Βασικά, οφείλω να ομολογήσω ότι με ξένισε αρκετά η εισαγωγή νέων χαρακτήρων, αλλά αναμενόμενο ήταν αφού τα περισσότερα παιδιά αποφοίτησαν. Μετά το συνήθισα μωρέ. Κι από τη στιγμή που ο Darren μπήκε στο main cast και είχε και όλα σχεδόν τα solo, δεν θα μπορούσε να μην μου αρέσει, χα χα! Μπορεί να καταστράφηκαν όλα τα ζευγαράκια Klaine, Finchel, Britanna, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ! Τον διασκέδασα! Και ξεχώρισα τα επεισόδια «The Break-Up» και «Shooting Star». Περιμένω τον 5ο με αγωνία!
Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 25 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Το έβαλε ο Άλφα, σας το είπα? Σας το λέω τώρα. Και ελλείψη κάτι καλύτερου, το έβλεπα όταν ήμουν στο χωριό και θα το συνεχίσω μάλλον, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα επεισόδια που έχει αγοράσει το κανάλι Αγαπημένος χαρακτήρας ο Κερτ, ΜΑΚΡΑΝ. Και μετά ο Γουίλ. Οι υπόλοιποι από ok μέχρι αντιπαθητικοί. Αυτό που έδειξε σήμερα πάντως το λάτρεψα. Ανεβάζανε το Rocky Horror τα χρυσά μου
Eleanna Lovegood έγραψε:Πραγματι! Χαθηκες ρε συ Εαν κοιταξεις τις προηγουμενεε σελιδες, το κυριο παραπονο μας ηταν πως η πλοκη ηταν λιγο messed up.
Όντως, από άποψη πλοκής και σεναρίου υπήρχε ένα μπέρδεμα, προφανώς όμως έφταιγε το γεγονός ότι άλλαζαν σεναριογράφο σε κάθε επεισόδιο σχεδόν.
Cassandra Black έγραψε:Το έβαλε ο Άλφα, σας το είπα? Σας το λέω τώρα. Και ελλείψη κάτι καλύτερου, το έβλεπα όταν ήμουν στο χωριό και θα το συνεχίσω μάλλον, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα επεισόδια που έχει αγοράσει το κανάλι Αγαπημένος χαρακτήρας ο Κερτ, ΜΑΚΡΑΝ. Και μετά ο Γουίλ. Οι υπόλοιποι από ok μέχρι αντιπαθητικοί. Αυτό που έδειξε σήμερα πάντως το λάτρεψα. Ανεβάζανε το Rocky Horror τα χρυσά μου
Γιάννα, τα επόμενα είναι πιο ωραία! Και θα λατρέψεις και τον Blaine/Darren Criss/το άτομο στην εμφάνισή μου. Γενικά, μπορεί να μοιάζει συνηθισμένη αμερικανιά, αλλά εγώ τη θεωρώ διαμάντι!
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
two klaine kisses in an episode. σχεδόν περισσότερα από όσα έχουμε δει σύνολο στους 3 κύκλους που τα είχανε. θενκ γιου ράηαν μέρφι. θένκ γιου. και βασικά, ήταν ένα ευχάριστο επισόδιο. επιτέλους έφυγε η μπρίτανι.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 27 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πολύ και ήμουν φανατική μέχρι που τελείωσαν τα επισόδεια. Μόνο ένα ακόμα σχολείο θα ήταν χαρούμενο σαν τα παιδιά του glee αν έπαιρναν την 12η θέση. Το δικό μας.
Maria Granger έγραψε:Που το ειδες; Δεν μπορω να το βρω πουθενά και θέλω τόοσο πολύ να το δω!!!
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 27 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Ούτε κι εγώ γιατί ξέρω ότι θα αρρωστήσω για ένα μήνα (όχι ότι δεν έχω αρρωστήσει από τον Ιούλιο που πέθανε). Απλώς είναι κρίμα να πεθαίνεις τόσο νέος, με οποιονδήποτε τρόπο, και είναι κρίμα για όλα αυτά τα παιδιά που τον αγαπούσαν και δούλευαν μαζί του να βιώνουν τώρα αυτή τη θλίψη και το πένθος. Τους λυπάμαι όλους, ειδικά τη Lea μου. Απλώς ταυτίζομαι και συμπάσχω.
Μόλις το είδα. 44 λεπτά απλά έκλαιγα και έκλαιγα και έκλαιγα.
σπόιλερς? Δεν θα τα έλεγα σπόιλερς αλλά ένιγουέη:
Και ειδικά στο σημείο με την Σου. Και στην αρχή στο σπίτι με την μαμά του. Και εκεί με την Λέα. Και στην Σαντάνα. Και εκεί με τον Πακ και την προπονήτρια. Και με τον Γουίλ στο τέλος. Και στην αρχή αρχή που μίλαγε ο Κερτ. Μόνο η Τίνα με εκνεύρισε για άλλη μια φορά.
Stuff:
Μόλις το κατέβασα! Θα το δω απόψε το βράδυ με την ησυχία μου και θα επιστρέψω να γράψω τη γνώμη μου! Θα είναι σίγουρα μια οδυνηρή εμπειρία. #RememberingCory
Το είδα κι εγώ χθες! Με πέθανε, κυριολεκτικά. Δεν ντρέπομαι να ομολογήσω πως έκλαιγα καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Έτσι κι αλλιώς, είναι αδύνατον για τον καλά οργανωμένο εγκέφαλο να μην κλάψει στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Αισθάνθηκα την ανάγκη να το κάνω, πρώτον γιατί συνέπασχα στον θρήνο των ηθοποιών και δεύτερον γιατί ήταν κάτι πολύ συγκινητικό, φτιαγμένο με αγάπη. Δεν έχω αγαπημένες στιγμές, το λάτρεψα από την αρχή ως το τέλος του. Ήταν πολύ γλυκό. Μάλλον, το πιο γλυκό επεισόδιο του Glee μέχρι τώρα.
Η τελευταία σκηνή ήταν απλά τόσο ανυπόφορη.
Και ναι, θα τον θυμάμαι τον Cory. Όχι ως έναν ακόμη «διάσημο πρεζάκια που καλά έπαθε», αλλά ως ένα γενναίο και καλό παιδί που χάριζε φως στους γύρω του. Κι ας μην τον γνώριζα. Κι ας μη με γνώριζε. Το έργο του, εξάλλου, ήταν αρκετό για εμένα.
Σου φανηκε ανυποφορο το κλαμα του σουστερ; εμενα μ φανηκε ανυποφορη η τινα. Σαντανααα, μην κλαις ρε. Το τραγουδι της λια. Συγγνωμη για αυτο που θα πω, αλλα επρεπε να πεθανει ο κορι για να μαθεις πως να ερμηνευεις ενα λυπημενο κομματι. Το καβερ της αντελ που εκανε ηταν οτι καλυτερο εχω ακουσει απο την λια.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...