborn:
- Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους Γκρέιτζοϋ. Βασικά τους αγαπώ Αλλά δεν τους έχει δοθεί και αρκετό page time ώστε να δούμε τι ακριβώς σκέφτονται να κάνουν παρακάτω. Μόνο ασαφείς πληροφορίες. Στέλνει ο Γιούρον τον Βικτάριον να φέρει τη Ντάνυ να τη παντρευτεί για να κονομήσει τους δράκους, ο Βικτάριον αποφασίζει να την κρατήσει για τον εαυτό του. Εκείνη τη ρωτήσατε ρε? Και πάλι δεν μπορώ να τους αντιπαθήσω όμως, ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται. Α, και για τον Θήον, είμαι σίγουρη πως θα παίξει μεγάλο ρόλο στο 6.
- Περι Τζον/Σταννις, Αζορ Αχαι και δε συμμαζευεται:
- Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Τζον είναι ο Εκλεκτός. Αν η Μελισάνδρα παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, θα τον στηρίξει και θα αφήσει τον Στάννις να βουρλίζεται. Αλλά ακόμα κι αν σώσει το Γουέστερος απ' τους Άλλους, έχει την γ@μ$μένη τιμή του Νεντ και δεν θα δεχτεί να κυβερνήσει. Κι ο Στάννις πιστεύω ότι πάει για ψόφο, αλλιώς θα 'ταν καλός βασιλιάς.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°488
- Σπόιλερ:
- Εγώ ήθελα να τον εκτελέσει Την δούλευε ψιλό γαζί ο σιχαμένος Και όχι δε με νοιάζει που την γουστάρει επειδή μοιάζει στην γυναίκα του.Και ναι τον σιχαίνομαι Κοίτα ήταν αψυχολόγητο επειδή ξαφνικά αποφάσισε ότι ελευθερώνει δούλους συν του ότι σκότωσε κι αθώα παιδιά.Εφόσον ο στόχος της είναι το Westeros τι δουλειά είχε με το Slaver's Bay;Αυτό που άρχισε δεν είναι παιχνιδάκι.Μπλέχτηκε σ' έναν πολύ σκληρό κόσμο που απαιτεί ωριμότητα,χρόνο κι ενέργεια κάτι που αυτή δεν έχει.Πες μας και μας τι θες τελοσπάντων
Και γω θέλω το ίδιο για τον Theon
Kαι να μην πεθάνει ο Stannis Tον θέλω Storm King
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°489
- Σπόιλερ:
- Βλακείες, βρέθηκε εκεί και σου λέει τι να πάω να κάνω στο Γουέστερος, εδώ έχω έτοιμο κοινό Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέω γω
Εγώ θέλω και με τη Σιρίν να δω τι θα γίνει, η Βαλ έχει μαλλιάσει η γλώσσα της να λέει ότι το παιδί είναι καταραμένο
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°490
- Σπόιλερ:
- Καλά τα λες εσύ.Ψυχάκιας Τargaryen είναι,τι περιμένες;Τον Tywin ή τον Bolton with teats;
Α,ναι επειδή έχει περάσει εκείνη την αρρώστια Απ' ότι ξέρω απλά ετσι πιστεύει ο ελεύθερος λαός.Δεν έχει κάτι το παιδάκι.Και δε βλέπει και κάτι όνειρα με δράκους;
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°491
Μωρέ μια χαρά είναι το παιδί, αλλά ο Μάρτιν δεν γράφει τίποτα χωρίς λόγο οπότε δεν ξέρω
- Σπόιλερ:
- Ναι, και ο fool της έχει και προφητικές ικανότητες, αν θυμάσαι μια σκηνή στην αρχή του 2
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°492
Σωστά
- Σπόιλερ:
- Απλά την αγαπώ
The shadows come to dance my lord,dance my lord,dance my lord
The sadows come to stay my lord,stay my lord,stay my lord
Tον ξαναβλέπουμε;
Εν τω μεταξύ σήμερα που διάβαζα, θυμήθηκα την κουβέντα μας για το πως λένε τους ζογκλέρ στο ΑΣΟΙΑΦ.Jugglers&Jesters
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°493
Εμφανίζεται νομίζω στο 5
Γιατί, το
Πάντως κι αυτός πιστεύω θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Γιατί, το
- Σπόιλερ:
- Fool's blood, king's blood, blood on the maiden's thigh, but chains for the guests and chains for the bridegroom, aye aye aye.
Πάντως κι αυτός πιστεύω θα παίξει σημαντικό ρόλο.
- Σπόιλερ:
- Melisandre έγραψε:That creature is dangerous. Many a time I have glimped him in my flames. Sometimes there are skulls about him, and his lips are red with blood.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°494
Μπρρρ
Δε ξέρω γιατί δεν έχω διαβάσει ακόμα το κομμάτι
Αλλά,υποθέτω ότι θα σκοτώσει κάποιον ή ότι το έχει κάνει ήδη στο παρελθόν του.
Δε ξέρω γιατί δεν έχω διαβάσει ακόμα το κομμάτι
Αλλά,υποθέτω ότι θα σκοτώσει κάποιον ή ότι το έχει κάνει ήδη στο παρελθόν του.
