Μπεφάνα έγραψε:Πολύ καλό είναι, με τι το έκανες;
Xρησιμοποίησα το πρόγραμμα SAI to οποίο κατέβασα από το διαδύκτιο
Μπεφάνα έγραψε:Πολύ καλό είναι, με τι το έκανες;
Δε σε ενοχλεί το paintTool? Μου κολλάει ΠΟΛΥ συχνά. Πολύ όμως.Christmas Spirit έγραψε:Xρησιμοποίησα το πρόγραμμα SAI to οποίο κατέβασα από το διαδύκτιο
jack skellington έγραψε:Έχεις την Αμίλια στο άβαταρ σου και ζωγραφίζεις και τέλεια. <3
Είναι τόσο ωραίο!Christmas Spirit έγραψε:Δε σε ενοχλεί το paintTool? Μου κολλάει ΠΟΛΥ συχνά. Πολύ όμως.
Μπα...εμένα δεν έτυχε να μου κολλήσει.
Έχτες δεν κοιμόμουνα και έκανα νέο σχέδιο. Αύτο είναι με μολύβι και απλώς του έκανα λίγο edit στο photoshop
Είναι ο Τζέιμς και η Λίλυ...είμαι μεγάλη θαυμάστρια τους
Snow Queen έγραψε:Δε νομίζω να μοιάζει με μολύβι για να μπορέσει να το μπερδέψει κανείς...
Δε σε ενοχλεί το paintTool? Μου κολλάει ΠΟΛΥ συχνά. Πολύ όμως.
Christmas Spirit έγραψε:
Έχτες δεν κοιμόμουνα και έκανα νέο σχέδιο. Αύτο είναι με μολύβι και απλώς του έκανα λίγο edit στο photoshop
Είναι ο Τζέιμς και η Λίλυ...είμαι μεγάλη θαυμάστρια τους
Jokery Christmas έγραψε:Since I am Jokery Christmas...
- Σπόιλερ:
J:Merry Christmas Harley.
H:Merry Christmas Puddin'!
Και αυτό στις 12 το βράδυ χθες
- Stray Heart:
Εμπνευσμένο από αυτό
Μόνο που αυτό σαφώς δεν είναι ένα από αυτά.Μπεφάνα έγραψε:Tι να σου πω Ρέα ίσως να χρειάζομαι νέα γυαλιά ή να φταίει η ανάλυση ή το χρώμα, πάντως μερικά digital σχέδια φαίνονται traditional, όπως θα χεις σαφώς παρατηρήσει και από το dA
Είναι τόσο ωραίο!
Ανέβασε μερικά ακόμη άμα έχεις!!
Πολύ ωραίο είναι και πολύ καλή επεξεργασία, λατρεύω τον στυλ ζωγραφικής σου...απλά νομίζω να δώσεις λίγη βάση στην αναλογία και είσαι τζιτζί I love you
Léonie Vernier έγραψε:Κατάντησε γελοίο.
Lily Marie Evans έγραψε:
Πολύ ωραίο είναι και πολύ καλή επεξεργασία, λατρεύω τον στυλ ζωγραφικής σου...απλά νομίζω να δώσεις λίγη βάση στην αναλογία και είσαι τζιτζί I love you
Ναι..η αλήθεια είναι πως έχω ένα συνήθειο να κάνω μεγάλα κεφάλια
Για ακόμα μία φορα δεν μπορώ να κοιμηθώ έτσι ζωγράφισα κάτι στο MyPaint (δυστηχώς τελείωσε η περίοδος δοκιμασίας του SAI και έτσι κατέβασα ένα πολύ καλό free software που βρήκα ) Τέλως πάντων...να τη κάναμε και απόψε...
John Dawlish έγραψε:Εισαι ταλεντο σιγουρα πραγματα
Léonie Vernier έγραψε:Κατάντησε γελοίο.
Εισαι ταλεντο σιγουρα πραγματα
Ε εντάξει δεν μιλούσα για τα κεφάλια, μερικοί άνθρωποι έχουν τέτοιο στυλ, σε φάση chibi, αλλά πιο πολύ για τα χέρια. Βασικά, πήγαινε στο deviantART και ψάξε για tutorials στο ανθρώπινο σώμα και δε θα έχεις θέμα oh!
Πολύ ωραίο το νέο κομμάτι, μου αρέσει πολύ η αντίθεση της διχρωμίας μαύρου-γκρι με το κόκκινο up Πολύ όμορφο oh!
Eκάτη και γω αυτό κάνω για να γίνω καλύτερη και τραστ μι, έχω γίνει. Ούτε εγώ είμαι ειδική ή από των Καλών Τεχνών, αλλά προσπαθώ να τη βοηθήσω. Εγώ δεν είχα κανένα να μου δώσει συμβουλές όταν πρωτοξεκίνησα να ζωγραφίζω και νόμιζα ότι έκανα τα πιο υπεργαμάουα σχέδια και τώρα τα κοιτάω και λέω "έλεος". Συγνώμη αν σε πέθανα roll Να βοηθήσω τη Λίλι Έβανς προσπαθώ και δεν το κάνω κακοπροέρετα roll Εγώ τουλάχιστον που το κάνω, δεν μου βγήκε σε κακό και μου το έχουν πει και επαγγελματίες ζωγράφοι ότι μέσω των tutorials και των references γίνεσαι καλύτερος.
____
μου χάλασε τα χρώματα το σκάνερ.
30/100: Under the Rain - City of Fallen Angles spoiler: