+18
Katherine Black
Milady D' Hiver
Romilda Vane
Violetta Black
Arcturus Regulus Black
Morgan le Fay
Amycus
Roxanne Derwent
Catherine Tonks
Rose Black
EL.J girl
Cassandra Black
<3EvELiNa<3
elena!
Wanderer
Narcissa
RemousLoupin
multi
22 απαντήσεις
Αδέσποτα
multi- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
Αδέσποτα
Παιδιά το θέμα με τα αδέσποτα είναι τραγικό!Κυκλοφορούν παντού χωρίς να υπάρχει καμμία μέριμνα από την πολιτεία!Επίσης βλέπουμε πως όποιος έχει ένα κατοικίδιο και δεν το θέλει πια το παρατάει σε ένα δρόμο και "καθάρισε".Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.Επίσης πολλοί από εμάς έχουμε γίνει μάρτυρες κακοποίησης αδέσποτων.Δεν θα μιλήσουμε για αυτά τα κτήνη γιατί απλά δεν αξίζει.Όμως η πολιτεία δεν θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι?Βέβαια όταν έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τα μάζεψαν για να μην γίνει ρεζίλι η χώρα μας,όμως τώρα?
"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Αδέσποτα
Το πραγμα ιειναι απλο . Ανοιγει σε καθε πολη απο μια οργανωση περιθαλψης των απεσπατων ( ή οπως αλλιως λεγεται ) ... Ετσι δεν θα βλεπουμε τοσα πολλα αδεσπατα ζωα στο δρομο κ επιπλεον θα δημιουργηθουν πολλες κενες θεσεις εργασιας για κτηνιατρους ή ακομα κ για απλους ανθρωπους χωρις ιδιαιτερη μορφωση ( δεν θελω να χρησιμοποιεισω την λεξη "αμορφωτους" ) ...! Τοσο δυσκολο ειναι ?
Κανεις παντως δεν εγγυαται οτι σε τετοια μερη τα ζωα θα εχουν την καταλληλη περιθαλψη , αλλα εξακολουθει να ειναι μια λυση ...
Οσο για αυτο με την κακοποιηση ζωων ... Ε το θεωρω απαραδεκτω ! Η κακοποιηση ζωων θα πρεπει να διωκεται ποινικα ( δεν ξερω αν ισχυει ηδη κατι τετοιο παντως δεν το εχω ακουσιε ποτε στην Ελλαδα ) ...! Για μενα το να βασανιζεις ενα ζωο ειναι ιδιο με το να βασανιζεις εναν ανθρωπο ...
(Ωραιο τοπικ multi ! Επικαιρο κ πιστευω πρεπει να μας απασχολει ολους )
Κανεις παντως δεν εγγυαται οτι σε τετοια μερη τα ζωα θα εχουν την καταλληλη περιθαλψη , αλλα εξακολουθει να ειναι μια λυση ...
Οσο για αυτο με την κακοποιηση ζωων ... Ε το θεωρω απαραδεκτω ! Η κακοποιηση ζωων θα πρεπει να διωκεται ποινικα ( δεν ξερω αν ισχυει ηδη κατι τετοιο παντως δεν το εχω ακουσιε ποτε στην Ελλαδα ) ...! Για μενα το να βασανιζεις ενα ζωο ειναι ιδιο με το να βασανιζεις εναν ανθρωπο ...
(Ωραιο τοπικ multi ! Επικαιρο κ πιστευω πρεπει να μας απασχολει ολους )
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
multi- Δημοσιογράφος
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°3
Ωραία αυτά που γράφεις RemousLoupin αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα αυτά θεωρούνται πολυτέλεια!
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°4
Ειδικά στην Ηγουμενίτσα μια οργάνωση περίθαλψης αδέσποτων δεν πρόκειται να δημιουργηθεί ούτε και αν τους πληρώναμε. Αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά αδέσποτα στην πόλη και το πρόβλημα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο εδώ...
multi- Δημοσιογράφος
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°5
Πάλι καλά γιατί εδώ στην Αθήνα γίνεται χαμός!
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°6
Η κατάσταση που περιγράφεις μου θυμίζει το κείμενο "Αθηναϊκοί Περίπατοι"...
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°7
Πάλι καλά γιατί εδώ στην Αθήνα γίνεται χαμός!
αυτο ξαναπες το....εχει γεμισει ο κοσμος...
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
multi- Δημοσιογράφος
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°8
Τι λένε οι "Αθηναϊκοι περίπατοι?Αν τους έχεις σε ηλεκτρονική μορφή πόσταρε ένα κομμάτι αλλιώς δεν πειράζει Sev!
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°9
Δεν έχω κάτι πρόχειρο. Είναι ένα βιβλίο του Εμμανουήλ Ροϊδη των Εκδόσεων Πατάκη. Άμα θες πήγαινε να το αγοράσεις...
multi- Δημοσιογράφος
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°10
Οκ!Μπορεί να ψάξω να βρω την περίληψη του!
Wanderer- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...
- Δημοσίευση Ν°11
Εγώ πολύ λυπάμαι να τα βλέπω να γυρνάνε από δω κ από κει, κάποια τραυαματισμένα... Επίσης τώρα τελευταία έχει δημιουργηθεί μία συμμορία σκυλιών τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα, εκεί που συχνάζω κυρίως... το ένα έχει κόκκινα μάτια, έχουν επιτεθεί και έχουν δαγκώσει ως τώρα μια γριά και ένα παιδάκι, και ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ από το δήμο δε λέει να τα μαζέψει!!! Μια φορά μας συνήγησαν με τη παρέα μου...
Υ.Γ. Έχουμε πήξει στο σκατό...
Υ.Γ. Έχουμε πήξει στο σκατό...
Lady Wonder
elena!- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3144
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°12
οντος το προβλημα με τα αδεσποτα ειναι μεγαλο και για τους ανθρωπους αλλα και για τα ιδια τα ζωντανα!!!ο δημος φυσικα αδιαφορει.υπαρχουν αδεσποτα στην πλατεια που μπροστα στα ματια μου δαγκωνουν τον ανυπερασπιστο παππου που κανει την απογευματινη του βολτα(μου εχει τυχη να το δω 2-3 φορες)χωρις να το εχει ενοχλησει καθολου.μερικες φορες αναγκαζομαι να κανω τον γυρω απο ενα σημειο γιατι απλα υπαρχει μια "αγελη" απο αδεσποτα.ομως εκτος απο τα αγρια αυτα αδεσποτα υπαρχουν και τα ζωακια τα οποια δεν πειραζουν κανενα τα οποια το μονο που θελουν ειναι μια ζεστη αγκαλια να τους προσφερεις λιγο φαγητο και τιποτα αλλο.και ειναι θλιβερο να βλεπεις σε τετοια ζωα καποιοι ανιδεοι να ριχνουν φολες στα φαγητα που επιτηδες τους δινουν.
αυτο που θαυμασα σε ενα μερος(σκιαθος)ειναι οτι ειχαν ενα μεγαλο μερος που εβαζαν ολα τα αδεσποτα τους προσφεραν φαγητο νερο και στεγη και οποιος ηθελε ενα κατοικιδιο μπορουσε να παει εκει να δει καποιο ζωο που θα ηθελε ή που θα του εκανε εντυπωση(και ας μην ηταν ρατσας)και να το παρει δωρεαν αρκει να μην το πεταγε ξανα στο δρομο και να του προσφερε αγαπη.τιποτα αλλο
αυτο που θαυμασα σε ενα μερος(σκιαθος)ειναι οτι ειχαν ενα μεγαλο μερος που εβαζαν ολα τα αδεσποτα τους προσφεραν φαγητο νερο και στεγη και οποιος ηθελε ενα κατοικιδιο μπορουσε να παει εκει να δει καποιο ζωο που θα ηθελε ή που θα του εκανε εντυπωση(και ας μην ηταν ρατσας)και να το παρει δωρεαν αρκει να μην το πεταγε ξανα στο δρομο και να του προσφερε αγαπη.τιποτα αλλο
- Σπόιλερ:
multi- Δημοσιογράφος
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°13
Πλάκα πλάκα τώρα που μιλάμε για τα ζώα είδατε την κακοποίηση των ζώων του τσίρκου Medrano?Τι παιρνάνε τα κακόμοιρα!
elena!- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°14
αχ δεν το ειδα αλλα φανταζομαι γιατι για να κανουν ολα αυτα τα κολπα στο τσιρκο -εχω δει παρομια ρεπορταζ στην τηλεοραση -το τι περναν δεν περιγραφετε!!!
