οσο για το nickname,ηθελα κατι πρωτοτυπο, κ που να περιεχει οπωσδηποτε σεντρικ ντιγκορι(ερωτας ο πατινσον απο το twilight υριως αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια! )
αληθεια,πώς μπορω να βαλω το blood status μου??εψαξα στο προφιλ αλλα δεν το βρηκα...
Kendra Diggory έγραψε:ευχαριστω πολυ! ναι,ειμαι καπως χαμενη ειναι η αληθεια,αλλα θα το βρω πιστευω! καθε φορουμ ειναι αλλιως φτιαγμενο,οποτε θελει το χρονο του!
οσο για το nickname,ηθελα κατι πρωτοτυπο, κ που να περιεχει οπωσδηποτε σεντρικ ντιγκορι(ερωτας ο πατινσον απο το twilight υριως αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια! )
αληθεια,πώς μπορω να βαλω το blood status μου??εψαξα στο προφιλ αλλα δεν το βρηκα...
Lydia Granger έγραψε:Καλώς ήρθες kendra καλά να περάσεις στο μαγικό forum
ΕυχαριστώGinevra Granger Silverton έγραψε:Kendra Diggory έγραψε:ευχαριστω πολυ! ναι,ειμαι καπως χαμενη ειναι η αληθεια,αλλα θα το βρω πιστευω! καθε φορουμ ειναι αλλιως φτιαγμενο,οποτε θελει το χρονο του!
εμενα μ αρεσε το kendra
λοιπον πας στο magical identity για να βαλεις blood status και εχει κι αλλα πραγματακια! ομως οτι αλλη ερωτηση εχεις μπορεις να την κανεις εδωhttps://www.harryworld.org/t6185p848-topic
!Lydia Granger έγραψε:Καλώς ήρθες kendra καλά να περάσεις στο μαγικό forum
Λυδια καλως ηρθες στο Χαφλ !!
John Dawlish έγραψε: kendra καλα να περασεις
Kendra Diggory έγραψε:χαιρετω την παρεα!!!!!!!!!! ειμαι τοσο χαρουμενη που βρηκα αυτο το φορουμ αλλα κ λιγο στεναχωρημενη που δεν σας βρηκα νωριτερα!!!!!
Ειμαι Χαρι Ποτερ φαν απο τα 9 μου,οταν ειδα την 1η ταινια κ εκτοτε δεν εχω χασει ουτε μια σελιδα απο τα βιβλια ή μια σκηνη απο τις ταινιες!!!!!!!!!