Καταρχάς με το που μπαίνει κάποιος στο δωματιό μου βλέπει το γραφείο της αδερφής μου.
Πιο πίσω το κομοδίνο της και δεξιά το κρεβάτι.Ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι της,το δικό μου κρεβάτι ακόμα πιο δεξιά το κομοδίνο μου.
Ακριβώς δίπλα το δικό μου θρανίο.
(πφφ,δεν είμαι καλή στις περιγραφές αλλά κάνω ότι μπορώ
)
Η μπαλκονόπορτα είναι και αυτή όολο δεξιά.
Επίσης απέναντι από τα γραφεία,κρεβάτια κλ βρίσκεται η μεγααααλη ντουλάπα μας.
Η οποία στην μέση είναι έτσι κατασκευασμένη που υπάρχει εκεί η τηλεόραση,και σιντι.
Θα σας περιγράψω αναλυτικά την δικιά μου πλευρά,την δεξιά.
Που λέτε,ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι μου,κολλητά είναι το κομοδίνο μου,στο οποίο βρίσκεται πάνω ένα ξύλινο κουτί με τα περισσότερα χρυσαφικά μου μέσα.
Ακριβώς δίπλα από το κομοδίνο μου,αλλά λίγο πιο μπροστά βρίσκεται το γραφειο μου.
Το οποίο είναι μαζί και βιβλιοθήκη.
Πάνω στο γραφείο μου είναι ακόμα κολημένο το πρόγραμμα του σχολείου.Επίσης μερικοί ηθοποιοί,καρποσταλ,4 φωτογραφίες και αυτοκόλητα.
Έχω 4 συρτάρια και 4 ράφια.
Στο μεγάλο ράφι αριστερά είναι ακόμα όλα τα βιβλία,τετράδια,σελοφάν του φροντηστηρίο και στο δεξιό τα βιβλία του σχολείου.
Στο πάνω αριστερά μερικά βοηθητικά λογοτεχνίας και παλιά ντοσιέ με φυλλάδια Έκθεσης και Αρχαίων.
Στο πάνω δεξια είναι τα εξωσχολικά βιβλία μου.
Πάνω στο γραφείο υπάρχουν πάντα 3 πρόχειρα τετράδια,μια κοσμηματοθήκη με μέσα σκουλαρίκια,3αποξυραμένα τριαντάφυλλα,ένα ασημένιο αεροπλάνο,ένα λούτρινο κουνέλι,ένα διακοσμητικό καροτσάκι και ένας ΑΪ Βασίλης-Μολύβι.<3
Επίσης πανω,πάνω στο γραφείο έχω 6 λούτρινα αρκουδάκια.
Στα πλάγια του γραφείου μου έχω κολλήσει διάφορες αφίσες.
Πίσω από το θρανίο μου είναι το καλοριφερ
και από πάνω το αιρ κοντίσιον.
Και δεξιά μου το παράθυρο.
Επίσης το δωμάτιο μου για χρόνια ήταν ροζ.Αλλά φέτος βάφτηκε λιλά.
Πάνω στο κρεβάτι μου υπάρχει πάντα ένα μικρό μαξιλαράκι και το αρκουδάκι μου.
Αυτααααα.
(Ο υπολογιστής βρίσκεται στο γραφείο της αδερφής μου.
)