Maria Lovegood έγραψε:
- you're my warming spell:
Ron Weasley x Hermione Granger all the way
Για μια στιγμή μου κόπηκε η ανάσα! Πανέμορφο!
Maria Lovegood έγραψε:
- you're my warming spell:
Ron Weasley x Hermione Granger all the way
Maria Lovegood έγραψε:^ Ευχαριστώ πολύ κύριε Νικόλα με τιμάτε με τους κολακευτικούς σας λόγους.
Yπάρχει ένα '100 theme Challenge' στο deviantART. Την ξεκίνησα και κάαααααποτε θα την τελειώσω
Ορίστε το νούμερο ένα 'Introduction'. Σας παραθέτω και το κείμενο που έγραψα ως επεξήγηση γιατί βαριέμαι να τα γράφω στα ελληνικά
Wow, I actually drew again my OCs.(Original Characters).So here is where their story starts. It's the day when Alison met Simon and introduced herself to him. Simon broke up with his girlfriend and he is too sad; they were dating the past two years. Alison is worried about him, even if she doesn't even know his name yet, because he is really wet and he'll catch a cold. So, she introduces herself to him and offers her umbrella :P Alison and Simon were painted in hand, traditionally. Graffiti is taken from a photo, you can find it if you google it, the rain was added with a rain brush. Alison Turner, Simon Mitchell (c) me
1. Introduction:
Eleanna Lovegood έγραψε:Μαρακι τι ωραιο
Λοιπον, αυτες τις καναμε στα εικαστικα, ο καθηγητης εδειχνε στον πινακα και εμεις το φτιαχναμε:
- μια για να μαθουμε για την προοπτικη:
- και μια μισοτελειωμενη χριστουγεννιατικη:
Ευχαριστώ καλή μου Αλήθεια βελτιώνεσαι, η προοπτική σου είναι υπέροχη ΚΑΙ με παστέλEleanna Lovegood έγραψε:Μαρακι τι ωραιο
Λοιπον, αυτες τις καναμε στα εικαστικα, ο καθηγητης εδειχνε στον πινακα και εμεις το φτιαχναμε:
- μια για να μαθουμε για την προοπτικη:
- και μια μισοτελειωμενη χριστουγεννιατικη:
Maria Lovegood έγραψε:
- What about a kiss under the mistletoe Evans? :
James Potter x Lily Evans
EleniArmstrong-Potter έγραψε:Εγώ έκανα αυτό το σουρεαλιστικό έργο στο σχολείο,το οποίο ονομάζω ''21st Century Breakdown'' και σημαίνει ''Η κατάρευση του 21ου αιώνα''..Ίσως να μην πολυκολλάει ο τίτλος με την ζωγραφιά,αλλα δεν πειράζει!
Ναι αυτοί είναι, αν και αποφεύγω να τους ζωγραφίζω διότι ο Ίθαν είναι μαυριδερός και δε μου βγαίνει καλός Ευχαριστώ πάντωςEleanna Lovegood έγραψε:Τελειο
Και κατι μου λεει οτι ειναι Ethan x Lena??
Lucy Weasley έγραψε:Ελένηηη βγήκε πολύ τέλειο τελικά!! Μαρία και το δικό σου είναι πολύ ωραίο!
Μαριανέλη μου να 'σαι καλά Ήξερα ότι θα ήταν πιο δυνατό αν έβαζα χρώμα μόνο σε ένα σημείο και εξάλλου αυτό είναι το νόημα Οι Φωτεινοί Κάστερ έχουν Πράσινα Μάτια. Ήθελα να τονίσω ότι η Λένα είναι ΦωτεινήPerenelle Flamel έγραψε:Mαρία μουυ και τα τρία είναι υπέροχα!
ειδικα το τελευταίο είναι μαγευτικό κατα κάποιον τρόπο! ίσως επειδή χρωμάτισες μόνο τα ματια... και τα μαλλιά τέλεια!
Ευχαριστώ Αλεξάνδρα! Η αλήθεια είναι πως σε μερικά σημεία βελτιώνομαι αλλά και πάλι θέλω δου.λειά.Alicia Spinnet έγραψε:Μαρία απλά
Κάθε φορά με εντυπωσιάζεις όλο και περισσότερο με το ταλέντο σου.
Maria Lovegood έγραψε:
Μαριανέλη μου να 'σαι καλά Ήξερα ότι θα ήταν πιο δυνατό αν έβαζα χρώμα μόνο σε ένα σημείο και εξάλλου αυτό είναι το νόημα Οι Φωτεινοί Κάστερ έχουν Πράσινα Μάτια. Ήθελα να τονίσω ότι η Λένα είναι Φωτεινή
Ξέρεις πόση ωρα μου πήραν τα μαλλιά της; Πάνω από 5-6 ώρες μόνα τους.