- Σπόιλερ:
<3EvELiNa<3- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1841
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
παιδιά ένα θα σας πω!!!!!!έχετε δει πως γίνονται οι γούνες???τώρα την ανάσταση δεν θυμάμαι σε πιο κανάλι το έδειχνε λεπτομερώς!!!παιδιά ήταν φρίκη όσο μπόρεσα να δω γτ η θεία μου δεν με άφηνε επειδή ήταν πραγματικά πολύ σκληρό και άκρως ακατάλληλο για παιδιά!!!αυτό που θυμάμαι και με συγκλόνισε πραγματικά είναι ότι τα είχαν όλα σε κλουβιά και έπαιρναν ένα για παράδειγμα και πέταγαν με δύναμη κάτω το κλουβί και να ακούς να σπάνε τα όλα κόκκαλα του ζώου και αυτό να ουρλιάζει από τον πόνο!!!!και σαν να μην έφτανε αυτό μετά τα έπαιρναν από κει μέσα και έβγαζαν το δέρμα τους ενώ ήταν ακόμα ζωντανά!!!παιδιά ήταν ειλικρινά φρικαλέο το θέαμα!!!μα καλά πως μπορούν να φέρονται έτσι στα ζώα ρε π****η μου?????τπτ δεν σέβονται πια???δηλαδή επειδή δεν έχουν φωνή να μιλήσουν δεν έχουν και ψυχούλα?!?!?!?!?!?!?!?!?δηλαδή έλεος!!!! :kill:
elena!- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°16
μαζι το ειδαμε αυτο ηταν στο σκαι και οντος ηταν φρικιαστηκο ακομα και να ακους καποιον να στο περυγραφει!!!δεν ειναι ανθρωποι αυτοι!!!πως μπορουν να το κανουν αυτο???
- Σπόιλερ:
Wanderer- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...
- Δημοσίευση Ν°17
Πρώτη φορά το ακούω αυτό, πολύ φρίκη, ανατρίχιασα...
Lady Wonder
<3EvELiNa<3- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°18
εγώ να δεις!!!!δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που φέρονται με αυτόν τον τρόπο!μου φαίνεται απίστευτο!!!!!και αφού δεν σέβονται τα ζώα,αύριο μεθαύριο δεν θα σέβονται ούτε τους ανθρώπους!!!αν το σκεφτούμε ζούμε σε μία φρικαλέα κοινωνία!!!που μόνο και μόνο για το συμφέρον και για το καταραμένο το χρήμα κάνουν τα πάντα,οποιοδήποτε κι αν είναι το κόστος αυτών των πράξεων!!!!
multi- Δημοσιογράφος
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°19
Evelina το έδειχνε στο ράδιο αρβύλα και ήταν μινκ που η γούνα τους είναι καλύτερης ποιότητας αν τα γδάρουν ζωντανά!Μεγάλη Πέμπτη το έδειξε αν αυτό λες!!!Παιδιά οι εικόνες εμένα δεν με πείραξαν τόσο,όσο με πείραξε η συμπεριφορα αυτών των κτήνων που έπρεπε να ήταν φυλακή,αν δεν τα είδατε δεν μπορείτε να φανταστείτε!Αφού του σπάγανε τα κόκκαλα για να μην μπορεί να αντιδράσει(κοπανώντας το στο έδαφος!!!),με ένα μπαλτά του κόβανε τα τέσσερα πόδια και το γδέρνανε ενώ το ζώο ήταν ΖΩΝΤΑΝΟ!!Στο τέλος το καημένο το ζωάκι σήκωσε το κεφαλάκι του που ήταν η σαρκα και οι μυς και πρόσπαθούσε να καταλάβει τι του γινόταν!!!!!!!!ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ!!!!!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ!!!!!
<3EvELiNa<3- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°20
αυτό εννοώ multi!!!είναι εντελώς φρίκη το συγκεκριμένο θέμα!!!και όπως λες κι εσύ όλα αυτά για κάποιες ψωνισμένες πλούσιες που για να το παίξουν ανώτερες και πιο πλούσιες από ότι ήδη είναι φοράνε τις γούνες!!!!ήθελα να ξερα αν έχουν καμιά υποψία για το πως γίνονται αυτά τα παλτά!για να φορέσω δηλαδή εγώ ένα παλτό επειδή έτσι μου κα****ε πρέπει να πεθάνουν ένα σωρό ζώα???και όχι απλά να πεθάνουν να υποφέρουν και που πεθαίνουν!!!!!ε όχι!!!!!!!και η πιο φρικιαστική ιδέα που έγραψες κι εσύ multi:ότι και καλά αν τους βγάλεις τη γούνα ενώ είναι ζωντανά έχουν καλύτερη ποιότητα!!!omfg!!!!ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άρρωστοι σε αυτόν τον πλανήτη!!!ενας δυο οκ αλλά εκατοντάδες????ποτέ!!!! :kill:
elena!- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°21
και αναρωτιεμαι:γιατι αυτες οι μεγαλοκυριες να φοραν αληθινες γουνες???ας βαζουν τις ψευτικες!αλλα θελουν να ειναι καλυτερη η ποιοτητα της γουνας και βλακειες.δεν σκεφτονται λιγο τα ζωακια που πεθαναν για να φοραν αυτες τις γουνες τους!!!
- Σπόιλερ:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°22
elena! έγραψε:και αναρωτιεμαι:γιατι αυτες οι μεγαλοκυριες να φοραν αληθινες γουνες???ας βαζουν τις ψευτικες!αλλα θελουν να ειναι καλυτερη η ποιοτητα της γουνας και βλακειες.δεν σκεφτονται λιγο τα ζωακια που πεθαναν για να φοραν αυτες τις γουνες τους!!!
Έλενα, μου θυμίζεις λίγο τη Φοίβη! Έχεις δίκιο όμως, τι φταίει το ζωάκι αν αυτές θέλουν να φοράνε τη γούνα απ' το Χουντάλα και να κάνουν τη φιγούρα τους; Να πάρουν οικολογικές! Άμα πια!
- We seed the stars:
multi- Δημοσιογράφος
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°23
Και αυτά γίνονται παντού!π.χ. εδώ στην ελλάδα καρφώνουν τα κοράκια ζωντανά για να τρομάζουν τα υπόλοιπα με τις φωνές τους!!ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ!!!
<3EvELiNa<3- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°24
multi έγραψε:Και αυτά γίνονται παντού!π.χ. εδώ στην ελλάδα καρφώνουν τα κοράκια ζωντανά για να τρομάζουν τα υπόλοιπα με τις φωνές τους!!ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ!!!
καλά αυτό πρώτη φορά το ακούω!!!!αχ θεέ μου τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μου???πω πω με ψυχοπλακώνουν αυτά τα πράγματα!εγώ πάντως που έχω 4 γατάκια τα προσέχω πολύ και όσο μπορώ τα επιβλέπω ώστε να μην τρώνε από άλλους γτ οι δικοί μας οι έξυπνοι βάζουν φόλες στα ζωντανά τα αδέσποτα και φοβάμαι μήπως πάθουνε τπτ τα αγαπουλινίνια μου!!!τέσπα...εγώ έχω πει πως αν μπορέσω στο μέλλον να ανοίξω ένα δικό μου ίδρυμα για αδέσποτα και να τα έχω εκεί μέσα να τα προστατεύω και να τα δίνω μόνο σε όποιους πραγματικά τα θέλουν!και όχι σε αυτούς που στη στροφή του δρόμου θα τα πετάξουν στο κάδο!!!θα τους παρέχω κήπο και άλλα πολλά!μακάρι να το κάνω για να μπορέσω να προστατέψω κάποια από αυτά από τις αγριότητες του έξω κόσμου!τελικά ο άνθρωπος κατέληξε να είναι το μόνο όν με περισσότερο μυαλό και ταυτόχρονα τόσο άμυαλο και βίαιο!έχουμε γίνει χειρότεροι από τα ζώα!
multi- Δημοσιογράφος
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°25
Έχω και εγώ ένα γατάκι ενός έτους!Βέβαια σαν το σκυλο δεν είναι...Άσε το τι γίνεται και δεν το μαθαίνουμε...