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°495
Ε μη νομίζεις ότι τα συμφραζόμενα προσφέρουν κάτι περισσότερο
Παίζει πάντως
Παίζει πάντως
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°496
Λες και χουμε τις μαντικές ικανότητες,ξέρω γω
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°497
α)Γιάννα, ευχαριστούμε που σποιλεριάζεις όλο το φόρουμ για το ΡΓ με την εμφάνισή σου
β)Υπαπαντή
β)Υπαπαντή
- Σπόιλερ:
- παρατήρησες πως και από την Σέρσεϊ, και από την Ντεναίρυς είχαμε προσδοκίες στο 1ο βιβλίο και μετά έπεσε η απόδοση τους;
Αλλά ας τα πάρω ένα ένα.
Νομίζω τα παραλές για την Ντάνυ. Μην ξεχνάς πως είναι και μίας νεαρότατης ηλικίας, δεν γεννιούνται όλοι masterminds, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να μου ξεκολλήσει η ιδέα πως η Ντάνυ είναι η εκλεκτή της υπόθεσης. Δεν ξέρω τώρα τι να σου πω, θα δούμε κιόλας από 6ο 7ο και θα κρίνουμε στο τέλος.
Για την Σέρσεϊ. Συμφωνώ με αυτά που λες για την κενοδοξία και τα νεύρα της. Θα περίμενε κανείς πως τόσα χρόνια δίπλα στον άντρα της θα είχε καταλάβει κάποια πράματα που θα έπρεπε να θέσει σε εφαρμογή ως βασίλισσα.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°498
Άμα δε ξέρουν τι είναι το RW, δε τους σποιλεριάζει ρε
- Σπόιλερ:
- Αυτό ακριβώς.Αυτό οφείλεται ότι δε χρησιμοποιούν τα πλεονεκτήματα που τους δίνονται.Κατά τη γνώμη μου, ταιριάζουν σ' αρκετά αυτές οι δύο,λες κι αντιγράφονται ένα πράμα
Και γω έχω βαρεθεί να μου λένε ότι την αδικώ,είμαι σκληρή μαζί της και τα λοιπά ρε συ.Δε χρειάζεται να είσαι ούτε 40 χρονών,ούτε μεγαλοφυΐα για να βάλεις τα σχέδιά σου σε μια τάξη και να τα πάρεις όλα από την αρχή.Το μόνο που απαιτείται είναι στοιχειώδης αντίληψη και κοινή λογική,που όλοι την διαθέτουμε,υποθέτω.Εκτός κι αν ισχυρίζεσαι ότι είναι πανηλίθια. Εμένα δε με ενοχλούν τόσο τα λάθη της όσο το γεγονός ότι συμπεριφέρεται λες και δεν έχει κουκούτσι μυαλό και δε ξέρει ότι πρέπει να εκπαιδεύσει τους δράκους.Απέριψε την μοναδική ιδιοφυή ιδέα που είχε ποτέ(να μείνουν στην Vaes Tolloro για όσο χρειαστεί,για να συνέλθουν και να κάνει κι αυτή μιαν αρχή με τους δράκους)λέγοντας ότι ήταν ανόητο,χωρίς προοπτική ή κάτι τέτοιο.Εμένα εκεί μ' έχασε και δε πρόκειται να με ξαναβρεί.Και πραγματικά πιστεύω ότι αυτό που κρατάει τους περισσότερους κολλημένους στην Daenerys είναι όλη αυτή η δήθεν γκλαμουριά.Δράκοι και μια πολλά υποσχόμενη προφητεία.Αυτός ο χαρακτήρας δεν έχει βάθος και ποιότητα για μένα.
Το μεγαλύτερο λάθος της Cersei είναι ότι δεν καλύπτει τις αδυναμίες της και δε χρησιμοποιεί πράγματα υπέρ της.Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν προσπάθησε να ελκύσει το ενδιαφέρον του Tywin αποδεικνύοντάς ότι είναι μια δεύτερη Joanna κι ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του παρά του έδωσε την εντύπωση ότι είναι τελείως ανισόρροπη και καλή μόνο για παντρολογήματα.Αν του έδινε την εντύπωση ότι είναι η μόνη που μπορεί να εμπιστευτεί μέσα στην αυλή και ο εντελώς δικός του άνθρωπος ίσως κατάφερνε κάτι.Πάντα είχα την εντύπωση ότι o Tywin ήθελε τα δίδυμα να γίνουν σαν κι αυτόν.His legacy.Αλλά η Cersei φρόντισε να τον απογοητεύσει πολύ γρήγορα.Ούτε με τον Robert το χειρίστηκε σωστά πάντως.Καταλαβαίνω πολύ καλά πόσο ψυχοφθόρο είναι να έχεις έναν άντρα σαν τον Robert,αλλά ρε συ θα πρεπε να κάνει μια προσπάθεια να τον πλησιάσει και να τον κάνει να την εμπιστευτεί και να στηριχτεί πάνω της.Τότε ίσως να έπαιρνε το είδος της δύναμης που τόσο επιθυμούσε.
Αλλά την έφαγε η ματαιοδοξία κι αυτήν.Θεωρεί όπως και η Daenerys ότι το να χεις ένα βαρύγδουπο όνομα είναι αρκετό κι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω για να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα τελειότητά σου.Το αίμα του δράκου ή μία,η λέαινα των Lannister η άλλη.Μαζεύτε τα μυαλά σας τώρα που προλαβαίνετε λέω γω γιατί δε σας βλέπω καλά
Κόννι,για πες πόσο λάτρεψες Genna Lannister Δεν είναι επική;
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°499
OMG OMG OMG OMG OMG OMG
- MAJOR ADWD SPOILER:
- ΚΑΛΑ Ο ΘΗΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΚ ΠΛΑΚΑ ΣΠΑΤΕ
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°500
^Σοβαρά, δεν το περίμενες?
- We seed the stars: