+99
Mia Luna
Magic Is Might
teddy potter
ToNou
Helena Bonham Carter
Hermione Maria Granger
Emily Lupin
GhostlyFlowers
Calista
MrsDamblidor
FelicisDream21587
greekwizards
Leon Black
Panos Theo
Luna Lovegood Longbottom
hermione gr.
AQ.Mernardi
trelokomeio1988
GeoPotter
Leonie Vernier
georges
ERMIONHgreinger
Violetta Black
xaroula-sp1999
Immortality Dumbledore
Morgan le Fay
_Albus_Dumbledore_
sthnanonymiagiapanta
Gellert
jeaney_weasley
Grindelwald_95
HBK
Jim Weasley
RosalieSnapeHale
Αlbus Dumbledοre
mariath13
Catherine Tonks
Tistart
tsiamitas
Amycus
Isabelle Lightwood
nefelim
agnulla sexy
alkisti05
Morfin Gaunt
elenaki8
!Κelly Weasley!
Ariana Lestrange
Lucy Weasley
Sectumsembra
Dominique Weasley
Aurora Sinistra
Snuffles
Nicolas Flamel
The Sorting Hat
Alicia Spinnet
Druella Black
Fleur*Delacour
paul potter
Ignotus Peverell
Lisette de Lapin
Harry Potter Black
lefter4
Alviva Black
pomonoia
the dark coblin
albanis harrypottermanis
Laura Mandley
Arcturus Regulus Black
Amelia Blackfoot
The chosen one II
νικος μουδρεας
Ronerm
Mysterious Wizard
Neville Longbottom
Marcy Ann Dunkelheit
RemousLoupin
Nearly Headless Nick
Vindictus Viridian
Lydia Granger
Phineas Nigellus Black
Imperio
Nethiel
Maria Granger
snapefan3
Penellope Clearwater
Stacy Potter Black
Cassandra Black
hermaine fan 10
John Dawlish
Bellatrix Wanna-be-Riddle
Bella Black
Sirius Black
Andromeda Black
Ηarry Potter
Shana
Nicole
mrmrandreas2000
Remous Loupin
103 απαντήσεις
Σε ποιον κοιτώνα θα κατατάσσατε την Άμπριτζ;
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Σε ποιον κοιτώνα θα κατατάσσατε την Άμπριτζ;
για πες μας!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Vindictus Viridian- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 17209
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις
- Δημοσίευση Ν°27
πολυ θα ηθελα να το μαθω κι εγω αγαπητε
We are the hot ghosts of HarryWorld
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°28
Αν δεν είχαμε την πληροφορία ότι η Άμπριτζ όντως πήγε στο Χόγκουαρτς, θα έλεγα ότι ταίριαζε στο Ντάρμστρανγκ. Όχι πως η συγκεκριμένη σχολή έχει παράδοση στους 'κακούς' μάγους, αλλά ο σκληρός κι αλαζονικός της χαρακτήρας με κάνει να πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε βγει απ'αυτήν την σχολή. Όσο σε ποιον κοιτώνα θα ήταν στο Χόγκουαρτς... σόρυ, αλλά Σλίθειν είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό. Σίγουρα πάντως αποκλείω τους υπόλοιπους τρεις.
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Marcy Ann Dunkelheit- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1493
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Καλυτερα σκυλα παρα σκυλακι!
- Δημοσίευση Ν°29
σλιθεριν!!!
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me.
And you use it only for me.
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°30
Είπα ΝΑ διστάσει να το πει!
Δεν το αναλύω περισσότερο
Απλώς εννοώ, πως είναι πονηρή, κάνει ό,τι μπορεί για να περάσει το δικό της... Όχι επειδή σκέφτηκα: "Α την μην-πω-τώρα είσαι σκύλα, πάει Σλιθ".
Δεν το αναλύω περισσότερο
Απλώς εννοώ, πως είναι πονηρή, κάνει ό,τι μπορεί για να περάσει το δικό της... Όχι επειδή σκέφτηκα: "Α την μην-πω-τώρα είσαι σκύλα, πάει Σλιθ".
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Neville Longbottom- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2576
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Τυφλή η τύχη και την βρίσκουν λάθος άτομα...
- Δημοσίευση Ν°31
Γενναία δεν είναι
Σοφή δεν την λες
Υπομονετική, μπαααα
Τι μένει;
Σλίθεριν θα έμπαινε, στοίχημα 100 γαλέρες
Σοφή δεν την λες
Υπομονετική, μπαααα
Τι μένει;
Σλίθεριν θα έμπαινε, στοίχημα 100 γαλέρες
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°32
^ Βασικά υπομονετική είναι. Έκανε υπομονή ένα χρόνο για να κάνει κάτι ο Χάρι και να το πιάσει.
Αλλά δίκαιη δεν είναι!
Αλλά δίκαιη δεν είναι!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Bella Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8350
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity
Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
- Δημοσίευση Ν°33
Δεν είναι γενναία.
Δεν είναι σοφή, είναι απίστευτα ΧΑΖΗ.
Δεν είναι υπομονετική και δίκαια.
Δεν είναι καθόλου αριστοκρατική, και πανούργα δεν τη λες, ηλίθια τη λες.
Που στο καλό θα έμπαινε?
Δεν είναι σοφή, είναι απίστευτα ΧΑΖΗ.
Δεν είναι υπομονετική και δίκαια.
Δεν είναι καθόλου αριστοκρατική, και πανούργα δεν τη λες, ηλίθια τη λες.
Που στο καλό θα έμπαινε?
Women in our position must make the best of their circumstances...
- growing strong:
- Μονρόες Γιατί Είμαστε Μοντέλα
ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΪ
Σteam, γιατί νιώθουμε
Οι Καμμενοι Του Τσατ... γτ το τσατ πηρε φωτια
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°34
Δεν υπάρχει πιο μνησίκακος, ύπουλος και εκνευριστικά βασανιστικός χαρακτήρας μέσα στα βιβλία. Θέλει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει και προσπαθεί να το πετύχει μ' όλα τα μέσα. Τι μας θυμίζει αυτό;
Σλίθεριν
Σλίθεριν
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
- Σπόιλερ:
- μας λεει έμμεσα μνησικακους,υπουλους, και εκνευριστικα βασανιστικους!!!!
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°36
- :
- Να γιατί οι ράβεν είμαστε οι έξυπνοι
Ronerm- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 12534
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
- Δημοσίευση Ν°37
Πω καταντάει γελοίο αυτό με το Σλίθεριν. Και μην αρχίσετε τις θεωρίες γτ αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι σκεφτηκαν ειναι κακή αρα πάει στο Σλίθεριν.
Είναι όμως έξυπνη? Δεν νομιζω. Είναι πονηρή?? Ίσως ειναι λίγο. Έχει φινέτσα? Καθόλου. Εχει κάτι αριστοκρατικό πανω της? Μπα κιτς θα την ελεγε. Κανει τα παντα για να πετύχει το στόχο της και είναι επίμονη? Αυτό ίσως. Οπότε βλεπετε ότι δεν πληρεί ούτε τις μισες προυποθέσεις.
Είναι όμως έξυπνη? Δεν νομιζω. Είναι πονηρή?? Ίσως ειναι λίγο. Έχει φινέτσα? Καθόλου. Εχει κάτι αριστοκρατικό πανω της? Μπα κιτς θα την ελεγε. Κανει τα παντα για να πετύχει το στόχο της και είναι επίμονη? Αυτό ίσως. Οπότε βλεπετε ότι δεν πληρεί ούτε τις μισες προυποθέσεις.
Mysterious Wizard έγραψε:
- :
Να γιατί οι ράβεν είμαστε οι έξυπνοι
- Σπόιλερ:
- Μμμμμμ και οι Σλίθεριν είναι έξυπνοι.. μονο που είναι και αριστοκράτες και επίμμονοι και πονηροί και φινετσάτοι. Ενώ εσείς έχετε μονο την εξυπναδα σας
Wands up for our queen J.K.Rowling
Neville Longbottom- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2576
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Τυφλή η τύχη και την βρίσκουν λάθος άτομα...
- Δημοσίευση Ν°38
Βασικά δεν είναι όλοι οι Σλίθεριν έξυπνοι. Κράμπ, Γκόιλ, Λούσιους, Πάνσυ κτλ. Όμως ναι υπάρχουν και οι έξυπνοι όπως ο Ρίντλ, ο Σνέιπ και ίσως ο Ντράκο.
Για τους ράβενκλοου δεν μπορείς να πεις πως έχουν μόνο εξυπνάδα. Έχουν και σοφία, που είναι εντελώς διαφορετικό από την εξυπνάδα, έχουν αγάπη για τη μάθηση κτλ.
Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά των gryffindor επειδή ίσως δεν θα με φτάσει το κουτάκι
Για τους ράβενκλοου δεν μπορείς να πεις πως έχουν μόνο εξυπνάδα. Έχουν και σοφία, που είναι εντελώς διαφορετικό από την εξυπνάδα, έχουν αγάπη για τη μάθηση κτλ.
Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά των gryffindor επειδή ίσως δεν θα με φτάσει το κουτάκι
Bellatrix Wanna-be-Riddle- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 622
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°39
Λοιπόν αυτό το πράγμα με ο Σλύθεριν είναι όντως γελοίο.Οι Σλύθεριν είμαστε,αγέροχοι,έξυπνοι,πονηροί φιλόδοξοι και ηγέτες.Και προφανώς πολλοί έχετε μπερδέψει τη φιλοδοξία με τη ματαιοδοξία.Και εκεί που ο ματαιοδοξος ποντικοουράς που σερνόταν στα πόδια ισχυρών μπήκε Γκριφιντορ γιατί εκεί του έπρεπε ξεσηκώθηκαν τα λιοντάρια να πουν οτι αυτό το σκουλίκι είχε φιλοδοξία και επειδή ήταν κακός να τον βάζαν Σλίθεριν.
Οι ράβενκλοου από την άλλη είναι πιο ανοιχτόμυαλοι έχουν φαντασία είναι πνευματώδεις και έξυπνοι μα δυστυχώς παιδιά μου οι Ράβανκλοου είναι τρομερά ανταγωνιστικοί που δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά και γίνονται καρφια ακόμα και για τους άλλους Ραβεν.(Ποτερμορ να μου ζήσεις)
Οι Γκρίφιντορ δεν θυμάμαι να απέκτησαν κάποιο άλλο επίθεταο εκτός από το γενναίος.Το οποίο είναι τόσο γενικό που με την παραμκρή φράση που να δηλώνει θάρρος γίνεται αφορμή για να πουμε αυτος πρέπει να πάει γκριφιν.Έχετε σκεφτεί λοιπόν λιοντάρια πόσο υποτιμητικό είναι να μην σας προσάπτουν κανένα άλλο κοσμητικό επίθετο από το γενναίος το οποίο είναι αποτέλεμα πολλών παραγόντων;Εγώ ναι τους Γκριφιν θα τους έλεγα παρορμητικούς,θρασείς,θαρραλέους,και εύθυμους.Αλλα είναι γελοίο 7 χρόνια να βλέπουμε τα καλά χαρακτηριστικά των άλλων κοιτώνων στο Γκριφιντορ και να μας τα κάνουν όλα γενναιότητα κάτι τόσο γενικό καινα μας δείχνουν τα κακα αλλων κοιτωνων για να μας πουν οτι είναι λιγότερο κουλ αδελφότητες.
Και αλλάζω τη γνώμη μου η Αμπριντζ θα ήταν η Χαφλαπαφ ου έχει μια εμφανή μανία για κανόνες ή Ράβενκλοου γιατί είναι ολίγον ρουφιάνα έως πολύ.Και χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους κοιτώνες αλλά ας πάρουν και αυτοί μερικά αρνητικά χαρακτηριστικά.Γιατί δε γουστάρω τον ρατσισμό.Δε μπορεί να λέμε οτι όσοι δεν συμπαθούν μάγκλ και μαγκλογεννημένους είναι προκατηλλημένοι και ρατσιστες ενώ όσοι δεν συμπαθούν τους Σλύθεριν έχουν απόλυτο δίκιο.Το ίδιο ισχύει και για την αγαπητή συγγραφές,που από τη μία θέλει να μας λεει να μην είμαστε ρατσιστες αλλά από την άλλη στέκεται προκατηλλημένη απέναντι στα φιδακια οδηγώντας και τους αναγνώστες σε αυτό επειδή εκείνη δεν ξέρω ήθελε να βάλει τους παιδικούς της αντιπαθείς σε ένα τσουβάλι.Κατα τα άλλα δε συγχίζομαι γιατί
Οι ράβενκλοου από την άλλη είναι πιο ανοιχτόμυαλοι έχουν φαντασία είναι πνευματώδεις και έξυπνοι μα δυστυχώς παιδιά μου οι Ράβανκλοου είναι τρομερά ανταγωνιστικοί που δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά και γίνονται καρφια ακόμα και για τους άλλους Ραβεν.(Ποτερμορ να μου ζήσεις)
Οι Γκρίφιντορ δεν θυμάμαι να απέκτησαν κάποιο άλλο επίθεταο εκτός από το γενναίος.Το οποίο είναι τόσο γενικό που με την παραμκρή φράση που να δηλώνει θάρρος γίνεται αφορμή για να πουμε αυτος πρέπει να πάει γκριφιν.Έχετε σκεφτεί λοιπόν λιοντάρια πόσο υποτιμητικό είναι να μην σας προσάπτουν κανένα άλλο κοσμητικό επίθετο από το γενναίος το οποίο είναι αποτέλεμα πολλών παραγόντων;Εγώ ναι τους Γκριφιν θα τους έλεγα παρορμητικούς,θρασείς,θαρραλέους,και εύθυμους.Αλλα είναι γελοίο 7 χρόνια να βλέπουμε τα καλά χαρακτηριστικά των άλλων κοιτώνων στο Γκριφιντορ και να μας τα κάνουν όλα γενναιότητα κάτι τόσο γενικό καινα μας δείχνουν τα κακα αλλων κοιτωνων για να μας πουν οτι είναι λιγότερο κουλ αδελφότητες.
Και αλλάζω τη γνώμη μου η Αμπριντζ θα ήταν η Χαφλαπαφ ου έχει μια εμφανή μανία για κανόνες ή Ράβενκλοου γιατί είναι ολίγον ρουφιάνα έως πολύ.Και χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους κοιτώνες αλλά ας πάρουν και αυτοί μερικά αρνητικά χαρακτηριστικά.Γιατί δε γουστάρω τον ρατσισμό.Δε μπορεί να λέμε οτι όσοι δεν συμπαθούν μάγκλ και μαγκλογεννημένους είναι προκατηλλημένοι και ρατσιστες ενώ όσοι δεν συμπαθούν τους Σλύθεριν έχουν απόλυτο δίκιο.Το ίδιο ισχύει και για την αγαπητή συγγραφές,που από τη μία θέλει να μας λεει να μην είμαστε ρατσιστες αλλά από την άλλη στέκεται προκατηλλημένη απέναντι στα φιδακια οδηγώντας και τους αναγνώστες σε αυτό επειδή εκείνη δεν ξέρω ήθελε να βάλει τους παιδικούς της αντιπαθείς σε ένα τσουβάλι.Κατα τα άλλα δε συγχίζομαι γιατί
- Σπόιλερ:
- Στο πότερμορ βλέπουμε τελικά πόσο σπουδαίοι είναι οι Γκρίφιντορ.Τρίτοι και με μεγάλη διαφορά ενώ δεύτεροι οι Ράβενκλοου που έχουν τα περισσότερα μέλη και πρώτοι οι Σλίθεριν που έχουν 1000 μέλη λιγότερα από τους υπόλοιπους κοιτώνες.όχι οτι τους υποβιβάζω αλλά θέλω να τονίσω τη διαφορά με αυτό που μας έλεγε η αγαπητή κατα τα αλλα θεα μας,Τζο
"Potter, you cannot win against me!
I was and am the Dark Lord's most loyal servant."
- Σπόιλερ:
- Σteam, γιατί νιώθουμε
Ronerm- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 12534
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
- Δημοσίευση Ν°40
Ούτε όλοι οι Γκρίφιντορ είναι γενναίοι (Ποντικοουράς), ούτε όλοι οι Ραβνεκλοου έξυπνοι και σοφοί (Λόκχαρτ) ούτε όλοι οι Χαφλπαφ δίκαιοι και υπομονετικοι (Σμιθ)...
Επίσης δεν μπορείς να ισχυριστείς με σιγουριά ότι ο Λούσιους και η Πανσι δεν είναι έξυπνοι. Δεν τους έχουμε δει πολύ καλά (δεν ειναι πανέξυπνοι αλλά ούτε χαζοί).
Επισης το κουτάκι το γεμιζεις και συνεχίζεις το γράψιμο
Επίσης δεν μπορείς να ισχυριστείς με σιγουριά ότι ο Λούσιους και η Πανσι δεν είναι έξυπνοι. Δεν τους έχουμε δει πολύ καλά (δεν ειναι πανέξυπνοι αλλά ούτε χαζοί).
Επισης το κουτάκι το γεμιζεις και συνεχίζεις το γράψιμο
Wands up for our queen J.K.Rowling
νικος μουδρεας- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°41
Ο «Χάρι Πότερ» εκτόξευσε τα κέρδη του
Edit απο τον Amycus.Απαγορεύονται τα πολλαπλά posts και ειδικά τα άσχετα με το θέμα του τοπικ!! Δες τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ σε παρακαλώ!!
- Σπόιλερ:
- Την τύχη του έκανε ο Daniel Radcliffe, τότε που δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στο «Χάρι Πότερ». Κάθε ταινία «Χάρι Πότερ» καταφέρνει να «κόβει» εκατομμύρια εισιτήρια παγκοσμίως, ενώ τα κέρδη του ηθοποιού είναι κάτι παραπάνω από μεγάλα.
Ο Daniel Radcliffe κατάφερε να είναι ο πλουσιότερος ηθοποιός κάτω των 30, αφού μόνο το 2009-2010 έβγαλε 28,5 εκατομμύρια λίρες, ενώ συνολικά τα κέρδη του υπολογίζονται στα 48 εκατομμύρια
-------
στα 11του-οταν οι υπολοιποι συμμαθητες του εβγαζαν την εβδομαδα με 15 λιρες χαρτζιλικι-εκεινος πηρε στα χερια του την πρωτη του επιταγη αξιας 320.000 δολαριων σημερα ο daniel αξιζει πανω απο 35 εκατομμθρια δολαρια ειναι ο πλουσιοτερος νεος ηθοποιος στο ηνωμενο βασιλειο κι ενα απο τα μεγαλθτερα κινηματογραφικα icon του πλανητη.ειναι λοιπον δυνατον αυτο υο "παιδι"-που στις 23 ιουλιου μπηκε αισιως στα 21-να μην εχει καβαλησει ακομη τοκαλαμι? εκεινος υποστηριζει πως ναι νατον πιστεψεουμε
----------
ο danel radcliffe οξομολογηθηκε σε συνεντευξη του οτι, πριν απο τεσσερα χρονια εδωσε μαχη για να νικησει τον εθισμο του στο αλκοολ,οταν ακομη ηταν 18 ετων "απεχτησα αυτην τη συνηθεια για να μπορω να χαιρομαι πραγματα" ειπε ο ηθοποιος. αποκαλυψε επισης οτι σταματησε να πινει πριν απο ενα και απο τοτε αποφευγει καθε περιττη εξοδο για να μην μπαινει στον πειρασμο "θα μου αρεσε να ειμαι καποιος που του αρεσουν τα παρτι και πινουν ενα-δυο ποτα και περνουν καλα αυτο δεν λειτουργει σε μενα" ανα φερει
----------
JK Rowling, παραπέμπει σε περισσότερα βιβλία Harry Potter σε Oprah
2η Οκτωβρίου 2010
JK Rowling, παραπέμπει σε περισσότερα βιβλία Harry Potter σε Oprah
Κ. Ρόουλινγκ αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να γράψει περισσότερα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ.
Rowling είπε κουβέντα ΗΠΑ δείχνουν φιλοξενεί Oprah Winfrey ότι οι χαρακτήρες ήταν ακόμα στο κεφάλι της και «θα μπορούσε σίγουρα να« γράψει αρκετά νέα βιβλία γι 'αυτούς.
Edit απο τον Amycus.Απαγορεύονται τα πολλαπλά posts και ειδικά τα άσχετα με το θέμα του τοπικ!! Δες τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ σε παρακαλώ!!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°42
λουνα(ονοματακι δεν ξερω) τα συνοψισες ολα αψογα...
δεν θα μιλησω για την πανσι αλλα για τον λουσιους οχι απλα με σιγουρια αλλα ουτε καν θα επρεπε να ισχυριστουμε οτι δεν ηταν εξυπνος...ενας χαζο ανθρωπο δεν τον τρέμουν όλοι,δεν υπογραφουν χαρτια μονο και μόνο επειδη τους το ζηταει αυτος και τον φοβουνται,δεν τον θεωρουν απο τις καλύτερες οικογένειες...και κυριως ενας χαζος δεν μπορει να υπηρξε θανατοφαγος και να χει αψογες σχεσεις με το υπουργειο πειθοντας τους παντες για το αντιθετο!!!
δεν θα μιλησω για την πανσι αλλα για τον λουσιους οχι απλα με σιγουρια αλλα ουτε καν θα επρεπε να ισχυριστουμε οτι δεν ηταν εξυπνος...ενας χαζο ανθρωπο δεν τον τρέμουν όλοι,δεν υπογραφουν χαρτια μονο και μόνο επειδη τους το ζηταει αυτος και τον φοβουνται,δεν τον θεωρουν απο τις καλύτερες οικογένειες...και κυριως ενας χαζος δεν μπορει να υπηρξε θανατοφαγος και να χει αψογες σχεσεις με το υπουργειο πειθοντας τους παντες για το αντιθετο!!!
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°43
Vindictus Viridian έγραψε:λουνα(ονοματακι δεν ξερω) τα συνοψισες ολα αψογα...
Η Αλεξάνδρα είμαι Χάρη.και ναι οι ιδιοφυιες δεν ειναι και τοσο συχνες ουτε και στο Σλυθεριν αλλα μια στοιχιωδη εκυπναδα και πονηρια την είχε ο Λούσιους το υπουργειο ειναι γεματο χρυσουχους που δεν καταλαβαν
- Σπόιλερ:
- Σteam, γιατί νιώθουμε
Nethiel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14082
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
θα τα χαρακτηρίσω ένα προς ένα..
-αν θες να θεωρηθείς καλύτερη κ σπουδαιότερη από τον κοιτώνα σ μπράβο είστε οι καλύτεροι στο σλιθ κ οι άλλοι χάλια..πρέπει να ξέρεις όμως ότι ένας άνθρωπος δν κρίνετε από κάποια χαρακτηριστικά που έχει από τον κοιτώνα αλλά από τις πράξεις του οι γενικεύσεις είναι ανούσια,λανθασμένα αποτελέσματα..όπου κ να ανήκεις από τους τέσσερις κοιτώνες δν δηλώνει απολύτως τπτ απλά ότι ταιριάζεις εκεί όχι ότι είσαι γαμάτος αυτό το δημιουργείς εσύ όχι ο κοιτώνας σ
Luna lovegood 15 έγραψε:Λοιπόν αυτό το πράγμα με ο Σλύθεριν είναι όντως γελοίο.Οι Σλύθεριν είμαστε,αγέροχοι,έξυπνοι,πονηροί φιλόδοξοι και ηγέτες.Και προφανώς πολλοί έχετε μπερδέψει τη φιλοδοξία με τη ματαιοδοξία.Και εκεί που ο ματαιοδοξος ποντικοουράς που σερνόταν στα πόδια ισχυρών μπήκε Γκριφιντορ γιατί εκεί του έπρεπε ξεσηκώθηκαν τα λιοντάρια να πουν οτι αυτό το σκουλίκι είχε φιλοδοξία και επειδή ήταν κακός να τον βάζαν Σλίθεριν.
-Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι γελοίο αλλά ούτε ένα αρνητικό για τους σλιθεριν ενώ από κάτω έχεις κράξει όλους τους κοιτώνες...
-το ρουφιάνοι κ ανταγωνιστικοί δν το έχω δει σαν χαρακτηριστικό για την ένταξη σ αυτόν τον κοιτώνα...
-μπορεί να έχει γίνει κάποια θεοποιήση για το γκριφ.. κ εσύ αυτό έκανες όμως κακοχαρακτήρησες όλους τους άλλους κοιτώνες για να δείξεις ότι ο κοιτώνας σ είναι ο καλύτερος κ ακόμα δν έχεις πει ούτε ένα αρνητικό για το σλιθ.
-αυτό έκανες όμως κ συνεπώς τα μέλη τ κάθε κοιτώνα κ ο κοιτώνας μ έχει φυτό,ξερόλες κτλ (ξέχασα κ ρουφιάνοι).κ ότι θες να πεις ότι η Αμπρίτζ δν ταιριάζει στο σλιθ δν νομίζω ότι πρέπει να την φορτώνεις σε άλλους κοιτώνες..
Στο πότερμορ βλέπουμε τελικά πόσο σπουδαίοι είναι οι Γκρίφιντορ.Τρίτοι και με μεγάλη διαφορά ενώ δεύτεροι οι Ράβενκλοου που έχουν τα περισσότερα μέλη και πρώτοι οι Σλίθεριν που έχουν 1000 μέλη λιγότερα από τους υπόλοιπους κοιτώνες.όχι οτι τους υποβιβάζω αλλά θέλω να τονίσω τη διαφορά με αυτό που μας έλεγε η αγαπητή κατα τα αλλα θεα μας,Τζο
-αν θες να θεωρηθείς καλύτερη κ σπουδαιότερη από τον κοιτώνα σ μπράβο είστε οι καλύτεροι στο σλιθ κ οι άλλοι χάλια..πρέπει να ξέρεις όμως ότι ένας άνθρωπος δν κρίνετε από κάποια χαρακτηριστικά που έχει από τον κοιτώνα αλλά από τις πράξεις του οι γενικεύσεις είναι ανούσια,λανθασμένα αποτελέσματα..όπου κ να ανήκεις από τους τέσσερις κοιτώνες δν δηλώνει απολύτως τπτ απλά ότι ταιριάζεις εκεί όχι ότι είσαι γαμάτος αυτό το δημιουργείς εσύ όχι ο κοιτώνας σ
- Σπόιλερ:
- δν θέλω να τσακωθώ μαζί σ αλλά δν μ άρεσε μπορώ να πω κάποια πράγματα που έγραψες
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
The chosen one II- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 20
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
- Δημοσίευση Ν°45
Σλίθεριν.
Edti απο τον Amycus.Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις μόνο με emoticons εκτός και αν προβλέπονται απο το topic.
Edti απο τον Amycus.Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις μόνο με emoticons εκτός και αν προβλέπονται απο το topic.
Remous Loupin- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2628
Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Μπορεί να είσαι μόνο ένας άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο, αλλά μπορεί και να είσαι ολόκληρος ο κόσμος για έναν άνθρωπο
- Δημοσίευση Ν°46
Nethiel συμφωνω απλως διαφωνω στο οτι η Αμπριτζ θα ταν στο Χαφλαπαφλ ουτε απ εξω δε θα περναγε για να πας εκει πρεπει να σαι δικαιος αφοσιωμενος πιστος υπομονετικος.Τιποτα απ αυτα δεν ειχε αυτη νομιζω πως θα πηγαινε Σλιθεριν τον παω πολυ αυτον τον κοιτωνα και για να πας εκει χρειαζεται να σαι αριστοκρατικος φιλοδοξος και να χεις φινετσα.Αυτη τα χε αυτα τα χαρακτηριστικα ειχε φινετσα με το δικο της τροπο και επαινουσε το Σλιθεριν οποτε πιστευω θα πηγαινε Αλλα σου ξεκαθαριζω πως τν παω πολυ αυτον τον κοιτωνα!
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°47
Nethiel έγραψε:θα τα χαρακτηρίσω ένα προς ένα..
-Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι γελοίο αλλά ούτε ένα αρνητικό για τους σλιθεριν ενώ από κάτω έχεις κράξει όλους τους κοιτώνες...
Μα είναι πολύ απλό.Τα ίδια χαρακτηριστικά γίνονται και πολύ άσχημα όπως έχουμε δει απλά τους άλλους κοιτώνες δεν τους ΄λεκραξε κανεις και αφού θεωρώ δεδομένα τα καλά χαρακτηριστικά τους αναλύω και τα κακά που έχουν φυσικά και δεν θεωρω τους άλλους κοιτώνες κατώτερους
Ναι η αλήθεια είναι πως δεν το γράφει στα βιβλία αλλά το έγραψε η Τζο στο Πότερμορ.Nethiel έγραψε:-το ρουφιάνοι κ ανταγωνιστικοί δν το έχω δει σαν χαρακτηριστικό για την ένταξη σ αυτόν τον κοιτώνα...
Nethiel έγραψε:-μπορεί να έχει γίνει κάποια θεοποιήση για το γκριφ.. κ εσύ αυτό έκανες όμως κακοχαρακτήρησες όλους τους άλλους κοιτώνες για να δείξεις ότι ο κοιτώνας σ είναι ο καλύτερος κ ακόμα δν έχεις πει ούτε ένα αρνητικό για το σλιθ.
Κοίταξε πάλι αυτα που είπα για το σλιθεριν.Η φιλοδοξία μπορεί να γίνει εύκολα ο λόγος να απομακρυνθείς από τους ανθρώπους που σε αγαπούν και η πονηριά είναι καλή οταν χρησιθμοποιηται για καλό σκοπό και άσχημη όταν αποσκοπεί σε άσχημες πράξεις.Είναι όλα αυτό που είπε ο Νταμπλντορ οι επιλογές μας.Ουσιαστικα λεμε το ίδιο πράγμα απλά αναφέρω όσα δεν ακούγονται για τους άλλους κοιτώνες και σου πέφτει λίγο βαρύ
Nethiel έγραψε:-αυτό έκανες όμως κ συνεπώς τα μέλη τ κάθε κοιτώνα κ ο κοιτώνας μ έχει φυτό,ξερόλες κτλ (ξέχασα κ ρουφιάνοι).κ ότι θες να πεις ότι η Αμπρίτζ δν ταιριάζει στο σλιθ δν νομίζω ότι πρέπει να την φορτώνεις σε άλλους κοιτώνες..
όχι βέβαια.Οι χαφλπαφ είναι καλοί φίλοι,πιστοί και δίκαιοι και όπως προανέφερα είναι το πως θα χρησιμοποιουνται τα χαρίσματα αυτα.Άρα λοιπόν αφού ήδη όλοι ξέρουμε την καλή πλευρα γιατί τα βιβλία μόνο το Σλίθεριν θαύουν είναι απαραίτητο να ακούσουμε πάλι την καλή;Εννοείται πως το Ραβεν και το Χαφλπαφ είναι καλοί κοιτώνες.Μάλιστα αν δεν πήγαινα σλιθ θα ήθελα να ήμουν Ραβεν.Απλά για μένα η Α΄μπριντζ είχε κάοια τέτοια χαρακτηριστικά που τα καλλιέργησε αλλιώς.Το κράξημο χωρίς δικαιολόγηση στο σλιθ επιτρέπεται γιατί το λένε τα βιβλία ενώ σοτυς άλλους κοιτώνες και με επιχειρήματα ΔΕΝ επιτρέπεται;
Nethiel έγραψε:-αν θες να θεωρηθείς καλύτερη κ σπουδαιότερη από τον κοιτώνα σ μπράβο είστε οι καλύτεροι στο σλιθ κ οι άλλοι χάλια..πρέπει να ξέρεις όμως ότι ένας άνθρωπος δν κρίνετε από κάποια χαρακτηριστικά που έχει από τον κοιτώνα αλλά από τις πράξεις του οι γενικεύσεις είναι ανούσια,λανθασμένα αποτελέσματα..όπου κ να ανήκεις από τους τέσσερις κοιτώνες δν δηλώνει απολύτως τπτ απλά ότι ταιριάζεις εκεί όχι ότι είσαι γαμάτος αυτό το δημιουργείς εσύ όχι ο κοιτώνας σ
Εννοιείται πως ναι απλά όπως ξεκαθάρισα μιλάω για τα βιβλία όταν αναφέρονται στο σχολικό πρωτάθλημα-τίποτα άλλο.Το να μην το κερδίζει μια αδελφότητα δε σημαίνει οτι τα μέλη της δεν έχουν εξαιρετικά χαρίσματα.Απλά ήθελα να τονίσω τη διαφορά και στην τελική λίγο χιούμορ να μη χαρώ που δεν έχουμε εκεί το Ντάμπλντορ να δίνει πόντους στο γκριφ;
Nethiel έγραψε:
- Σπόιλερ:
δν θέλω να τσακωθώ μαζί σ αλλά δν μ άρεσε μπορώ να πω κάποια πράγματα που έγραψες
όχι καλέ άλλωστε χάρηκα που απάντησες στο ποστ μου.Πρέπει να έχουμε διαφορετικές απόψεις για να τροφοδοτείται ο διάλογος.Και τώρα σταματώ γιατί θα μου πουν οτι σπαμάρω
- Σπόιλερ:
- Σteam, γιατί νιώθουμε
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°48
συμφωνώ γενικά με αυτά που λες απλά μ την έδωσε η λέξη ρουφιάνοι για τους ρέιβεν...η ατάκα:να μη χαρώ που δεν έχουμε εκεί το Ντάμπλντορ να δίνει πόντους στο γκριφ;
έγραψες
το μόνο που συμπέρανα κ επιβεβαίωσα είναι ότι η Αμπρίτζ δν αξίζει να μπει πουθενά για εμένα ακόμα κ το καπέλο θα την έδιωχνε...
έγραψες
το μόνο που συμπέρανα κ επιβεβαίωσα είναι ότι η Αμπρίτζ δν αξίζει να μπει πουθενά για εμένα ακόμα κ το καπέλο θα την έδιωχνε...
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°49
Nethiel έγραψε:συμφωνώ γενικά με αυτά που λες απλά μ την έδωσε η λέξη ρουφιάνοι για τους ρέιβεν...η ατάκα:να μη χαρώ που δεν έχουμε εκεί το Ντάμπλντορ να δίνει πόντους στο γκριφ;
έγραψες
Είναι μερικά άτομα σαν τη βατραχομουρα
Και αν υποθεσουμε οτι θα πηγαινε σλιθεριν ο καημένος ο Σλάγκχορν θα έλεγε
Froooooog,In the dudgeon....frog in the dudgeon..I thought you ought to know
- Σπόιλερ:
- Σteam, γιατί νιώθουμε
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°50
το πιστεύω..μα Αμριτζ δν αξίζει ούτε για τον Θάνατο θέλει να μπει κ σ κοιτώνα...
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER