Βασικά, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελα να καταλήξει ο Ντειμεν στην Χώρα των Σκιών, αλλά σίγουρα ήθελα να δω κάποιο φιλί Έβερ-Τζουντ, ή τα πραγματικά συναισθήματα της Εβερ για τον Τζουντ. Γιατί σίγουρα τον αγάπησε και σε κάθε ζωή θα τον αγαπάει. Ο Τζουντ, είναι ο μόνος που συμπάθησε στο 3ο πραγματικά, και είναι αγαπημένος χαρακτήρας.-Mysterious Wizard έγραψε:ΣΟΥ 'ΧΩ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ;
Εγώ, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πιστεύω πως θα ήταν πραγματικά πρωτότυπο να πήγαινε ο Ντέιμεν στη χώρα των σκιών και να έμενε η Έβερ μαζί με τον Τζουντ που πραγματικά είναι και ο μόνος που μπορείς να συμπαθήσεις στο 3ο βιβλίο, πέρα από τις δίδυμες. Παρόλα αυτά η συγγραφέας δεν έχει τόση φαντασία και φοβάμαι πως η σειρά θα τελειώσει με ένα χιλιοειπωμένο happy end.
Mysterious Wizard έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ως ένα σημείο συμφωνώ μαζί σου πως θα ήταν προτιμότερο να πεθάνει (αφού αυτό που έκανε η Έβερ ήταν πραγματικά εγωϊστικό ), αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την αντιπαθείς τόσο την καημενούλα. Θα ήταν χίλιες φορές προτιμότερο στη θέση της Χέιβεν να ήταν ο Μάιλς και να πέθαινε. Έτσι όμως όπως έχουν τα πράματα, καλύτερα που έγινε η Χέιβεν Αθάνατη. Φαντάζεσαι το Μάιλς Αθάνατο; Αυτό θα ήταν ακόμα πιο ξενέ και από το γεγονός ότι η Έβερ και ο Ντέιμεν δεν μπορούν να αγγιχτούν.
- Σπόιλερ:
- Δεν ξέρω γιατί την αντιπαθώ τόσο πολύ ρε. Νιώθω ότι είναι ψεύτικη φίλη και ότι κάνει παρέα με την Εβερ, μόνο και μόνο επειδή ήταν η μόνη της επιλογή στο σχολείο. Όποτε βρίσκει άλλες παρέες αγνοεί την Εβερ. Γκρ, δεν ξέρω. Απλά την μισώ.
Όχι ο Μαιλς με τίποτα. Βασικά, θέλω να δω την Χειβεν αθάνατη και μετά θα κρίνω καλύτερα.